Uitzendbureau Actief 65 Plus Arvostelua 10

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Uitzendbureau voor 65 plussers en senioren. Website biedt informatie over werkwijze en vacatures.

4,0

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Dit is de grootste oplichterij wat ik…

Dit is de grootste oplichterij wat ik ooit heb meegemaakt het kost alleen maar credits en er is nooit een afspraak houden je constant aan het lijntje en iedereen stelt steeds dezelfde vragen. Willen ook nergens afspreken alleen op deze site mannen trap er niet in het zijn nep accounts.

1. huhtikuuta 2026

Fijn uitzendbureau

Na mijn pensionering snel een leuke bijbaan gevonden. Ik had nog geen zin in een weekend van zeven dagen. Uren makkelijk te noteren en altijd op tijd en correct uitbetaald. Bij vragen vriendelijk en adequaat geholpen. Echt een aanrader.

24. lokakuuta 2025

Leuke enthousiaste club mensen

Werk nu al bijna een jaar op het kantoor van Actief65+ als gepensioneerde uitzendkracht. Heb het erg naar mijn zin. Collega's zijn enthousiast, vriendelijk en hebben een sociaal hart. We zijn goed bereikbaar, snel en vriendelijk. Ik blijf nog wel even.

24. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Menselijk, attent en alles in orde.

Ik werd bij actief 65+ vriendelijk ontvangen. Kreeg een vaste contactpersoon waarmee ik snel kon communiceren.
Had keuze uit meerdere banen bij mij in de buurt.
Kon snel beginnen met de uren die ik wilde werken.
De app om de uren in te vullen werkt prima voor alle partijen.
Ik zou geen ander uitzendbureau wensen. Tot slot: ze zijn zeer sociaal.

22. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Mijn tweede carrière als pensioengerechtigde

Na mijn carrière tot de pensioengerechtigde leeftijd ben ik bij Actief65+ terecht gekomen om daar een "tweede"carrière te beginnen zo voelde het tenminste
Zowel bij Actief65+ en hun opdrachtgevers wordt iedereen behandeld als een volwaardig werknemer
Plezier staat voorop met zowel leeftijdgenoten als jongeren die samen zorgen voor een arbeids sfeer waar we elkaar stimuleren om fijn te werken
Belangrijk is een positieve instelling en een gezond lichaam waar we zelf nog veel aan kunnen doen als we maar willen
Werken met plezier geeft energie en levenslust en waardering wat belangrijk is voor een mens
Werken voor Actief 65+ levert daar een belangrijke bijdrage aan en raad iedereen aan zich te laten inschrijven die nog graag wil werken na zijn pensioengerechtigde leeftijd want er is voor iedereen een passende en flexibele functie te vinden
Ik hoop nog lang voor hun te mogen en kunnen werken
Welkom bij de groeiende "oud" werknemers als voorbeeld hoe het vlgs. mij was en weer moet kunnen in de toekomst
Alvast veel succes allemaal
Walter

11. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Fijn uitzendbureau met oog voor haar medewerkers

Na mijn pensionering kwam ik er al snel achter dat ik mijzelf te jong vond om achter de geraniums te gaan zitten.
Na een lange vakantie leek het mij toch wel leuk om weer aan het werk te gaan. Ik werk sinds 2019 via Actief 65 Plus als bezorger bij een bedrijf welke uitvaart manden bezorgd. Ik kom daardoor zowel bij particulieren als bij uitvaart centra door heel Nederland en soms ook in Belgie aan huis.
Het aantal dagen dat ik werk varieert elke week en is flexibel in te delen. Ik blijf door dit werk vitaal, draag mijn steentje bij aan de maatschappij en vind het fijn dat ik onder de mensen kom.
Wat mij betreft blijf ik dit werk doen zolang dit fysiek mogelijk is.

12. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin