Ik ben bij Adams Music Center in Ittervoort geweest voor de aanschaf van een nieuwe trompet. De trompet die ik graag wilde uitproberen was op dat moment niet op voorraad, maar werd meteen zonder pro... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Vorig jaar een set nieuwe pauken gekocht GEN 2.binnenkomst was al heel bijzonder,de pauken stondenklaar bij de receptie met op de lessenaar een schrijven met van harte gefeliciteerd Concordia Hen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Adams Music Centre had the exact product I wanted, a hand strap for my French horn. The price was reasonable, and now it has arrived I can say it is good quality, very comfortable to use, with strong... Näytä lisää
Liebes Adams Team, ich wollte mich von Herzen für die wunderbare Erfahrung in euerem Center / Werk -Shop bedanken nach 50 Jahren auf einer schweren Vincent Bach-Trompete ,habe ich am Freitag mein... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Adams Music Centre is sinds 1970 uitgebloeid tot een van de grootste music experience centres in Europa, gespecialiseerd in blaasinstrumenten en slagwerk. Met twee showrooms (Ittervoort, NL en Lummen, BE), een assortiment van 10.000+ instrumenten, en een van Europa's grootste reparatie-afdelingen bedienen we professionele muzikanten, orkesten, muziekscholen en beginnende spelers in de Benelux.
Yrityksen kirjoittama

Zekerheid bij iedere aankoop

Aziestraat 17-19, 6014 DA, Ittervoort, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Shipping cost to switzerland of 70€ are ridiculous. So I had to have it sent to a friend in Germany. Thomann can do it, so I think you could too, no?

Vastaus yritykseltä Adams Music Centre
Duidelijke website. Makkelijk te bestellen en snelle levering.
Positieve ervaring.
Monique

Vastaus yritykseltä Adams Music Centre
Ja het bedrijf heeft het prima gedaan , snelle levering.

Vastaus yritykseltä Adams Music Centre
Goede service.Uitgebreide mogelijkheid instrument te proberen

Vastaus yritykseltä Adams Music Centre
Snelle levering. Naderhand nog goed en snel contact gehad over toevoeging van het product. Prima zaak. Ga zo door!

Vastaus yritykseltä Adams Music Centre
goede uitleg van het produkt, bijzonder snelle levering, goed verpakt

Vastaus yritykseltä Adams Music Centre
Op de website van Adams zag ik een trombone staan waarvoor ik interesse had. Telefonisch een afspraak gemaakt om het instrument te bekijken en te bespelen. Ik werd door deskundig en vriendelijk personeel geholpen. Ik kreeg alle tijd om verschillende instrumenten uit te proberen. Uiteindelijk een goede keuze gemaakt en een trombone gekocht waar ik tot op heden zeer tevreden mee ben.

Vastaus yritykseltä Adams Music Centre
De bezorgde bestelling werd vlot geleverd en was precies wat ik ervan verwachtte. Top product ( harnas voor sax bariton).

Vastaus yritykseltä Adams Music Centre
Onze bestelling is snel en keurig netjes verstuurd en aangekomen.