Snabb leverans, de skickade mina varor inom 3 dagar. Jag kan rekommendera detta företag. Jag beställde både tyg och mönster. När jag skulle beställa stod det tydligt hur många mönster av varje... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Excellent service. Shipping at a reasonable charge and quick. Thank you!
Yritys on vastannut
Nöjd att kunna beställa så fina "frost-lappar" på nätet. Fin service som känns personlig. Snabb leverans och enkelt med swich betalning/Stort TACK Lisbeth Sehlberg
Yritys on vastannut
Hos mig på A.C.E. Design hittar du tyger designade av några av Sveriges ledande tygdesigners och som jag producerar. Även tyger och sybehör från andra kända producenter t.ex. Gütermanns, Prym och Schmetz
Prästvägen 20, 74597, Enköping, Ruotsi
Excellent service. Shipping at a reasonable charge and quick. Thank you!

Vastaus yritykseltä A.C.E. Design
Jag är mycket nöjd med min beställning. Kändes extra bra att stötta ett småföretag från min hemort! Tack för den fina handskrivna lappen!
Jag hade köpt för lite tyg till en klänning och behövde köpa 40 cm till. Hittade först tyget på annat ställe men där var man tvungen att köpa minst en meter. Onödigt slöseri när jag bara behövde 40 cm. Efter mycket googlande hittade jag till slut mitt tyg på A.C.E Design och där gick det utmärkt att köpa bara 40 cm! I kassan strulade jag till det och valde EUR som valuta av misstag, istället för SEK. Då kontaktade ägaren mig via sms direkt och rättade till det. När tyget väl kom låg det en handskriven hälsning i paketet. Det blir högsta betyg och nästa gång köper jag definitivt mer än 40 cm!

Vastaus yritykseltä A.C.E. Design
Snabb leverans, de skickade mina varor inom 3 dagar.
Jag kan rekommendera detta företag.
Jag beställde både tyg och mönster. När jag skulle beställa stod det tydligt hur många mönster av varje det fanns kvar.
Det som gjorde att det blev 5 * är att jag även fick med en handskriven hälsning med min beställning.

Vastaus yritykseltä A.C.E. Design
Bra service och bra hjälp, mycket bra kvalitet på varorna. Kunnig personal.

Vastaus yritykseltä A.C.E. Design
Snabb leverans och superhärlig bra kvalitet på tyget jag beställde.

Vastaus yritykseltä A.C.E. Design
Utmärkt service och håller löften om kvaltiet på produkterna. Riktigt roligt att köpa artiklar från A C E Design =)