AdamRepair ApS Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Deres arbejde er virkelig fantastisk, og deres troværdighed er 100 %. Jeg ønsker dem fortsat stor succes og håber, de bliver ved med at gøre et så godt og professionelt arbejde.

Jeg har brugte ADAM REPAIR på VALBY mindste 4-5 gange , den gang lørdag skulle have mit batteri i mine iPhone, ( skulle have en NY Batteri , men skulle hentes af selve HAMselve på vej inde til ar... Näytä lisää

Her oplever man professionalisme lige fra man træder ind ad døren i butikken i Valby. Fik udført større reparation af min iPhone efter at anden reparatør havde lavet mere skade end gavn. Skarpe pris... Näytä lisää

Kompetent personale, utrolig konkurrence dygtige på prisen. Et batteriskifte på min mac havde kostet min.4.500,- i humac butikken ifølge dem selv. Jeg blev anbefalet til adam repair på reddit, og de... Näytä lisää

1. Puhelimen korjauspalvelu
  2. ja myös
  3. Käytetyt tietokoneet
  4. Matkapuhelinkauppa
  5. Tietokonekorjaaja

Adam Repair har stor erfaring med reparation af alle mærker til mobiltelefoner, det vil sige Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Google Pixel, Nokia, Xiaomi og mange flere. Deres kunder oplever ofte at det blot tager 20-60 minutter at reparere selv indviklede dele på deres mobiler, og det er noget der til dels skyldes den nye teknologi, og til dels deres erfaring og ekspertise. Når det gælder stationære eller bærbare computere samt tablets oplever Adam Repair ofte kunder der bringer deres Macbooks, iPads, Lenovo eller HP bærbare, samt de fleste mærker af computer dele, fra Intel og Nvidia til AMD, Acer og Asus.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

41 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super god service

Super god service. Hurtig og gennemsigtig med hvad der laves

9. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige og gennemsigtige service. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden. 😊

Hurtig

Hurtig, & og præcis

8. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS

Takk for din tilbakemelding! Hvis du har flere innspill eller trenger assistanse, kan du gjerne ta kontakt med vår kundeservice. Vi er her for å hjelpe deg! 😊

Super kompetent!

Super kompetent!

7. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS

Tack för att du delade din positiva upplevelse! Det glädjer oss att höra att du tycker vi är kompetenta. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service. 😊 MVH Adam Repair

Meget venligt personale

Meget venligt personale, gode priser og hurtig reparation.

Kan anbefale Adam repair hvis telefonen er ude for et uheld eller hvis du skal have vejledning til andet omkring mobiltelefoner.

5. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores personale og service. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at hjælpe dig igen, hvis du har brug for det i fremtiden. 😊

Adam Repair

De er fantastiske dygtige og…

De er fantastiske dygtige og profesional.
Mine problemer blev løst meget tilfredstillende.
Jeg anbefalde dem.

1. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS

Tak for de venlige ord og anbefalingen! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, og at du er tilfreds med vores service. Hvis du har brug for yderligere assistance i fremtiden, så står vi klar til at hjælpe.

Adam Repair

Super hurtig og meget proff

Super hurtig og meget proff. service. Min farorit.

30. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS

Tusind tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse, og vi glæder os til at have dig tilbage i fremtiden 😊 MVH Adam Repair

Professionel og super hurtig service.

Professionel og super hurtig service.
Jeg har været der flere gange og kan stærkt anbefale

24. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS

Mange tak for din anbefaling! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden. 😊

Den største anbefaling til Adam Repair

Den største anbefaling til Adam Repair! Adam var imødekommende, servicemindet og ikke mindst utrolig professionel. Han fiksede min MacBook med utrolig kort varsel, hvis jeg kunne give flere stjerner havde jeg gjort det!

13. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS

Tusind tak for dine varme ord og den flotte anbefaling! Det glæder os at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt. Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du har brug for det igen. 😊 MVH Adam Repair

VERY well-deserved 5 stars!

VERY well-deserved 5 stars for excellent service I experienced!

