Aanhangwagendirect Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vlak voor onze vakantie de koppeling van onze caravan vervangen omdat de andere te veel speling had. Het oude disselslot paste niet meer in kwam ik twee dagen voor vertrek achter. Hier een passende be... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Bestellen ging erg makkelijk. De benodigde info stond ook duidelijk op de site aangegeven. Na de bestelling kreeg ik héél veel mailtjes van zowel PostNL als DHL én aanhangwagendirect. In de m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Directe en duidelijke reactie na bestelling en betaling. Wel opletten naar welk adres je de bestelling laat sturen. Bij mij werd door fout van Post-NL het naar een verkeerd afhaalpunt gestuurd.

Erinomainen

192 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Koppeling besteld

Koppeling besteld , het geleverde exemplaar bevatte roestplekken. Bijbehorend boutenset besteld en een verkeerde boutenset geleverd. Voor de koppeling een korting geaccepteerd. De bouten moet ik als klant maar opnieuw bestellen en beter op letten. Jammer van de geleverde producten en service

15. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Dank voor het nemen van de tijd om ons te beoordelen! we hebben je voor de roest plekjes op de koppeling een nieuwe aangeboden, of een gedeeltelijke terugbetaling. Je bent akkoord gegaan met de gedeeltelijke terugbetaling. Je hebt helaas zelf een verkeerde boutset besteld die niet passend is bij deze koppeling, bij de koppeling staat op de pagina wel de juiste boutset aanbevolen zoals wij ook gecommuniceerd hebben. Mochten er nog vragen zijn, neem gerust contact op met onze klantenservice!

Saanut 5/5 tähteä

Netjes op de hoogte gehouden van een…

Netjes op de hoogte gehouden van een vertraging en verder precies zoals beloofd.

10. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat de communicatie rondom de vertraging goed is verlopen en dat alles verder goed is geleverd. Veel plezier met de aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke communicatie en het bestelde…

Duidelijke communicatie en het bestelde voldoet aan de verwachtingen.

5. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat de communicatie duidelijk was en dat de bestelling aan de verwachtingen voldoet. Veel plezier met de aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en prima pasvorm .zien…

Snelle levering en prima pasvorm .zien er goed uit.prijs was ook goed.in twee woorden:fantastische keuze

3. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor de enthousiaste review! Mooi om te lezen dat alles naar wens is: snel geleverd, nette uitstraling en een scherpe prijs. Daar doen we het voor. Veel plezier ermee!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, moest wel dingen aanpassen om het goed te kunnen aansluiten.

9. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor de review! Mooi om te horen dat je alles snel binnen hebt gekregen, en fijn dat met wat kleine aanpassingen alles goed aan te sluiten was. Veel plezier, en tot de volgende keer!

Saanut 5/5 tähteä

Snel en perfect voor elkaar zien er top…

Snel en perfect voor elkaar zien er top uit bedankt

6. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles snel en perfect is verlopen en dat de producten er top uitzien. Graag gedaan en veel plezier ermee!

Mooie disselkist 👌🏼

Mooie zwarte disselkist 👌🏼 en heb de montageset erbij besteld. De bouten waren echter te kort dus zelf maar bouten erbij gekocht. Na montage stukje tapijt erin voor bescherming voor de mee bestelde spanbanden

6. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor je duidelijke review. Vervelend dat de bouten te kort waren. De maten staan echter wel bij het product vermeld. Maar toch fijn dat u nu alsnog de juiste maat hebt! Veel plezier met de disselkist, en graag tot de volgende keer!

Heel snelle levering.

Heel snelle levering.
De site is snel en duidelijk, goede technische informatie.

30. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor de mooie review! We vinden het fijn om te horen dat je zoveel hebt gehad aan de informatie die op de website stond. Graag tot de volgende keer!

Saanut 5/5 tähteä

Prima kwaliteit en een snelle…

Prima kwaliteit en een snelle verzending, echt een topper!

5. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat de kwaliteit en snelle verzending zo goed bevallen zijn. Daar doen we het voor. Veel plezier met je aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

Supersnelle levering en een…

Supersnelle levering en een fantastische kwaliteit ledlampen maar ook geweldige oplossing door plug and play dus in een mum van tijd geïnstalleerd 👍🤩

26. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor de enthousiaste review! Geweldig om te horen dat de ledlampen zo snel geleverd zijn en dat de kwaliteit goed bevalt. Fijn dat de plug-and-play oplossing de montage zo makkelijk maakte. Veel plezier ermee!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over mijn aankoop

Zeer tevreden over mijn aankoop. De wielen met banden voor mijn aanhangwagen zijn van goede kwaliteit en kwamen snel en correct geleverd aan. De website is overzichtelijk en bevat duidelijke productinformatie, waardoor het eenvoudig is om de juiste keuze te maken. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.

Eén klein verbeterpuntje: tijdens het afrekenen in het winkelmandje was het niet meteen duidelijk hoeveel producten er precies geselecteerd waren. Verder verliep alles perfect. Zeker een aanrader!

25. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat de wielen met banden goed bevallen en dat de levering snel en correct is verlopen. Ook prettig dat de website en productinformatie hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. Veel plezier met de aankoop en graag tot een volgende keer!

vlotte levering

25. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor de review! Fijn dat we u zo blij hebben kunnen maken met de vlotte levering!

Saanut 5/5 tähteä

Uitmuntend en snel bedankt een goed…

Uitmuntend en snel bedankt een goed product. 👍

28. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Super om te horen, dankjewel voor de review! Mooi dat u zo tevreden bent over het product en de snelle levering er van, dat horen we graag!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en dat had ik juist nodig voor reparatie van mijn aanhanger.

13. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor de mooie review! Fijn dat de bestelling snel binnen was en dat de reparatie van de aanhanger daardoor direct kon worden opgepakt. Veel succes met de aanhanger!

Advies over artikel

Advies over artikel. Keurige uitleg over installeren.

2. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat het advies over het artikel en de uitleg voor de installatie goed zijn bevallen. Veel plezier met de aankoop en graag tot de volgende bestelling!

Top!

Mooie, degelijke spullen voor een nette prijs

9. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aanhangwagendirect

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat de kwaliteit en prijs goed bevallen. Veel plezier met de aankoop!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin