Högkvalitativa produkter och fantastisk kundservice. Jag behövde hjälp med att välja en hundfön och fick ett utförligt och hjälpsamt svar. Leveranserna är snabba och miljövänliga eftersom de packade m... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bästa, snabbaste, vänligaste, smidigaste och mest proffsiga företag jag handlat av. Aldrig några problem och alltid trevligt bemötande från kundtjänst. Waoo! Hatten av 👌 10 av 10 👍
Yritys on vastannut
Älskar vår Pegase Diablo. Använder den ofta och visade den för min vän vars hund har besvär med hudeksem pga päls som torkar långsamt. De är lika nöjda med sin som jag är. Tyvärr rätt så högljudd, men... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bra och trevlig kundservice. Fick problem med produkten jag beställt. Det tog ett par dagar sedan hade jag en ersättningsprodukt hos mig. Så enkelt med en kundservice som gör allt för att få en nöjd... Näytä lisää
Yritys on vastannut
4Dogs är en Landskrona-baserad webbutik med både kontor och lager i den lilla fina staden vid Öresunds kust. På 4dogs.se finns allt för din hund och dessutom ett av marknadens bredaste sortiment inom pälsvård och utställning. Bor du i Lund eller i närheten kan du besöka vår butik på Odlarevägen 8. Här finns produkter för både hund och katt.
Yrityksen kirjoittama

Lodjursgatan 4B, 261 44, Landskrona, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Ni skickar ut en felaktig produkt, och är så fruktansvärt snåla att ni inte skickar den nya med hemleverans. Detta betyder att jag måste gå till ombudet fram och tillbaks 3 gånger. Ni är bland dom dyraste företagen vad det gäller djurtillbehör och låter inte kunderna avgöra transportör att ni inte har hemleverans på allt över 1000 kronor är fruktansvärt snålt av er. Lär av andra företag i branschen, som kan detta med service till sina kunder!

Vastaus yritykseltä 4dogs.se
Satte mig på bevakning av slutsåld produkt. De återkom och höll den produkten reserverad till mig 😃

Vastaus yritykseltä 4dogs.se
Bra urval av trimning utrustning. Mycket bra hjälp att hitta rätt för en dvärgschnauzer.
Snabb leverans.

Vastaus yritykseltä 4dogs.se
Hjälpsamma när jag beställde något som inte fanns i lager 🤗

Värdelös apparaten gick sönder efter EN användning 😡

Vastaus yritykseltä 4dogs.se
Snabbt omhändertagande och en fantastisk produkt! :)

Vastaus yritykseltä 4dogs.se
Jeg er veldig fornøyd med både servicen jeg har fått og med valpehagen jeg kjøpte, den er praktisk og god kvalitet.😊

Vastaus yritykseltä 4dogs.se
Hyfsade priser bra produkter bra snabba leveranser

Vastaus yritykseltä 4dogs.se
Bra och trevlig service. Fick god hjälp via telefon om vilka varor som passar till min hund.

Vastaus yritykseltä 4dogs.se
Beställning kom snabbt utan problem. Mycket nöjd med min vara och snabb service

Vastaus yritykseltä 4dogs.se
Bra och trevlig kundservice. Fick problem med produkten jag beställt. Det tog ett par dagar sedan hade jag en ersättningsprodukt hos mig. Så enkelt med en kundservice som gör allt för att få en nöjd kund.
Jag rekommenderar verkligen att handla av 4Dogs.