I have come across Adam Repair after a very frustrating and, first of all, unsuccessful attempt to repair my phone in another repair store. Not only was the Adam's team able to fix flawlessly whatever I myself and the previous repairmen broke, but they also did it in 30 minutes!

Look no more - Adam Repair is your (and your broken electronics) place! :-)

8. marraskuuta 2024

Hi Aleksandra,
Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that you had a great experience with us and that we could help fix your phone quickly. Our team works hard to provide fast and reliable service, and it’s wonderful to know we hit the mark for you. Your recommendation means a lot to us!😊
Best Regards
Adam Repair

Apple sagde de vil skifte keyboard og…

Apple sagde de vil skifte keyboard og logicboard med kost på 8000kr. Adam Repair fik renset delene for vanskade for kun 1000kr. Alt er fint. Meget overrasket

7. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS

Hej! Tak for din kommentar. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service, og at vi kunne hjælpe dig med dit problem på en økonomisk måde. Hvis du har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen. Vi sætter pris på, at du valgte os. 😊

Tabte telefon

Tabte telefon. 1 opkald, en aftale, tre timer senere - tlf ordnet. Gjort med et smil.
kan kun sige - taaaaaaak
Tim

28. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS

Hej Tim! 💪 Vi elsker at høre, at vi kunne hjælpe dig så hurtigt og med et smil. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at gøre et godt stykke arbejde. Skulle du have brug for mere hjælp i fremtiden, er vi altid her. MVH Adam Repair

Fik super kompetent og hurtig hjælp 👍🏻😀

24. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service. Vi bestræber os altid på at levere hurtig og kompetent hjælp. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Enormt servicemindede!

Altid enormt servicemindet og enormt dygtig. Min datter havde smadret sin telefon få timer inden vi skulle på en lang rejse - selvom vi kom lige før lukketid, reparerede de den. Virkeligt god service - bedste anbefalinger !

31. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe i en stresset situation og sikre, at din datters telefon var klar til rejsen. Vi sætter stor pris på din anbefaling og er her altid, hvis I har brug for mere hjælp. God rejse! 😊

Adam Repair

Hurtig, effektiv, fair priser og kyndig hjælp

Hurtig og kyndig hjælp. Troede telefonen var helt færdig efter et fald på ca. 5 meter og skærmen var totalt smadret, men jeg blev beroliget med det samme da de fortalte at det kun var skærmen der skulle skiftes. Tak for hjælpen. De bedste anbefalinger fra mig!

24. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS

Tak for din positive feedback! Det glæder os at vi kunne hjælpe dig med din telefon, og det er dejligt at høre at du er tilfreds med resultatet. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at kunne assistere dig igen i fremtiden, hvis du skulle få brug for det. Pas godt på telefonen! 📱

Adam Repair

Perfect service and nice stuff👍🏽

21. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS

Thank you for your kind words! We're thrilled to hear you had a positive experience with our team. Your feedback motivates us to keep up the good work. 😊

Uovertruffen - fuld tillid bedste repair

Igen en formidable service fra bedste repair butik og Adam er hamrende dygtig. Dygtig og venlig bistand fra sønnen. Finder ikke bedre sted.

15. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du sætter pris på vores service, og vi vil fortsætte med at stræbe efter at levere den bedste oplevelse for vores kunder. Det betyder meget for os, at du nævner både Adam og vores team's indsats. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Uovertruffen - fuld tillid bedste repair

15. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS

Tak for de flotte ord! Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden. MVH Adam Repair

God service og meget professional

Fik skiftet en skæm på telefonen, og fik monteret panzerglas. Superflot arbejde og god pris.

8. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med det udførte arbejde og vores priser. Hvis du har brug for yderligere assistance i fremtiden, er du altid velkommen hos os. 📱

Fremragend service 😊

Fremragend service 😊.
Yderst hjælpsom og faglig kompetent.
Jeg er altid tryg når jeg får lavet noget hos Adam.

10. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä AdamRepair ApS

Tusind tak for din venlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du føler dig tryg og værdsætter den service, vi tilbyder. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden. MVH Adam Repair