Admatic Digital Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Efter flere mislykkede forsøg med andre virksomhed, besluttede vi os for at bruge Admatic. De har lavet vores hjemmeside og stået for Facebook marketing. Vi får dagligt salg pga. de Facebook annonce... Näytä lisää

De kan virkelig levere på opgaven. Vi tog fat i Admatic, da vi have behov for at løfte vores hjemmeside og sætte i gang med markedsføring. Vi startede indledningsvis med en klar plan omkring hjem... Näytä lisää

1. Mainostoimisto

Admatic Digital har specialiseret sig i arbejdet med digital marketing, som har til formål, at hjælpe erhvervsdrivende med at øge deres omsætning og afkast. Ved at tilbyde professionel og techbaseret vejledning, rådgivning og direkte eksekvering via marketingsplatforme som Google, Meta Business og konverterende websites og webshops, søger vi at skabe mærkbare resultater for vores samarbejdspartnere ved flere henvendelser og øget omsætning.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

22 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

MB Finance - markedsføring

Jeg har brugt Admatic til at stå for at bygge min hjemmeside samt drive min markedsføring for min virksomhed, MB Finance. Admatic har været tydelige deres approach fra start og har skabt bedre resultater end jeg havde turde at håbe på.

Hele teamet kommunikerer godt, tager initiativ og sørger for, at markedsføringen konstant er på rette spor.

30. kesäkuuta 2026

Vi har haft en virkelig god oplevelse…

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Admatic. Fra start til slut har deres team været professionelle, engagerede og nemme at samarbejde med. De er skarpe på strategi, kreative i deres løsninger og leverer altid resultater til tiden. Kommunikation og support har været i top – vi har følt os trygge og godt rådgivet gennem hele processen. Kan varmt anbefales til alle, der ønsker en seriøs og kompetent samarbejdspartner inden for digital markedsføring.

23. elokuuta 2025

Fantastisk hjælp med Google Ads til Adam Repair

Admatic Digital har hjulpet min virksomhed Adam Repair med Google Ads-markedsføring, og resultatet har været fantastisk! Deres team er meget professionelt og forstod hurtigt mine behov. De optimerede kampagnerne, så jeg fik flere relevante kunder og bedre synlighed online. Kommunikation var tydelig og effektiv hele vejen igennem. Jeg er virkelig tilfreds og kan varmt anbefale Admatic Digital til alle, der ønsker succes med online annoncering.

21. elokuuta 2025

Admatic er det bedste markedsføring der…

Admatic er det bedste markedsføring der nogensinde har mødt min forretning!,vi har fået god resultat og derfor vil fortsætte sammenarbejdet 💪 altid sød personale hjælpsomme uanset hvem du får fat i dog er Koray lige en tand højere oppe i hierarkiet 😊

21. elokuuta 2025

Koray

Dygtige team..bruger dem til min virksomhed ..klart 5 stjerner herfra

23. kesäkuuta 2025

Simpelthen utroligt hvor dygtige og…

Simpelthen utroligt hvor dygtige og kompetente de er på det hold. Deres konsulenter holder hvad de lover og hvis du vil booste din forretning med en marketingsstrategi så skal du vægle Admatic. Tag en snak med deres utrolige kompetente og dygtige konsulent Koray Coban og han hjælper jer sikkert på vej i jeres rejse. Jeg er yderst tilfreds på 5 år med Admatic.

9. heinäkuuta 2025

Bedste system og god service 👌🏾

20. elokuuta 2025
Admatic Digital-logo

Vastaus yritykseltä Admatic Digital

Hej Ilker,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse med både vores system og service. Det betyder meget for os, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet!

Venlig hilsen
Admatic Digital