3D Echo Barendrecht Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben bij 3D Barendrecht een echo laten maken voor de genderbepaling van ons kindje en kijken terug op een ontzettend fijne ervaring. We werden ontvangen door een super lieve en enthousi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super fijne tweede ervaring. Denise laat je erg op je gemak voelen en was ook lief voor ons zoontje wat mee was. Ik zou 3D echo Barendrecht zeker aanbevelen!

Saanut 5/5 tähteä

Heel fijn ervaren de 3d echo. Super lieve geduldige echoscopist. Onze kleine was erg eigenwijs, hadden een lange afspraak ingepakt. Omdat de kleine zich niet lang liet zien mochten wij 2 dagen late... Näytä lisää

1. Raskausklinikka

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Echopraktijk Barendrecht staat voor kwaliteit bij een pretecho met een persoonlijke benadering. We hebben vele jaren ervaring met betrouwbare geslachtsbepaling echo en bieden een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super fijne ervaring

We werden ontvangen door een super lieve en enthousiaste dame die alles rustig en duidelijk uitlegde. Ze nam echt de tijd voor ons, dacht met ons mee en zorgde ervoor dat we ons direct op ons gemak voelden. Haar betrokkenheid en enthousiasme maakten dit bijzondere moment nog specialer.

Ook de echokamer was prachtig ingericht. De rustige en sfeervolle omgeving droeg echt bij aan de beleving.

Wij waren met z’n vieren aanwezig: ik, mijn partner en de twee aanstaande oma’s. Er was voldoende ruimte voor iedereen om mee te genieten van dit mooie moment, wat het extra bijzonder maakte.

Kortom, een geweldige ervaring die we niet snel zullen vergeten. Wij raden 3D Barendrecht dan ook van harte aan

22. kesäkuuta 2026

Ontzettend blij met Denise

Vandaag konden we terecht voor een 3D echo bij Denise. Na een kennismaking stelde zij ons ontzettend gerust. Ze nam de tijd om de kleine mooi op beeld te krijgen en keek aan het eind samen met ons naar de foto’s die wij uitgeprint wilde hebben. Ik en mijn partner zijn ontzettend dankbaar voor het werk dat Denise heeft geleverd en raden haar zeker aan voor mama’s en papa’s die hun kleine willen bewonderen via de buik!

5. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Heel fijn ervaren de 3d echo.

Heel fijn ervaren de 3d echo.
Super lieve geduldige echoscopist.
Onze kleine was erg eigenwijs, hadden een lange afspraak ingepakt. Omdat de kleine zich niet lang liet zien mochten wij 2 dagen later opnieuw terug komen voor meer beelden.
Heel tevreden.

21. helmikuuta 2026

Rust

Allereerst wat een fijne ruimte en tafel/bank om een echo te krijgen. Het is elke keer weer zo mooie en unieke ervaring. Wij kijken weer mega uit naar de volgende echo. Ik raad iedereen aan om bij Samantha echo’s te doen, want die straalt zoveel rust uit.

14. marraskuuta 2025

Gesclahtsecho

Wij hebben op korte termijn een geslachtsecho in kunnen plannen als extra bevestiging voor ons. En wat was het de moeite waard! We komen uit Brabant dus niet om te hoek, maar geen moment spijt ☺️. Heldere beelden en een mooie ruimte. Een mooie herinnering voor ons en wie weet komen we nog een keer terug voor de 3D echo.

25. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Heel fijn, mooi en bijzonder!

Wij zijn inmiddels drie keer bij deze praktijk geweest: één keer voor een geslachtsbepalende echo en twee keer voor een 3D echo. Elke keer werden we ontzettend fijn ontvangen en voelden we ons helemaal op ons gemak. De sfeer is huiselijk en warm, wat het bezoek extra bijzonder maakt.

Samantha is ontzettend lief, professioneel en vooral heel betrokken. Ze neemt alle tijd voor je, legt alles duidelijk uit en leeft echt met je mee. Je voelt aan alles dat ze dit werk met passie en liefde doet. Dankzij haar hebben wij prachtige herinneringen aan deze bijzondere momenten in onze zwangerschap.

Wij zijn meer dan tevreden en zouden deze praktijk aan iedereen aanraden! 🩷

Liefs, familie Vos

4. heinäkuuta 2025

Geweldige ervaring!

Tijdens de echo voelde ik me erg op mijn gemak bij Samantha, ze houdt rekening met je tijdens de echo. En ook is Samantha erg professioneel.
Ook heeft ze een prachtige en rustgevende kamer waardoor je optimaal kan genieten van je echo!

28. huhtikuuta 2025

Aanrader

Super lieve dame die je direct op je gemak stelt.
Legt alles goed uit en neemt de tijd.
Twee keer geweest en twee keer met een ontzettend fijn gevoel naar huis gegaan.
Echt een aanrader.

14. huhtikuuta 2025

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Ze neemt de tijd voor de echo, geeft goede uitleg. Zeker aan te raden.

31. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin