333travel Arvostelua

3 315
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

De reis (grotendeels door ons zelf samengesteld)werd vlot geregeld en ook de diverse wijzigingen werden daar waar mogelijk vlot doorgevoerd. Als iets niet kon werd vlot een alternatief gezocht. Ee... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Voor de tweede keer onze reis via 333travel laten samenstellen en ook deze keer weer erg tevreden! 😃 Door de drukte duurde het deze keer allemaal wat langer dan de vorige keer, maar uiteindelijk... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Gisteren terug gekomen van onze mooie rondreis door zuid Thailand en Singapore. En alles was perfect tot in detail goed verzorgd! Mooie hotels, super vriendelijke en goede begeleiding en chauffeurs... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

333travel verzorgt je reis zo, zoals je zelf graag wilt -> goed geregeld, snel geregelt en zo samengesteld dat je met al je wensen op pad gaat. Sommige excursies kun je reserveren, andere boek je ze... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Matkanjärjestäjä

Yrityksen kirjoittama

333travel is de verre reizen specialist voor reizen naar Azië, Amerika, Midden-Oosten, Afrika en Oceanië. Wij zijn specialist in rondreizen, zelf samen te stellen maatwerk reizen, fly drives, auto- en camperhuur, hotels en vele tours en excursies. 333travel. Verre reizen. Voor iedereen uniek. Travel Platinum is het luxe reislabel van 333travel en biedt unieke en onvergetelijke reizen naar exotische bestemmingen over de hele wereld, met exclusieve accommodaties en op maat gemaakte ervaringen.

Welkom bij 333travel

Yrityksen kirjoittama

Verre reizen. Voor iedereen uniek.

Erinomainen

(3 315)

709 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Prima op maat gemaakt reisvoorstel

Na enkele iteraties een keurig aangepast reisvoorstel ontvangen, waarbij de algehele communicatie via mail zeer efficiënt is verlopen. Verbeter punt is kwaliteits controle met name op kleinere details bij wijzigingen in het programma, maar in grote lijnen een prima product.

18. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä 333travel

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het reisvoorstel! Dank ook voor je feedback over de kwaliteitscontrole bij wijzigingen. We nemen dit zeker mee om onze service verder te verbeteren. We wensen je alvast een fantastische reis en heel veel mooie ervaringen!

Saanut 5/5 tähteä

Dit bedrijf regelt al jaren mijn…

Dit bedrijf regelt al jaren mijn vakantie. 1mailtje en alles is geregeld zo als mijn aanvraag was .Arnold bedankt en nog bedankt voor je begrip. Hele team van 333travel bedankt.

Een tevreden klant

24. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä 333travel

Ontzettend bedankt voor deze mooie review en het vertrouwen dat je al jaren in 333travel hebt. Fijn om te horen dat alles telkens weer naar wens geregeld is en dat Arnold je zo goed heeft kunnen helpen. We wensen je een hele mooie reis!

Heel tevreden.

Heel tevreden over reizen met 333travel. De reis liep precies zoals gepland. De chauffeurs waren betrouwbaar, stipt en vriendelijk. Mooie accommodaties. Leuke uitstappen. De reisorganisatie is, zoals beloofd, wel degelijk de hele reis snel aanspreekbaar.
Twee puntjes die de reis nòg beter zouden maken:
1. Toen we rond 9u AM aankwamen in ons eerste hotel in Thailand konden we pas om 2PM op onze hotelkamer. Early check-in zou fijn geweest zijn na een reis van meer dan 16u.
2. Zwemmen in zee in Hua Hin begin juli is niet aangenaam wegens de kwallenlarven die als speldenprikken aanvoelen. We hebben dus enkel in het hotelzwembad gezwommen en niet in zee, wat wel jammer was.

21. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä 333travel

Beste Barbara, bedankt voor je mooie en uitgebreide review. Ontzettend fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn!

We waarderen jullie feedbackpunten enorm. We begrijpen goed dat een early check-in na zo’n lange reis prettig zou zijn geweest en nemen deze aandachtspunten zeker mee om onze reizen nóg verder te verbeteren.

Geniet nog heerlijk na van alle mooie herinneringen aan Thailand en we hopen jullie in de toekomst weer te mogen helpen met het samenstellen van een volgende bijzondere reis!

