Yrityksen tiedot

1. Telematiikkapalvelut

Yrityksen kirjoittama

Teknologia muuttaa maailman toimintaa nopealla tahdilla. ABAXille tämä tarkoittaa sitä, että meidän tulee jatkuvasti olla kehityksen johtavassa asemassa ja valmiina tarjoamaan yrityksille älykkäitä ratkaisuja, jotka mahdollistavat pääsyn työtehtäviin riippumatta siitä oletko autossa, toimistolla vai kentällä. Tämän takia missiomme on ”Solutions for the Connected Workspace”.

3,1

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Irtisanominen on vaikeaa

Irtisanominen on vaikeaa. Vuosi sitten sanoin sopimuksen irti puhelimitse oli vuosi jäljellä sopimuksesta luvattiin sopimuksen loppuvan vuoden kuluttua. Lasku tuli vaikka sopimus piti loppua. Sanottiin olen 2päivää myöhässä eli sopimusta on nyt 12kk voimassa. Se ketä oli luvannut lopettaa sopimuksen ei ole enää töissä.

20. marraskuuta 2024

Hyvä asiakas,

Kiitos palautteestanne. Olemme pahoillamme, että kokemuksenne ei vastannut odotuksianne. Arvostamme jokaista asiakastamme ja otamme kaikki palautteet vakavasti.

Haluaisimme keskustella kokemuksestanne tarkemmin ja selvittää, miten voimme parantaa palveluamme. Voitteko ystävällisesti ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme? Näin voimme käsitellä asianne henkilökohtaisesti ja perusteellisesti.
Toivomme, että annatte meille mahdollisuuden korjata tilanteen ja osoittaa sitoutumisemme asiakastyytyväisyyteen.

ABAX Asiakaspalvelu

Irtisanominen vaikeaa ja…

Irtisanominen vaikeaa ja irtisanomisaika kohtuuttoman pitkä.
Eikä asiakaspalveluun soittaminen ja maksujen kohtuullistamisen ehdotus kiinnostanut ketään.

4. marraskuuta 2024

Hyvä asiakas,

ABAX Asiakaspalvelu

Saanut 5/5 tähteä

Karoliina kävi kohta kohdalta läpi…

Karoliina kävi kohta kohdalta läpi erilaisten raporttien ja muiden luomisen ja mitä asioita kannattaa säännöllisesti tarkkailla. Lisäksi hän oli erittäin asiakaspalveluhenkinen ja iloinen!

25. syyskuuta 2024

Moi

Kiitos paljon palautteestasi! On hienoa kuulla, että Karoliina pystyi auttamaan sinua raporttien ja muiden ominaisuuksien läpikäymisessä niin yksityiskohtaisesti. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua, ja on ihanaa kuulla, että Karoliina teki vaikutuksen iloisuudellaan ja asiakaspalveluhenkisyydellään.

Jos sinulla on jatkossa kysyttävää tai tarvitset lisäapua, olethan rohkeasti yhteydessä. Olemme aina valmiita auttamaan!

Kiitos, että valitsit ABAXin!

Mukava ,rauhallinen palvelu

Mukava ,rauhallinen palvelu. Asiakaspalvelija osaa
auttaa asiantuntevasti ja on ystävällinen . Sain nopeasti ja helposti avun ongelmaani

25. maaliskuuta 2024

Moi

Kiitos paljon palautteestasi. Olemme iloisia kuulla, että koit palvelumme mukavaksi ja rauhalliseksi, ja että asiakaspalvelijamme onnistui auttamaan sinua asiantuntevasti ja ystävällisesti. Se, että sait nopeasti ja helposti avun ongelmaasi, on juuri sitä, mihin pyrimme joka päivä.

Arvostamme, että otit aikaa jakaa kokemuksesi meidän kanssa. Palautteesi on meille erittäin tärkeää, sillä se auttaa meitä jatkuvasti parantamaan palveluitamme.

ABAX

Hyvää asiakaspalvelua

31. tammikuuta 2024

Moi

Suuret kiitokset positiivisesta palautteestasi Trustpilotissa! Olemme todella iloisia kuullessamme, että olet tyytyväinen palveluumme. ABAX Finlandin tiimissä teemme jatkuvasti töitä tarjotaksemme parasta mahdollista palvelua ja tukea, ja palautteesi on meille arvokasta vahvistusta siitä, että olemme oikealla tiellä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset lisätukea, olethan yhteydessä. Toivomme, että jatkamme yhteistyötä ja tuemme liiketoimintaasi myös tulevaisuudessa.

Kiitos vielä kerran luottamuksestasi ja positiivisesta palautteestasi. Toivotamme sinulle menestyksekästä päivänjatkoa!

ABAX Finland

Irtisanominen

Palvelun katkaisu todella vaikeaa ja kallista. En voi mitenkään suositella yhteistyötä yrityksen kanssa.

26. helmikuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Minulla on autossani ollut Abax…

Minulla on autossani ollut Abax ajopäiväkirja. Olen säästynyt sen myötä kirjoittamasta manuaalista ajopäiväkirjaa kohta kolmen vuoden ajan. Olen ollut todella tyytyväinen laitteen toimintaan ja asiakaspalveluun.

4. lokakuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu
Näytä arvostelut kaikilla kielillä. (9 arvostelua)

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin