Yrityksen tiedot

1. Asusteet
  2. Koruseppä
  3. Koruliike

Yrityksen kirjoittama

Svensktillverkade accessoarer i silver. Manschettknappar, armband, kavajnål, slipshållare, etc. För de med lite högre krav. Allting tillverkat för hand i vår anrika fabrik i hjärtat av Eskilstuna. Lokalproducerat, Svenskt, hantverk. 925 Stockholm är ett varumärke från Svenska Medalj AB.

4,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 4/5 tähteä

Saknar återkoppling med ordererkännande…

Saknar återkoppling med ordererkännande samt fick ringa själv och efterlysa beställningen innan den skickades ??

20. syyskuuta 2021
925stockholm-logo

Vastaus yritykseltä 925stockholm

Jag kan se att det har gått iväg en automatisk orderbekräftelse från vår webshop den dagen du lade ordern. Den orderbekräftelsen har du svarat på 4 minuter senare och förtydligat din beställning. Så vi förstår inte riktigt vad du menar med att du saknar ordererkännande, eftersom du har svarat på den.

Däremot så har vi absolut tagit för lång tid på oss att leverera denna order, och det är vi ledsna för. Våra manschettknappar tillverkas efter beställning och ibland kan det vara många ordrar i kö framför som leder till längre leveranstider. Vår normala leveranstid är ca 2-3 dagar på produkter utan gravyr och 3-5 dagar på produkter med gravyr. I det här fallet har det gått 10 arbetsdagar, och det erkänner vi är sämre än vad man ska förvänta sig från oss.

Vi ber om ursäkt för vår långsamhet men hoppas att produkterna var som förväntat när de väl kom fram.

Med önskan om en fin dag,
Olle Qvarnström
vd 925Stockholm / Svenska Medalj

Saanut 5/5 tähteä

Snyggaste manschettknapparna

Vi köpte ett par manschettknappar med gravyr till vår sons konfirmation. Det blev precis så snyggt och bra som vi hade hoppats och vår son blev jätteglad!
Dessutom lyckades de lösa en knivig situation: vi hade bara några dagar på oss, men det löste de genom att skynda på leveransen.

7. joulukuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Högsta betyg!

Otroligt fint hantverk, suverän service och snabb leverans.
Manschettknapparna var en present och det var inga problem alls att byta om mottagaren inte skulle bli nöjd. Men något byte blev aldrig aktuellt... Så fina. Rekommenderas!

5. joulukuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin