Op een heel open en speelse maar toch ook constructieve manier een communicatietraining gevolgd. En dat terwijl ik best sceptisch was. Vanzelfsprekend enkele herhalingen hierin maar dat was juist fijn... Näytä lisää
Leuke en fijne manier van vertellen. Cursus is duidelijk en wordt op een speelse manier gebracht. Aandacht kan je gemakkelijk bij houden. Actieve momenten en luister momenten in afwisseling Oefe... Näytä lisää
Goede en duidelijke uitleg! Met humor, begrip en zonder te oordelen en duidelijk interesse. Informatie wat je goed bij blijft en wat je mee kan nemen in je dagelijkse leven!
Duidelijke training. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe we met bepaalde emoties en gedrag om kunnen gaan, zowel bij cliënten/collega’s etc. als bij jezelf. Daarnaast wordt er veel gevraagd naar praktijk... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Onze maatschappij verandert voortdurend en het is niet gemakkelijk om je hierin staande te houden, in balans te blijven. We hebben ons werk waarbij het samenwerken met collega’s spanning kan opleveren maar ook in het contact met klanten kan veel spanning ontstaan. Er is bovendien een enorme prestatiedruk. Hoe ga je met je eigen spanning om? En hoe met de ander? Wij willen iedereen helpen door middel van training en/of coaching met praktische tools om beter in balans te komen en van daaruit krachtiger te functioneren. Krachtig in balans!
Oudestraat 18, 7161DW, Neede, Hollanti
- 085-7600435
- support@actinmove.nl
- actinmove.nl
Goede handvaten in stresssituaties
Goede handvaten gekregen om in stress situaties te handelen. Je komt jezelf hier en daar tegen, maar daardoor ook heel leerzaam.
Leerzame cursus
Leerzame cursus, geleerd hoe / welke tone ik kan gebruiken bij situaties op het werkvloer..
De training gevolgd voor onbegrepen…
De training gevolgd voor onbegrepen gedrag. Het was een leerzame en afwisselende dag, waarin je veel leert over omgang en hoe te reageren op gedrag. Met theorie, oefeningen met een trainingsactrice.
Ik vond het heel leerzaam en…
Ik vond het heel leerzaam en interessant. De manier hoe het werd uitgelegd en dat we met elkaar mochten oefenen was geweldig.
Het was een leerzame dag
Het was een leerzame dag. Het onbegrepen gedrag is goed uitgelegd. We hebben goede handvatten gehad om hier mee om te gaan.
De trainingsactrice is een fijne aanvulling om te oefenen
Leerzaam en leuk
Ze hebben het leerzaam gemaakt , je bent weer wat bewuster geworden van je gedrag en hoe je zou kunnen handelen in een situatie.
Het was erg interessant, leerzaam en leuk.
Blijf bij jezelf
Het was een leerzame dag vooral omdat er veel in de praktijk gebracht werdt
Doen
Hele fijne training, zeker de moeite. Fijne handvaten gekregen en hele herkenbare situaties.
Cursus
Prettige cursus, veel van geleerd. Nu de theorie in praktijk brengen
Een nieuwe ervaring
Ze legden alles goed uit . Kreeg goede feedback
Leerzaam
Leerzaam. Bruikbaar. Belangrijk voor eigen veiligheid. Helpend in communicatie Leren problemen oplossen goede omgang met elkaar
Veel nieuwe dingen geleerd en veel tips…
Veel nieuwe dingen geleerd en veel tips gekregen
Leerzame en interessante training
Leerzame en interessante training. Het werd op een duidelijke en enthousiaste manier gebracht. Tips en inzichten gekregen waar je op een later moment ook nog op terug kan vallen. Al met al een waardevolle training.
Goede en duidelijk uitleg met humor
Zeer duidelijke uitleg
Zeer duidelijke uitleg van de onderwerpen. Uitbeeldingen van bepaalde situatie's maakte het duidelijk makkelijk begrijpbaar.
Snap nu de situatie kwa omgang beter
Het was duidelijk ,het was erg leerzaam
Het was duidelijk , leerzaam,gezellig met humor.
Er was tijd om alles te bespreken.
Super leerzame les
Super leerzame les! Heel erg verhelderend. Ook veel mogen leren, vriendelijke trainer en actrice.
Veel goede handvaten gekregen
Veel goede handvaten gekregen. Fijne mensen die ons de training gaven.
Veel actief meedenken/doen.
Fijne en duidelijke cursus
Fijne en duidelijke cursus. De trainers zijn goed in hun rol. Goede handvatten gekregen bij onbegrepen en of agressieve gedrag. De acteur blijft ook erg goed in haar rol. De dag is voorbij gevlogen.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.