Ze kwamen op tijd en waren snel klaar
Ze kwamen op tijd en waren snel klaar. Facturatie ging makkelijk met een link

Vastaus yritykseltä Aaglas
AA Glas is dé glashandel en glaszetter van Nederland en levert al sinds 1953 glasproducten en glasservice aan zowel particulieren als bedrijven. Vanuit onze centrale locatie in Lijnden beschikken we over de grootste glasshowroom van Nederland (650 m²), waar u terecht kunt voor onder meer dubbel glas, HR++-glas, douchecabines en -wanden, keukenachterwanden, schuifdeuren, balustrades, veiligheidsglas en ultradun isolerend monumentenglas. Met een team van ervaren, VCA-gecertificeerde glaszetters en een wagenpark van speciaal ingerichte servicebussen staan we dag en nacht voor u klaar — óók met onze 24/7 spoedservice bij glasschade. Vakmanschap, snelle service en persoonlijk advies staan bij ons voorop. Wat in 1953 begon als een familiebedrijf aan de Witte de Withstraat in hartje Amsterdam, is inmiddels uitgegroeid tot een dynamische organisatie met 26 eigen medewerkers en 11 speciaal uitgeruste bedrijfswagens. Nog altijd zijn we een echt familiebedrijf, waarin traditioneel vakmanschap en persoonlijke aandacht centraal staan. We nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren, denken met u mee en komen samen tot de glasoplossing die het beste bij uw situatie past — of het nu gaat om één ruit of om een compleet glasproject. Onze eigen monteurs zijn thuis in glasreparatie, renovatie en maatwerk: van enkelglas naar isolatieglas tot interieurglas zoals glazen deuren, douchecabines en keukenwanden. We werken uitsluitend met modern gereedschap — waaronder een volledig elektrische minihijskraan — zodat we glas ook op de lastigste plekken vakkundig kunnen plaatsen. Dankzij onze ruime voorraad leveren we snel en efficiënt, en verzorgen we desgewenst het complete traject van inmeten tot monteren. Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn bij ons geen loze woorden. AA Glas is erkend met het Glaskeur-keurmerk, is gecertificeerd door Bouwend Nederland en is een officieel erkend leerbedrijf via SBB. Die kwaliteit vertaalt zich in de waardering van onze klanten: gemiddeld beoordelen zij ons met een 9,5. Ze roemen onze vriendelijke en deskundige medewerkers, het nette werk van onze glaszetters, de heldere communicatie en de coulante, oplossingsgerichte service — precies waar wij elke dag opnieuw voor gaan.
Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ze kwamen op tijd en waren snel klaar. Facturatie ging makkelijk met een link

Vastaus yritykseltä Aaglas
AA glas heeft twee grote glazen deuren geplaatst in ons gerenoveerde appartement. Het hele proces liep soepel en het resultaat is geweldig. Echt design kwaliteit tegen een schappelijke prijs.

Vastaus yritykseltä Aaglas
Hele vriendelijke, nette, kundige en goed samenwerkende installateurs.
En de douchewand is ook top.

Vastaus yritykseltä Aaglas
De twee heren die het glas kwamen zetten waren top! Enige minpunt was dat er intern een paar dingen fout waren gegaan waardoor de levering en herstel vier weken langer dan gepland duurde.

Vastaus yritykseltä Aaglas
Vriendelijk personeel, betrouwbaar en goede producten 👍🏻

Vastaus yritykseltä Aaglas
Het glas van een binnendeur was stukgegaan. Via AA Glas is dit snel, efficient en effectief opgelost. Zowel het voortraject verliep goed. Het plaatsen van het glas. Zoals het hoort. Goeie lui!

Vastaus yritykseltä Aaglas
Uitstekende service en stipt op tijd. Prima bedrijf

Vastaus yritykseltä Aaglas
Prima bereikbaar, goede communicatie, vakkundig en vriendelijk. Alsmede goed georganiseerd en geautomatiseerd. Ik ben niet veel MKB bedrijven tegen gekomen in Amsterdam en omgeving die zo netjes en snel hebben gewerkt. Aan te raden!!!