Super nem hjemmeside, og fedt de har taget mobilpay med👍 Bestilte sav søndag aften kl 23. Og allerede tirsdag inden middag var den leveret på adressen inden middag på Sydsjælland. Hvis bare vores... Näytä lisää
God service ved køb. Ved efterfølgende spørgsmål via telefon var der også fin service. Konkurrence dygtige priser. Jeg hentede selv mine produkter i den flotte butik, da jeg bor tæt på.
Jeg havde oprindeligt bestilt en Husqvarna frontklipper hos Aagaard, men samme dag fik jeg besked om, at leveringstiden desværre ville være ca. to måneder. De tilbød mig en god pris på samme mod... Näytä lisää
Hurtig levering og endnu bedre service! Ida, var så sød, hun svarede med det samme og leverede hurtigere end nogle andre butikker. Det bliver ikke sidste gang jeg handler herfra. Tusind tak!
Aagaard Maskiner & Udlejning er din pålidelige partner, når det kommer til salg og udlejning af have- og parkmaskiner til både professionelle og private. Vores brede udvalg sikrer, at du altid kan finde præcis det, du har brug for, og vores engagerede team står altid klar til at rådgive og assistere dig i din søgen. Vi er stolte af de mange positive tilbagemeldinger, vi har modtaget fra vores kunder gennem årene. De fremhæver ofte vores hurtige respons, fleksibilitet og vilje til at gå ud over det sædvanlige for at hjælpe. Dette er historier, som vi værdsætter højt, og som motiverer os til konstant at forbedre og udvikle vores tjenester. Vælg Aagaard Maskiner & Udlejning for pålidelighed, kvalitet og en service, der virkelig gør en forskel. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste projekt!
Hastrupvej 17, 7330, Brande, Tanska
- 22 26 55 77
- Kontakt@aagaard-maskinudlejning.dk
- aagaard-maskinudlejning.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
God vejledning og hurtig ekspedition
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering, leveret ved døren 18 timer efter varen var bestilt
Fantastisk god pris og hurtig levering…
Fantastisk god pris og hurtig levering af ny buskrydder.
Fin pris ,nemt køb ingen bøvl ,fik…
Fin pris ,nemt køb ingen bøvl ,fik byttet uden problemer.
God snak i tlf
Alt var som det skulle være
Alt var som det skulle være. Leveret som aftalt- korrekte varer
Min vare kom meget hurtigt så alt er ok…
Min vare kom meget hurtigt så alt er ok hos jer. Vh Peder
Hurtig levering
god rådgivning og venlig betjening
Påtager sig ansvar, de ikke behøvede at tage, for at hjælpe kunden
Jeg havde købt en batteridrevet beskærersaks.
Producenten gav ikke den lovede ekstra garanti ved Registrering, og ignorerer mine mails.
Morten hos Aagaard M. - brugte tid på at undersøge det, selv om det ikke Aagaard Ms. problem.
Han fandt en tilfredsstillende og fin løsning for mig :-)
Det er den slags oplevelser der gør en forskel for mig !!!
Hurtig og korrekt ekspedition.
Lækker kvalitet, service i top
Vi havde af venner fået anbefalet vores køb, hvilket absolut ikke skuffede os. Lækker kvalitet, lige til at gå til. Prisen absolut rimelig. Rigtig god service hele vejen igennem bestillingen.
god rådgivning
god rådgivning
fik rådgivning på fordele og evt. problemer inden køb.
hurtig levering