Abena Nederland Arvostelua

3 291
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De mogelijkheid om proefpakketten te bestellen is een hele grote hulp. Want wanneer een geliefde plots incontinent wordt is er tegelijk een overaanbod zowel als een onderaanbod. Het is moeilijk om tus... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het telefonisch contact verliep soepel, vriendelijk. De bestelling kwam heel snel binnen, en voor een volgende (die beslist wordt gedaan) ontvingen wij een kortingscode. Een gedeelte van ons gebruik... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

Assortiment is prima. Bestellen ging ook goed. Advies: verpakken kan echt veel milieuvriendelijker. Ik bestelde 1 tube zalf en kreeg een doos waar er wel 40 in konden.

Yritys on vastannut

1. Apteekki

Yrityksen kirjoittama

Abena is sinds 1953 specialist in basiszorg & incontinentiemateriaal in meer dan 55 landen. Wij helpen graag uw kwaliteit van leven te verbeteren.

• Akkerdistel 2A, 5831 PJ, Boxmeer, Tanska

(3 291)

486 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Hallo er is veel te veel geld…

Hallo er is veel te veel geld afgeschreven van mijn rekening en dat kan ik niet missen ik heb meteen afgerekend ik snap niet wat er gebeurd is misschien kunnen jullie helderheid geven het bedrag is 88 euro en dat worden heledure inleggers .Kan het bedrag terug worden gestort bij voorbaat hartelijk bedankt groet Pauline Norp

17. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Abena Nederland

Wat vervelend om te horen. Inmiddels hebben we telefonisch contact gehad en dit besproken. Neem voor vragen gerust weer contact met ons op via telefoonnummer 0485 58 11 50. We helpen graag.

Saanut 1/5 tähteä

Was de verkeerde product te groot …

Was de verkeerde product te groot verder gaat het goed.

10. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Abena Nederland

Wat vervelend dat het product te groot was. Neem gerust contact met ons op voor advies via telefoonnummer 0485 58 11 50. We helpen graag.

Saanut 4/5 tähteä

Goede ervaring met de luiers!

Sorry voor mijn eerder review! Ik had 2 pakketjes op 1 dag gekregen! De luiers voor mijn dochter en iets anders!

De luiers zijn goed en houden het goed droog voor haar in de nachr!

5. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Abena Nederland

Wat fijn om te horen dat het toch goed gekomen is en bedankt voor het wijzigen van de review.
En helemaal fijn om te horen dat je dochter droge nachten heeft.

Saanut 4/5 tähteä

Het zijn goede inleggers

Het zijn goede inleggers.
Het materiaal en maat is hetzelfde als wat iknu koop hij het Kruidvat.
Ik schiet er dus niets mee op.
De dikte is ook goed, ik hoopte alleen dat ze groter zouden zijn, maar dat is niet het geval.
Ik gebruik ze als ik onderweg ben.

24. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Goede en snelle levering maar toch even…

Goede en snelle levering maar toch even een opmerking ik neem namelijk veel onderleggers van basic af maar de laatste tijd is er sat veranderd aan de onderleggers namelijk de randen die aan bij kanten zitten aan de smalle kant zitten nu strak omgevouwen vindt ik erg lastig is nooit geweest waarom nu wel?
Gr John v Bree

2. heinäkuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin