Aarhus Barber Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Jeg har lige modtaget en klipning + skæg til en overkommelig pris! Fantastisk behandling af Ermal lige fra at man træder ind af døren i form af tilbudt kaffe, gode snakke, imødekommenhed i topkl... Näytä lisää

Altid god klipning, hvor der kontinuerligt er fokus på kvalitet. Udover det er servicen også altid i top og man føler sig altid velkommen, når man træder ind. Aarhus Barber er i en liga for sig se... Näytä lisää

1. Parturi
  2. Kampaamotarvikemyymälä
  3. Hiustuotemyymälä
  4. Kampaamo
  5. Kampaaja

Byens bedste barber shop med 3 unikke lokationer i Århus. I centrum finder du os på Borggade 9. På Trøjborg midt på hovedgaden Tordenskjoldsgade 59, samt på Århus Ø i det nye moderne havne boligmiljø på Mariane Thomsens Gade 2f. Vi er stolte over vores top professionelle barbers. Alle er uddannede og har mange års erfaring.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Imødekommehed der smitter af på resultatet

Jeg har lige modtaget en klipning + skæg til en overkommelig pris!

Fantastisk behandling af Ermal lige fra at man træder ind af døren i form af tilbudt kaffe, gode snakke, imødekommenhed i topklasse, og et tilpasset klip efter egen præference ved både hår og skæg!

Enormt tilfreds med resultatet, og jeg kan klart anbefale Aarhus Barber til alle anledninger!

17. elokuuta 2024

Frisøren Dijana i topklasse. Ejeren ukompotent

Frisøren Dijana i topklasse. 5 stjerne
Ejeren i bundklassen. 0 stjerne

Reserverede en tid i dag kl 14:30 i Borggade 9. Gennem hjemmesiden. bekræftelsesbeskeden bekræfter adressen som stedet for klipning. Når jeg dukker op, er butikken under renovation og der står kun håndværkere og ejer. Jeg snakker med ejeren og viser ham min bekræftelse for at blive klippet på adressen. Han fortæller mig at jeg ikke skal se så forvirret ud. Og fortæller en af håndværkerne at han skal give mig et lift til trøjborg. Som er synd at behandle håndværkeren på den måde.
Frisøren Dijana modtager mig og beroliger mig når vi mødes og jeg får en super klipning. Ærgerligt at medarbejderne skal kompensere for ejerens manglende kompetence.
Jeg ender med betale 24kr for en busbillet
+ 37kr ekstra i parkeringsomkostninger.
+45 minutter ekstra af min tid.
+frustrationer

Som ekstra omkostninger grundet ejerens inkompetence. Ærgerligt at frisørene har ham som chef.

5. huhtikuuta 2024

Jeg bestilte en klipning af skæg

Jeg bestilte en klipning af skæg, hvor jeg efterfølgende bliver ringet op om at der er rod i deres system og derfor måtte vælge en anden dag. Han skyndte sig på mig om at vælge en dag han kunne gå ud fra imens jeg var på arbejde. Jeg ringer på dagen hvor jeg skulle klippes for at aflyse idet jeg ikke kunne og for at undgå reservationsbetaling på 200 kr. Ejeren tager ikke længere sin telefon angivet på deres hjemmeside og nu ser jeg frem til at miste 200 kr for ingenting. Pas på dette ikke sker for jer.

4. huhtikuuta 2024

Bedste barber/frisør.

Jeg blev klippet i Aarhus barber for første gang.
De lavede lige hvad jeg sagde de skulle.
De tog sig god tid og gjorde sig virkelig umage.
Det anbefaler jeg virkelig.

14. maaliskuuta 2024

Super god frisør

Super god frisør. Han tog sig god tid til en klipning, modsat de andre nede af Tordenskjoldsgade, hvor det bare er et samlearbejde.

8. heinäkuuta 2023
Aarhus Barber-logo

Vastaus yritykseltä Aarhus Barber

Tusinde tak for din kommentar og sammenligning :-)
Vi er meget stolte over at have dig som kunde. Vi vil ALTID gøre os umage samt sørge for at vores kunder får den tid det kræver for det perfekte resultat. Velkommen tilbage til dig!

Annulleret tid uden grund

Skal noget vigtigt så har bestilt tid til klipning i god tid. Dukker op til tiden, men får så at vide min tid er annulleret. Ingen forklaring på hvorfor og ingen service til lige at hjælpe mig. Pisse irriterende og simpelthen for dårligt.

2. helmikuuta 2023

Afvist ved døren.

Jeg havde booket en tid og betalt forud.
Da jeg mødte op blev jeg afvist da jeg ikke havde en Corona test jeg kunne fremvise.

Det havde jeg ikke set under min bestilling.
I stedet for at anvise mig et andet tidspunkt, så blev jeg afvist ved døren med begrundelsen
“Ingen Corona test, ingen klipning.”

Lidt ærgerligt med sådan en oplevelse, når nu man bor lige ved siden af frisøren.
Kan ikke anbefales. På grund af deres kunde håndtering.

14. lokakuuta 2021

Topklasse salon på Trøjborg

Stor ros skal især lyde til salonen på Trøjborg. Altid god service, og man føler sig altid velkommen. Wictor, som jeg oftest bliver klippet af, leverer sit ypperste hver gang, og det er absolut topklasse hver gang!

25. elokuuta 2021

Hos denne virksomhed skal man…

Hos denne virksomhed skal man forudbetale med kreditkort når man vil klippes. Det gjorde jeg. Fik dog aflyst tiden aftenen inden. Men viola! Pengene for den aldrig udførte klipning trækkes alligevel 8 dage efter den aldrig udførte klipning.
Her kommer jeg aldrig til at blive klippet igen.

16. elokuuta 2021

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili