ACDak B.V. Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Dak reparatie was geen reparatie. Is gewoon weer terug gekomen en toen waren ze niet meer bereikbaar. Heeft veel geld gekost! We kunnen fluiten naar onze garantie...

Saanut 5/5 tähteä

Nadat ik gebeld had voor de vervanging van de zinken dakgoot kwam er binnen een paar dagen al iemand kijken over hoe en wat. Er is toen goed duidelijk en helder overleg geweest over de werkzaamheden... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Offerte gehad van dit bedrijf om nieuw dakleer te leggen om ons dak ivm lekkage. Vind de bedragen die dit bedrijf vraagt echt oplichterij. Hebben ook bij anderen geïnformeerd en deze deden dit... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

IK RAAD IEDEREEN AF OM ZAKEN MET DIT BEDRIJF TE DOEN. Eigenlijk niet eens 1 ster waard!! De vorige eigenaar van onze woning heeft de dak lekkage voor de overdracht laten repareren. Eindstand… lekka... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kattourakoitsija

Yrityksen kirjoittama

Over ons Voor uw dakprojecten krijgt u één aanspreekpunt, die alle zaken coördineert zodat onze professionele dakdekkers hun werk optimaal kunnen uitvoeren en u zorgeloos kunt genieten van uw dak. Kortom: wij verzorgen en onderhouden graag uw complete dak, ongeacht de omvang. Bij ons gaan aandacht en kwaliteit hand in hand. We verstaan ons vak en nemen alleen genoegen met het beste resultaat. Om dit te kunnen realiseren werken we uitsluitend met A-kwaliteit leveranciers die betrouwbare producten leveren. Bel: 085 303 8824 Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen Al onze dakdekkers zijn gecertificeerd We hebben een hoge klantentevredenheid

• Het Ravelijn 1, 8233 BR, Lelystad, Hollanti

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Afspraken niet nagekomen

Al tweemaal eerder een middag voor niets gewacht voor een opname bezoek. Er werd niet afgebeld, er kwam gewoon niemand.
De derde afspraak stond gepland voor de middag, tussen 12.30u en 17.00u. Deze ochtend werden wij gebeld om 07.30u door de medewerker of hij nu langs kon komen, hij was nu in de buurt. Maar wij lagen nog op bed. In de middag zou het he-le-maal aan het eind van de dag worden en dan ging het waarschijnlijk niet lukken.
Maar we hebben al twee keer voor niets gewacht. Daarop antwoordde de medewerker 'OK, dan houdt het op' en verbrak de verbinding.

20. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Ac Dak heeft mijn dak in Amsterdam…

Ac Dak heeft mijn dak in Amsterdam volledig voorzien van nieuwe bitumen. Echter daarna was er meer lekkage dan daarvoor. Ik denk dat ik wel 20 keer gebeld heb om de zaak opte lossen. Er is een onafhankelijk technisch rapport wat de slechte kwaliteit bevestigd. Na een half jaar bellen, nog geen niets gebeurd.

19. kesäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Zeer prettige ervaring met Acdak. …

Ons dak hebben we laten doen door Acdak.
We hebben vanaf het begin van de offerte tot kantoor en de werkzaamheden als zeer prettig ervaren.
Wij hebben weer een mooi dak waar we weer jaren mee door kunnen.
Dank jullie wel Acdak.

14. kesäkuuta 2024

Zeer tevreden

Zeer enthousiaste, hard werkende mannen die een mooi en perfect resultaat weten neer te zetten! Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf en de werknemers en raden anderen absoluut aan

3. kesäkuuta 2024

Echt een aanrader

Echt een aanrader, ik heb meerdere offertes opgevraagd maar jullie bleken toch echt de goedkoopste. Blij met mijn keuze en jullie hebben uiteraard kwaliteit geleverd

16. toukokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin