Saanut 1/5 tähteä

Beställde lampor till min audi a6 tisdagen den 17/10-23. Ringde till Jumana(ägaren) den 20e o frågade varför produkterna inte skickats. Hon sa att leverantören skickar de direkt o jag borde ha de nä... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Har inga kunskaper om vad han säljer. Vet ej om produkterna han säljer, passar till just din bil. Lurar folk om att den skiten han säljer passar 100%. Produkter från alibaba, aliexpress, och likn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Riktigt bra sida att beställa saker ifrån. Hade lite problem med leveransen av tillverkaren men dem på abosto’s löste allt. Riktigt bra att ha att göra göra med. Rekommenderar verkligen att handla där... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Som många andra skribenter, riktigt bra service och förväntar du dig service så har du kommit till rätt företag! Jag fick hjälp med hitta avgassystem snabbt till min bil där andra företag var väldigt... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Autotarvikkeet
  2. Autotarvikkeiden tukkumyynti
  3. Auton varaosaliike
  4. Moottoriurheilumyymälä
  5. Auton tuning

Yrityksen kirjoittama

På https://www.abostos.se/ kan du handla dina styling och tuningdelar. ABOSTO'S erbjuder bl.a sportavgassystem från världskända varumärken som exempelvis Armytrix, FI-Exhaust, BRABUS, Maxton Design, Cobra Sport, Ta Technix, Ragazzon mm. ABOSTOS.SE är en plats för såväl bilfantaster som för dig som står inför första pimp köpet. Vi guidar dig genom hela vägen. Du som kund har möjlighet att betala med Klarna och med andra säkerhetskrypterade betalningsmetoder. Våra kunders nöjdhet är för framgång.

3,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Beställde lite grejer till en Alfa

Beställde lite grejer till en Alfa.
Inget kom när det skulle. Inget svar trots flertalet försök till kontakt. Tillslut gick Klarna in och avbröt ordern efter fyra månader.
Fortfarande inte ett pip från abostos.....
Bedrövligt!

14. helmikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Beställde lampor till min audi a6…

Beställde lampor till min audi a6 tisdagen den 17/10-23.
Ringde till Jumana(ägaren) den 20e o frågade varför produkterna inte skickats. Hon sa att leverantören skickar de direkt o jag borde ha de nästa vecka. Nu har det gått 2 veckor utan produkten. Dom svarar inte på mejl, dom svarar inte i chaten. Hade jag inte fått nummer till Jumana av klarna hade jag inte fått någon kontakt.
Beställ inte från denna sidan. Ni kommer ångra er.

17. lokakuuta 2023

Enkelt och smidigt

12. lokakuuta 2023

Hej Cali Osmăn,

Stort tack för det femstjärniga betyget och för att du delar med dig av din positiva upplevelse med oss! Vi jobbar hårt för att överträffa våra kunders förväntningar och vi är glada att vi verkar ha lyckats i ditt fall.

Saanut 5/5 tähteä

Jag fick min beställning igår och…

Jag fick min beställning igår och monterade vingen direkt och passade hur bra som helst. Tach för en snabb leverans på Maxton design min spoiler.

11. lokakuuta 2023

Hej Wilma,

Saanut 1/5 tähteä

De lova kontakta mig angående…

De lova kontakta mig angående passformen för en produkt jag beställde men de svarade aldrig, fast jag försöker kontakta dom på nytt får jag inte svar.

Långa leveranser även!
Jag rekommenderar starkt att inte beställa från denna sida.

9. lokakuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Helt j’a’vla värdelöst företag!

Helt j’a’vla värdelöst företag!! Köp inte där ifrån! Gjort en beställning i början på juni, sen sista augusti kom ett Mail att från dom att dom har annullerat beställningen men har inte fått några pengar tillbaka… dom vägrar svara på chat eller mail. J’a’vla bluff företag

9. lokakuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Har fått min beställning idag.

Bra webshop för Bilstyling produkter.

14. syyskuuta 2023

Hej Martin,

Stort sortiment och billigt

Stort sortiment och mycket billigare än andra Bilstyling butiker.

13. helmikuuta 2023

Hej Nadja,

Verkligen oseriöst bemötande…

Verkligen oseriöst bemötande och okunnig personal.
Känns som att alla varorna är direktlänk till aliexpress eller liknande.. Väntade 1 månad cirka efter jag beställt ett par lyktor, sen gick dom tydligen inte få tag i, trots det står det fortfarande att dom finns i lager. Ställde fler frågot om ett par andra lyktor dom rekommenderade, de svarade inte något om det alls, svarade enbart när jag tog upp att dom första lyktorna fortfarande står att de finns i lager men inget svar om något annat. Känns väldigt oseriöst. Inte fått någon kompensation heller för dröjandet och strulet.

22. lokakuuta 2022

VÄRDELÖST!

VÄRDELÖST!! Har beställt därifrån men inte fått min vara, och dom vägrar svara på Mail fast jag skickat 5 gånger till dom angående min produkt jag har beställt

1. syyskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Snabb och personlig service.

20. heinäkuuta 2022

Hej Roger,

Fantastiskt bra service, rekommenderar

Första gången jag beställde från Abostos Tuning men absolut inte sista. Jag hade jättesvårt att få tag på de downpipes jag behövde,
Tony hjälpte mig att hitta rätta downpipes till min M5a. Betalning och leverans gick jättebra. Era downpipes fungerar perfekt och tack för fantastiskt bra service.

16. heinäkuuta 2022

Hej Erwin,

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans o bra kundsupport

Snabb leverans och bra kundsupport via mejl. Rekommenderar..

13. heinäkuuta 2022

Hej Johanna,

Saanut 5/5 tähteä

Paketet har kommit idag o allt ser bra ut. Har inte monterat vingen än, men den är i bra kvalitet 😀.

12. heinäkuuta 2022

Hej Max,

www.abostos.se

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin