Activelife.se Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Kom inte till iboxen som utlovats. Fick cykla hämta det på Konsum andra sidan stan. Vet ej vems fel det var, men produkten lev. i alla fall. Tack

Saanut 4/5 tähteä

Bra priser o mycket att välja på. Det en är sak jag fundersam över. Är att den första pulvret som jag testat blev en konstig frg.

Saanut 5/5 tähteä

Beställde kreatintabletter. Nu efter nästan 3 veckor har jag fortfarande inte fått produkten. Mailade och de sa försening. Fick en rabattkod som förlåtelse som inte ens fungerade. Blir att beställ... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Terveysruokakauppa
  2. Kauneus- ja terveysmyymälä
  3. Vitamiinit ja lisäravinteet

Yrityksen kirjoittama

Activelife är din hälsokostbutik på nätet med ett noggrant utvalt sortiment av kosttillskott och hälsoprodukter. Vi kombinerar konkurrenskraftiga priser med snabba leveranser för att ge dig en trygg och smidig köpupplevelse. Vår vision är att göra det enklare för människor att nå sina personliga mål, vare sig det handlar om bättre hälsa, mer energi eller ett aktivt liv. Vi ser oss som din partner på vägen mot en hälsosammare livsstil och strävar alltid efter att vara både tillgängliga och inspirerande. Hos oss hittar du produkter från välkända varumärken med fokus på kvalitet, transparens och hållbarhet.💚

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

30 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Meja på kundservice hjälpte mig att…

Meja på kundservice hjälpte mig att hitta helt rätt produkt! Fantastiskt bra service. Beställde dessutom måndag morgon och paketet kom redan onsdag eftermiddag. Så kul med en ny butik för kosttillskott. Jag kommer definitivt handla här igen!

19. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Activelife.se

Stort tack för din fina recension!

Vad härligt att höra att Meja kunde hjälpa dig att hitta rätt produkt och att leveransen kom så snabbt. Det betyder mycket för oss att du valde att testa en ny butik, och vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd.💚

Activelife teamet

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans och bra pris

Väldigt nöjd med produktinformation för att kunna välja rätt produkt, snabb leverans (beställde i helgen och det kom på tisdagen).

14. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Activelife.se

Tack snälla för din fina recension! 💚

Vi blir verkligen glada av att höra att produktinformationen hjälpte dig att välja rätt och att leveransen kom snabbt. Precis så vill vi att det ska vara!

Tack för att du tog dig tid att skriva detta. Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med! 🙏

10/10

Bra utbud och snabb leverans!👍

21. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Activelife.se

Tack så mycket för din recension!

Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med vårt utbud och att leveransen kom snabbt.

Tack för att du valde att handla hos oss, det uppskattar vi verkligen 💚

/Teamet på Activelife

10/10

10/10. Bra utbud, snabba leveranser och god kundservice.

30. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Activelife.se

Stort tack för ditt omdöme!

Det betyder mycket för oss att du är nöjd med både utbudet, leveransen och vår kundservice.

Vi är glada att du valt att handla hos oss och uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse 💚

Med vänliga hälsningar
Teamet på Activelife💚

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans och riktigt bra…

Snabb leverans och riktigt bra kundservice som hjälpte mig välja rätt!!
Rekommenderar starkt!

17. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Activelife.se

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension!

Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med både produkterna och den snabba leveransen.

Tack för att du valde oss, det uppskattar vi 💚

Med vänliga hälsningar
Teamet på Activelife💚

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin