Den var enkel å montere. Jeg hadde litt problemer med apper, men det var bare å begynne å bruke så fant jeg fort ut hvem som skulle brukes og hvem som ikke var nødvendig for meg. Grunnen til at dere... Näytä lisää

God og personlig service, bra kvalitet på utstyr og enkle forståelige løsninger med uendelige muligheter og tilpasninger om man ønsker. Abax er ikke de rimligste men du får garantert valuta for penge... Näytä lisää
Fikk ikke den sporingsenheten jeg ble forespeilet, men det er ikke så farlig. Det oppleves ganske rotete å komme seg i gang. noe på app og annet på pc. Ble plutselig tungvint. Men support er bra! Grei... Näytä lisää
Kjørebok: Har virket feilfritt siden anskaffelse i 2019. Ikke én feil adresse, registrering av bomstasjon trekk eller annet. Super-enkel å bruke for både private og jobb-turer. Kundeservice: Rask... Näytä lisää
Hammergata 20, NO-3264, Larvik, Norja
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 20 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Fikk veldig god bistand av en i ABAX kundeservice system, og er fornøyd med den hjelpen jeg fikk.

Vastaus yritykseltä ABAX AS
Det som er verdt å merke seg med abax er hvor vanskelige de er på kundeservice. Jeg ble alvorlig syk og har oppfølgning fra sykehuset som gjør jeg ikke kan jobbe. sendte melding med forespørsel om de kunne avslutte abax abn på verktøy 5mnd før oppsigelse. Dog beholde kjøreboken. Det var fullstendig nekt. De får betalt for fem måneder. Men vil tape all inntekt fra vår bedrift fremover. Det finnes vesentlig bedre og billigere alternativer.

Vastaus yritykseltä ABAX AS
Jättedålig service, när enheten inte fungerar måste du själva betala en verkstad för att skifta till en ny.

Vastaus yritykseltä ABAX AS
De opererer med 36 mnd binding, som er helt vilt. Og bindingen forlenges automatisk når disse tre årene er over.
Når jeg flyttet et eksisterende abbonnement over på en ny bil, så ble det tre nye år + rest av forrige binding.
Også er de veldig overpriset da.......

Vastaus yritykseltä ABAX AS
Alltid lett å få hjelp av hyggelige folk på tlf om det skulle være noe man lurer på.
Meget enkel, stabil og brukevennlig 👍🤠
Anbefales.

Vastaus yritykseltä ABAX AS
Flott system og hjelpsom kundeservice.

Vastaus yritykseltä ABAX AS
Implementering har gått veldig dårlig og mye som ikke lå klart som vi hadde fått forespeilet fra en veldig ivrig selger Simen. Han har helt forsvunnet i vår prosess og vi er blitt reddet av Morten som til slutt fikk fikset det vi måtte ha.
Jeg vil gjerne ha en samtale med en eller annen sjef for disse gutta!

Vastaus yritykseltä ABAX AS
Flinke og hjelpsomme selv for oss som ikke er så tekniske. Får opplæring i alt man trenger.

Vastaus yritykseltä ABAX AS
Fin og oversiktlig løsning for våre biler og vårt utstyr

Vastaus yritykseltä ABAX AS
Raskt svar, hyggelig og behjelpelig kundeservice.

Vastaus yritykseltä ABAX AS
Vi har hatt en super opplevelse med ABAX. En spesiell takk til Morten, som virkelig har gjort en ekstra innsats for å sikre en smidig oppstart og svare på alle spørsmål vi hadde. Hans kunnskap og engasjement skiller seg ut! Anbefaler trygt ABAX videre.

Vastaus yritykseltä ABAX AS
Rask og vennlig service, forståelig app.

Vastaus yritykseltä ABAX AS
Kundeservicen er bare helt fantastisk. De som hjelper til har både kompetanse og tid til å hjelpe meg. Tusen takk

Vastaus yritykseltä ABAX AS
Kjempe service og produktene fungerer utmerket. Enkle system i bruk.