7eavencandy Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Super lieve en respectvolle service! Een echte gunner + beloont mensen vaak = gul. De bestellingen zijn altijd goed ingepakt en worden aangenaam geleverd. Producten zijn ook vele goedkoper dan normaal... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Hele vriendelijke eigenaar!! De bestelling komt elke keer heel en optijd aan. Communicatie is ook top. Had een bestelling waar een klein foutje gemaakt werd en had dit gemeld. Hij reageerde heel vrie... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Het was een hele eer om een van de eerste klanten te zijn bij 7eavencandy. Wij hebben deze bestelling afgehaald in Zwijndrecht, Antwerpen. Dit kon gewoon na dat we een mailtje hadden gestuurd naar hen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had per ongeluk verkeerd email adres opgegeven tijdens bestelling. Ze hebben zelf met mij contact opgenomen om te melden dat mijn pakket werd terug naar hun gezonden. Ondertussen heb ik mijn gehad!... Näytä lisää

1. Karkkikauppa

Yrityksen kirjoittama

De lekkerste en uniekste snacks nu verkrijgbaar bij ons. Snacks gekend van TikTok, uit Amerika in Belgie en Nederland.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Topervaring

Ik had een vraag over de levering bij een online bestelling. Ik kreeg meteen reactie. Heel behulpzaam. Ik ben ook al in de winkel geweest, maar omdat de Dubai-reep uitverkocht was, heb ik dan maar online besteld. Super lekker trouwens, en nu ben ik zeker dat ik er een heb! Veel keuze in drank. Zeker tevreden!

10. helmikuuta 2025

Redbulls allemaal zonder prik

5 redbulls gekocht (in de winkel!!). Waarvan ik 1 meteen opende na ze aangekocht te hebben en toen werd ik al teleurgesteld dat het eentje was zonder prik. Dag erna thuis de tweede geopend en opnieuw hetzelfde probleem. Ik stelde voor om de 3 ongeopende te komen wisselen, krijg ik als antwoord dat hij er niets aan kan doen en dat ik er simpelweg dan geen meer moet aankopen🤣🤣🤣 slechtste service gewoon. Mij zie je niet meer. Ligt dus zeker NIET aan de klant, bedankt :) aan je andere google reviews etc te zien zag ik al een slechte klantenservice. Ik had ze beter eerst gelezen vooraleer aan deze zaak een cent uit te geven, groetjes.

1. helmikuuta 2025

Hey!

Wat vervelend dit te horen maar volgens mij weet je ook dat als jij de enige bent die dit meemaakt en wij zelf (medewerkers) redbull drinken en dit probleem nooit ervaren het waarschijnlijk ligt aan hoe je ze hebt meegenomen. Geschud? Wild in de tas?

Beetje aparte reactie!

Dubai chocolate van 220gr hier gekocht

Dubai chocolate van 220gr hier gekocht, blijkt uiteindelijk maar 140gr te wegen..

17. tammikuuta 2025

Hi!

Wat vervelend. Wij hebben daarom er ook bij staan: ONGEVEER 200 gr.

Het kan nooit exact zijn want deze zijn vers gemaakt en niet van een turkse fabriek.

Saanut 1/5 tähteä

Heb de viral tik tok chocolade reep…

Heb de viral tik tok chocolade reep besteld. Reep kwam zacht aan, met nul pistache pasta erin, heel veel groene kleurstof, kurk droog en goedkope chocola. Was in totaal bijna 30 euro kwijt. Ben nooit moeilijk en verwacht geen top Franse chocolade kwaliteit maar dit was walgelijk, werd geleverd in folie en leek totaal niet in de video op tik tok. De snoep zal hier vast oké zijn, maar bestel niks wat ze zelf “maken”.

8. toukokuuta 2024

Fluo groen

Op hun tiktok pagina staat de “dubai” chocolade met pistache die ze zouden verkopen. Ik bestel deze.. helemaal gebroken. FLUO GROEN !!! vanbinnen niet eens smeuig of lopend aan de binnenkant. fluogroene droge kadaif Wat aan de binnenkant zit. 20€ De vuilbak in. Vind dit wel oplichterij! Het lijkt er niets een op!

2. toukokuuta 2024

ik wacht al 5 dagen op mijn bestelling

ik wacht al 4 dagen op mijn bestelling; ontvang geen tracking en kan niemand daar bereiken, ook niet telefonisch of via mail
gaat er überhaupt wel iets aankomen?

28. maaliskuuta 2024

Hoi Jan,

Wat vervelend.. echter zijn we niet gecontacteerd door jou per mail: contact@7eavencandy.be of gebeld… Bel je naar het filiaal in antwerpen of stuur je een bericht? Dan lossen we het op. Alle pakjes zijn de deur al uit en liggen bij Bpost.

Prime drank ontbrak

Prime drank ontbrak, geen reactie bij verschillende pogingen om dit op te lossen. Werd via elk kanaal compleet genegeerd. Er zijn klantvriendelijkere en correctere zaken voor Amerikaans snoep.

26. syyskuuta 2023

Very late shipping

Thank you for your response, but I have ordered it on 27 Sep and it got delivered on 09/Oct/2023.
Now I see that the B2C site is no longer accessible and left with no support.

29. syyskuuta 2023

Hi,

We’re sad to hear this! Unfortunately this is not true. The website says clearly if you order before 11:59 AM we will send it the same day and it takes 1 to 3 working days.

It’s very busy at the moment, just send us an mail we’l answer as soon as we can.

Saanut 2/5 tähteä

Duidelijker aangeven wat en wanneer?

Er staat nergens dat ze in het weekend geen pakketjes bezorgen. Er staat alleen voor 23:59 besteld is morgen thuis.
Gelieve dit aan te passen naar dat het alleen in de werkdagen mogelijk is.

2. toukokuuta 2023

Beste,

Wat jammer dat je niet tevreden bent.

Enkel is deze review incorrect, er staat wel degelijk dat er niet geleverd wordt in het weekend.

Er staat op de eerste pagina van de website: Onze pakketten worden zorgvvuldig ingepakt, dit kun je ook volgen op onze social media. Momenteel zijn de levertermijnen voor Belgie 1-2 werkdagen, naar Nederland, Duitsland & Frankrijk 1-3 werkdagen.

Werkdagen = NIET in het weekend.

Mvg

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin