Yritys on vastannut
Bästa, snabbaste, vänligaste, smidigaste och mest proffsiga företag jag handlat av. Aldrig några problem och alltid trevligt bemötande från kundtjänst. Waoo! Hatten av 👌 10 av 10 👍
Yritys on vastannut
Älskar vår Pegase Diablo. Använder den ofta och visade den för min vän vars hund har besvär med hudeksem pga päls som torkar långsamt. De är lika nöjda med sin som jag är. Tyvärr rätt så högljudd, men... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bra och trevlig kundservice. Fick problem med produkten jag beställt. Det tog ett par dagar sedan hade jag en ersättningsprodukt hos mig. Så enkelt med en kundservice som gör allt för att få en nöjd... Näytä lisää
Yritys on vastannut
4Dogs är en Landskrona-baserad webbutik med både kontor och lager i den lilla fina staden vid Öresunds kust. På 4dogs.se finns allt för din hund och dessutom ett av marknadens bredaste sortiment inom pälsvård och utställning. Bor du i Lund eller i närheten kan du besöka vår butik på Odlarevägen 8. Här finns produkter för både hund och katt.
Yrityksen kirjoittama

Lodjursgatan 4B, 261 44, Landskrona, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä 4dogs.se
Jag beställde en hundbädd,som DHL levererade fel. Jag kontaktae 4 dogs och ni lovade att DHL skulle Sortera den rätt. Hsr fortfarande inte fått min hundbädd. Hade jag fått bestämma så hade ni skickat en Ny Lerans. Direkt. Mvh

Vastaus yritykseltä 4dogs.se
Mycket trevligt bemötande och snabba leveranser.

Vastaus yritykseltä 4dogs.se
Lätt att beställa badkar till hunden.
Lätt att montera benen till badkaret.
Hunden gillar det skarpt.

Vastaus yritykseltä 4dogs.se
Högkvalitativa produkter och fantastisk kundservice. Jag behövde hjälp med att välja en hundfön och fick ett utförligt och hjälpsamt svar. Leveranserna är snabba och miljövänliga eftersom de packade mina beställningar noggrant för att använda minimal emballage. Fantastiskt utbud av produkter, bra värde och inga negativa träningsverktyg i sitt sortiment, så de är verkligen "för hundar".

Vastaus yritykseltä 4dogs.se
Jätte bra service och snabb leverans. Produkten jag köpte är en ultraljud tandborste som fungerar fanatiskt bra. Rekommenderar.

Vastaus yritykseltä 4dogs.se
Fantastiskt bra service med personlig kontakt hela vägen!

Vastaus yritykseltä 4dogs.se
Varorna motsvarade mina förväntningar. Snabb leverans som alltid.

Vastaus yritykseltä 4dogs.se
4DOGS har den snabbaste leverans, beställde varor dag 1 fick min leverans dag 2 .Toppen kvalitet på det jag beställde nöjd kund