ABR Kantoorinrichting B.V. Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Toimistotarvikkeiden toimittaja

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Wij vinden het belangrijk dat een klant zich klant voelt. Wij leveren dan ook snel en leveren service. Service door bijvoorbeeld op de bureaustoelen 5 jaar garantie te geven en de meubels te monteren op de plaats waar u ze hebben wilt. Uiteraard geven wij u ook een gedegen advies. We helpen u meubilair uit te zoeken waar u het meest blij van wordt en lang van kunt genieten. Wij adviseren dan ook altijd om een kijkje te komen nemen in onze showroom zodat u de meubels kunt zien en uitproberen. Maak een afspraak om onze showroom te bezichtigen neem contact op via telefoon of mail ook kunnen wij voor advies bij u langskomen.

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Professioneel en vriendelijk!

Heel fijn geholpen.
Er werd alle tijd genomen om de stoelen en bureaus te laten zien.
Na aanschaf werd de stoel gebracht en met een glimlach in elkaar gemonteerd en neergezet.
Hele prettige manier van zakendoen van rondkijken tot en met de facturatie!

9. maaliskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Zeer blij met mijn nieuwe Mira Bureaustoel!

Heb de Mira bureaustoel gekocht en ben er ontzettend blij mee.
Ben ook uitstekend geholpen toen ik vooraf telefonisch om advies vroeg.
De stoel is keurig bezorgd en door de bezorger netjes voor mijn bureau gezet.
Mijn oude bureaustoel heeft hij ook meegenomen. Topservice!!!

4. heinäkuuta 2020
Saanut 4/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden over de service…

Ik ben zeer tevreden over de service van ABR Kantoorinrichting. De aanvankelijke communicatie was dat er binnen drie weken contact zou worden opgenomen voor de levering, maar uiteindelijk werd het bureau binnen 1,5 week na bestelling geleverd en voor me in elkaar gezet. Verbeterpunten zijn nog: op de website aangeven dat de prijzen ex BTW zijn.

25. toukokuuta 2020

Betrouwbare partner bij verhuizingen

Betrouwbare partner bij verhuizingen of kantooraanpassingen. We werken al jaren samen met ABR en naast de goede service die ze verlenen is het ook een gezellig team.

19. toukokuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Een aantal jaren geleden bestelden wij…

Een aantal jaren geleden bestelden wij hier voor ons eerste kantoor enkele bureaus. De afhandeling en levering gingen toen al prima.

Inmiddels zijn we verhuisd en komt al ons kantoormeubilair bij ABR vandaan. Altijd vriendelijk, er wordt meegedacht, en goede spullen geleverd voor een goede prijs. Erg tevreden!

13. toukokuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin