Aabybrobilpleje Arvostelua

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Perfekt Bilpleje center

Afleverede bilen direkte fra forhandleren til en coating behandling efter god rådgivning om valg af bilpleje og kunne godt mærke Olivers passion for sit håndværk. Jeg hentede bilen dagen efter selvom det var d 24/12.
Bilen står knivskarpt og det er en super nemt at vaske den. Det bliver ikke sidste gang jeg vil benytte mig af Åbybro bilpleje.

24. joulukuuta 2025

Serviceminded ung mand som kan sit håndværk!

Oliver er meget behagelig og i mødekommende! Han har god tid til at informere omkring sine produkter, samt den behandling som bilen skal igennem ( vores skulle have en coating).
Man føler sig velkommen og får en masse information. Der er klare aftale afstemning så man har ro i maven når man går derfra.
Super serviceminded ung mand! Det er ikke sidste gang vi kommer derud med vores bil!

8. heinäkuuta 2025

Bare alt i orden 👌

Afleverede min bil en morgen inden jeg tog på job, for indvendig rengøring.
Det skal lige med at jeg ikke selv er god til at holde den og den trængte derfor til en stor tur.
Jeg skriver til ham, at hvis der var tid måtte han gerne vaske den udvendig, hvilket ikke var aftalt på forhånd.
Efter nogle timer kommer der sms om at den var klar.
Hvilket syn, duft og ruder der var som nye der mødte mig.
Den stod knivskarpt inden i, hvilket i sig selv var en bedrift. Nyvasket var den også.
Fed oplevelse og intet at sætte finger på.
Overvejer nu fuld skrald på bilen med polering og Coating.

16. toukokuuta 2025

Bilen står skarpere end ny!

Jeg havde valgt at støtte lokal (arbejder i Aabybro) og kørte derfor min knap 1år gamle Huyndai Tucson ind til en keramisk-coating samt indvendig rengøring hos Oliver (Aabybro Bilpleje). Jeg blev mødt at en meget servicemindet og yderst behagelig ung mand (Oliver himself) og vi fandt frem til en løsning og jeg afleverede bilen mandag morgen og afhentede den igen tirsdag morgen.
HOLD NU OP! Bilen er flottere i dag end den nogenside har været… den står knivskarp og er så flot i alt; lak, plast og ej at forglemme interiøret. Den ser ud som (faktisk bedre) den dag vi hentede den hos forhandleren. Der er INTET at sætte en finger på, arbejde udført er til UG.
Da jeg var holdt op med at savle over min egen bil fik jeg nogle råd mht. pleje med på vejen, samt information omkring garantien og at jeg ville få en digital kvittering tilsendt.
Oliver & co, det var en fornøjelse at handle hos jer, og tak for en utrolig god behandling. 👍🏻

13. toukokuuta 2025

Super service til gode priser

Utrolig god service. Vi havde en god følelse af at aflevere vores nye bil i hans hænder. Vi blev løbende hold opdateret men processen. Og en grundig gennemgang af arbejdet og vedligholdelse efterfølgende. Så de bedste anbefalinger her fra.

2. maaliskuuta 2025

Kør trygt din bil til Åbybro Bilpleje

Kør trygt din bil til Åbybro Bilpleje
Har lige hentet min Golf 8 ved Åbybro Bilpleje v. Oliver bilen fik en Keramisk Coating // Bilen er lige så flot som da jeg købte den som ny bil, De har fået bilen til at dufte og ligne en ny bil igen.
Kan VARMT anbefale Åbybro Bilpleje.

14. tammikuuta 2025

Wauw alså👍🏻

Wauw alså👍🏻
Fantastisk arbejde af Aabybro Bilpleje. Har lige hentet min lille racer, og den har ikke været så fin siden den var ny.
Giver min bedste anbefaling, godt arbejde Oliver.

22. lokakuuta 2024