Snabb leverans och elegant armband
Snabb leverans, snygg förpackning och armbandet super elegant.
Svensktillverkade accessoarer i silver. Manschettknappar, armband, kavajnål, slipshållare, etc. För de med lite högre krav. Allting tillverkat för hand i vår anrika fabrik i hjärtat av Eskilstuna. Lokalproducerat, Svenskt, hantverk. 925 Stockholm är ett varumärke från Svenska Medalj AB.
Nystrandsgatan 9, 63346, Eskilstuna, Ruotsi
Snabb leverans, snygg förpackning och armbandet super elegant.
Saknar återkoppling med ordererkännande samt fick ringa själv och efterlysa beställningen innan den skickades ??

Vastaus yritykseltä 925stockholm
Stilrena, enkla och snygga manschettknappar, till ett bra pris.
Blir en utmärkt och uppskattad födelsedagspresent.
Snabb och fantastisk service! Snabb leverans. Vackra produkter.
Vi köpte ett par manschettknappar med gravyr till vår sons konfirmation. Det blev precis så snyggt och bra som vi hade hoppats och vår son blev jätteglad!
Dessutom lyckades de lösa en knivig situation: vi hade bara några dagar på oss, men det löste de genom att skynda på leveransen.
Snabb leverans och fin kvalite på det jag beställde!
Otroligt fint hantverk, suverän service och snabb leverans.
Manschettknapparna var en present och det var inga problem alls att byta om mottagaren inte skulle bli nöjd. Men något byte blev aldrig aktuellt... Så fina. Rekommenderas!
Snygga manschettknappar i silver. Lika fina hemma i asken som på nätet. Smidigt köp och leverans
Riktigt bra service och fantastiska produkter.