365 Dagen Succesvol Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Dit boek geeft mij antwoorden op worstelingen in mijn leven waar ik geen grip op kon krijgen. Tot nu, ik ben David en Arjan heel dankbaar voor de duidelijke uitleg en de oefeningen. Het is erg zwaar t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dit boek is zó anders dan alle andere boeken die ik ooit heb gelezen. Dit boek helpt mij anders naar alles te kijken. Ik heb over elk hoofdstuk 3 weken gedaan, gelezen, opgenomen, begrepen en geleefd.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Al jaren volg ik “de mannen van 365”; mails, video’s, podcasts, cursussen, meditaties en recent het boek over Vrede. Met nog meer aandacht nu zij het gedachtengoed van een Cursus in Wonderen omarmd h... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Laagdrempelig, helder, nuchter. Veel kennis die ik al eerder elders opdeed, komt hier bij elkaar. Iedere keer wanneer je universele wijsheden tot je neemt, krijgen ze weer een andere lading doordat... Näytä lisää

1. Oppimiskeskus
  2. Ura- ja koulutuspalvelujen tarjoaja
  3. Etäopetus
  4. Oppilaitos
  5. Life Coach

Yrityksen kirjoittama

365 Dagen Succesvol is een opleider voor innerlijke rust, vrijheid en vertrouwen. Wat begon als een jaarprogramma gericht op doelen en succes, is in 12,5 jaar uitgegroeid tot een sterke community en missiegedreven organisatie die duizenden mensen per jaar helpt om te leven vanuit liefde, vrijheid en zingeving. Centraal staat het door oprichters David de Kock en Arjan Vergeer ontwikkelde VREDE-model: vijf krachtige principes richting innerlijke vrede. Deze methode vormt de basis van Miracle Roadmap, hun 100-daagse programma dat inzichten uit psychologie, spiritualiteit en systemisch werk samenbrengt. David en Arjan schreven zes bestsellers, organiseerden meer dan 700 evenementen, waren jarenlang columnist, hosten wekelijks De 365 Podcast en lanceerden recent de podcastserie Peace Talks – gesprekken met bekende Nederlanders over hun zoektocht naar innerlijke vrede. Hun missie: als meer mensen in vrede leven met zichzelf, ontstaat er vanzelf werelvrede.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

451 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Elke avond luister ik naar een…

Elke avond luister ik naar een meditatie en ik geniet van de rust die ik ervaar. Het gaat niet alleen over ontspannen, maar over zijn met wat er is. Over aanvaarding, meer verbinding met jezelf en de wereld enz. Een echte aanrader met veel verschillende invalshoeken en onderwerpen.

23. huhtikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

De meditaties zijn fijn

De meditaties zijn fijn. Je kan elke dag zitten en het zijn meditaties van hooguit 10 min. Wel merk ik op dat er soms het woordje NIET vaak gebruikt wordt en dat wordt in je onderbewuste genegeerd. Dat is dan wel jammer, want dat werkt net andersom. Ik ben zelf therapeut en heb juist geleerd in mijn opleiding juist het woord niet te vermijden. Voor de rest soms erg druk met de muziek. Vaak prettige achtergrond muziek. Dus het verschild per keer.

Heel fijn

Heel fijn, om via deze geleide meditatie app wat meer over de achtergrond uit ECIW tot me te krijgen. David’s stem en uitleg werkt rustgevend en komt daarmee echt binnen, dank!

Saanut 5/5 tähteä

Heerlijke meditatie voor meer…

Heerlijke meditatie voor meer innerlijke vrede!
Je wordt een gedeelte begeleid, een beetje alsof je op een glijbaan zit. Daarna vlieg je de glijbaan af en heb je alleen nog muziek. Je kan er dan zelf mee oefenen. En dan langzaam stopt de muziek en ga je je dag weer in. Daar begint het echte oefenen natuurlijk!

Fijne meditatie-app.🙏

Fijne meditatie-app.🙏
Ik ervaar het als een mooie aanvulling bij Miracle Roadmap.
Mooi ook om met behulp van deze app ook het gedachtengoed van Peace Off Mind /Miracle Roadmap / 365dagensuccesvol levend te houden
Absoluut een aanrader

Geweldig

In alles wat ze doen en aanbieden is helpend. En voor iedereen toegankelijk.
Met één woord; geweldig!

Saanut 5/5 tähteä

Miracle road map heeft me al zoveel…

Miracle road map heeft me al zoveel gebracht. Waar ik mezelf eerst steeds weg cijfer, laat ik mezelf nu zien door me veilig te voelen, uit te spreken en me volledig open te stellen. Niet meer pleasen, maar gewoon in gesprek gaan.

23. huhtikuuta 2026

Heel compleet programma

Heel compleet programma
Veel werk dat je in jezelf doet en dat deel je met je cirkel.
Dat werkt motiverend en is meteen toepassen in de praktijk
Veel inspiratie tijdens de live dagen
Veel nieuwe inzichten in lessen en de roadmapsessies.
Veelnorigineel taalgebruik. Verfrissend!
Spiritualiteit krijgt een mooie plaats in dit mensbeeld.

22. huhtikuuta 2026

Geweldig

Het heeft me zeer veel gebracht en raad het iedereen aan die rust, diepgang en een prachtige ervaring zoekt!

22. huhtikuuta 2026

Prachtig programma

Zowel inhoudelijk als organisatorisch een prachtig programma. Steekt heel goed in elkaar en wordt op een toegankelijke manier gebracht. Met openheid en humor.

21. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

MRM heeft mij behouden van een burn-out

Het is lastig onder woorden te brengen. Je moet het ervaren.
Medio vorig jaar ging ik niet lekker, zat in de TGV richting een burn-out. In die periode kwam 365 weer op mijn pad (in 2015 en 2016 het jaarprogramma gevolgd). In september gestart met Miracle Roadmap. Dit was voor mij life changing. Ik heb mijzelf teruggevonden. 10 jaar later nog altijd het warme bad. Ik word er zó blij van.
Nu de Miracle Master, elke les een nieuw feestje.
Deze ervaringen gun ik werkelijk iedereen!

2. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Is heel waardevol en geeft vertrouwen.

Deze reis met Miracle Roadmap geeft me niet alleen inzicht waar iets vandaan komt. Wat nog veel belangrijker is dat ze bruikbare tools geven om er mee om te gaan. Daarnaast de liefdevolle aanmoediging en verbinding maakt het een Super ervaring met vertrouwen in de toekomst.

21. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin