Vlak voor onze vakantie de koppeling van onze caravan vervangen omdat de andere te veel speling had. Het oude disselslot paste niet meer in kwam ik twee dagen voor vertrek achter. Hier een passende be... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bestellen ging erg makkelijk. De benodigde info stond ook duidelijk op de site aangegeven. Na de bestelling kreeg ik héél veel mailtjes van zowel PostNL als DHL én aanhangwagendirect. In de m... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Directe en duidelijke reactie na bestelling en betaling. Wel opletten naar welk adres je de bestelling laat sturen. Bij mij werd door fout van Post-NL het naar een verkeerd afhaalpunt gestuurd.
Yritys on vastannut
Erg goede prijs, zeer snel geleverd. Binnen twee dagen keurige complete set ontvangen. Zo hoort het, Prima!
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 77 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Koppeling besteld , het geleverde exemplaar bevatte roestplekken. Bijbehorend boutenset besteld en een verkeerde boutenset geleverd. Voor de koppeling een korting geaccepteerd. De bouten moet ik als klant maar opnieuw bestellen en beter op letten. Jammer van de geleverde producten en service

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect
Netjes op de hoogte gehouden van een vertraging en verder precies zoals beloofd.

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect
Duidelijke communicatie en het bestelde voldoet aan de verwachtingen.

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect
Snelle levering en prima pasvorm .zien er goed uit.prijs was ook goed.in twee woorden:fantastische keuze

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect
Snelle levering, moest wel dingen aanpassen om het goed te kunnen aansluiten.

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect
Snel en perfect voor elkaar zien er top uit bedankt

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect
Mooie zwarte disselkist 👌🏼 en heb de montageset erbij besteld. De bouten waren echter te kort dus zelf maar bouten erbij gekocht. Na montage stukje tapijt erin voor bescherming voor de mee bestelde spanbanden

Heel snelle levering.
De site is snel en duidelijk, goede technische informatie.

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect
Prima kwaliteit en een snelle verzending, echt een topper!

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect
Supersnelle levering en een fantastische kwaliteit ledlampen maar ook geweldige oplossing door plug and play dus in een mum van tijd geïnstalleerd 👍🤩

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect
Zeer tevreden over mijn aankoop. De wielen met banden voor mijn aanhangwagen zijn van goede kwaliteit en kwamen snel en correct geleverd aan. De website is overzichtelijk en bevat duidelijke productinformatie, waardoor het eenvoudig is om de juiste keuze te maken. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.
Eén klein verbeterpuntje: tijdens het afrekenen in het winkelmandje was het niet meteen duidelijk hoeveel producten er precies geselecteerd waren. Verder verliep alles perfect. Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect
Uitmuntend en snel bedankt een goed product. 👍

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect
Snelle levering en dat had ik juist nodig voor reparatie van mijn aanhanger.

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect
Advies over artikel. Keurige uitleg over installeren.

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect
Snelle levering en goed advies dmv video. Top