Vriendelijk

Vriendelijk, komt afspraken na.

20. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä 333travel

Bedankt voor de review, we wensen jullie een fantastische reis!

Saanut 5/5 tähteä

Toegankelijk en eenvoudig in gebruik…

Toegankelijk en eenvoudig in gebruik van de website, boeken is een fluitje van een cent en bij vragen kun je terecht bij de specialist

20. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä 333travel

Hartelijk dank voor deze mooie review! We wensen jullie alvast een prachtige reis toe!

333Travel maakt de reisvoorbereidingen makkelijker

333Travel heeft ons goed geholpen tijdens de voorbereiding van onze reis naar Japan. Martijn heeft voor ons de vluchten en verblijfplaatsen geregeld wat ons veel tijd en frustratie bespaarde en daardoor werd het een pakketreis met alle voordelen die dit biedt en die op mijn eisenlijst stonden. Martijn hield rekening met de Westerse hotelwensen omdat die kunnen verschillen met de Japanse hotelkamers en verraste ons met goede locaties.
Martijn heeft ons goede tips aan aanvullingen gegeven voor de indeling van de reis op basis van onze wensen. Mede daardoor is dit een droomreis geworden die alle verwachtingen overtrof.
Ook tijdens de reis konden we rekenen op Martijn en het team van 333Travel (omdat we nog wat wilden checken). Ze zijn goed bereikbaar en denken goed mee. Door hun ontzorgende manier van werken, willen wij hen zeker aanbevelen.

20. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä 333travel

Beste Gitte, bedankt voor je mooie en uitgebreide review! Ontzettend fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn en dat we jullie goed hebben kunnen ontzorgen tijdens de reis. Geniet nog heerlijk na van alle bijzondere herinneringen, en heel graag tot een volgende keer!

Heel snel voorstel gekregen

Heel snel voorstel gekregen, aanpassingen daar rekening mee gehouden fijn telefonisch gesprek

Vastaus yritykseltä 333travel

Beste Nathalie, bedankt voor de mooie beoordeling. We wensen jullie alvast een prachtige reis!

Saanut 5/5 tähteä

Zoals elk jaar uitstekend geholpen door…

Zoals elk jaar uitstekend geholpen door arnold

18. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä 333travel

Bedankt voor deze mooie review! Wat ontzettend fijn om te horen dat Arnold jullie ook dit keer weer zo goed heeft geholpen. We geven het compliment natuurlijk aan hem door en we wensen jullie alvast een fantastische reis toe!

Saanut 5/5 tähteä

Van begin tot eind kundig en geduldig…

Van begin tot eind kundig en geduldig geholpen (Wij hadden nogal een eisenpakket.) Alles prachtig op maat geregeld. Dit is onze 2de reis via 333 travel en blijven zeker terug komen!

Vastaus yritykseltä 333travel

Beste Sandra, bedankt voor je mooie review! Ontzettend fijn dat we weer een prachtige reis op maat voor jullie mochten samenstellen. We wensen jullie ook dit keer een geweldige reis toe en helpen jullie in de toekomst heel graag weer!

Fantastisch geholpen!!

Nina heeft ons ontzettend goed en heel vriendelijk en persoonlijk geholpen.
Daarbij heeft ze zo'n mooie beschrijving en route gemaakt van onze reis, precies zoals wij hem voor ogen hebben.
Ook de aanpassingen die wij wilden heeft ze keurig doorgevoerd.
Al met al maakt het ons nog enthousiaster en hebben ontzettend veel zin in onze reis langs de Oost kust van Amerika!

Marcel en Judith

Vastaus yritykseltä 333travel

Bedankt voor deze prachtige beoordeling! Ontzettend fijn om te horen dat Nina jullie zo goed heeft geholpen bij het samenstellen van de reis. We wensen jullie alvast een geweldige en onvergetelijke tijd toe in het mooie Oost-Amerika!

Saanut 5/5 tähteä

Derde reis met 333 travel!

Weer een nieuwe goede ervaring met het plannen en boeken van onze reis. Dit is nummer 3 met 333 travel. Altijd fijn hoe er wordt meegedacht en hoe soepel de communicatie loopt! Vast niet de laatste keer

Vastaus yritykseltä 333travel

Bedankt voor je mooie review, ontzettend leuk om te lezen dat jullie al voor de 3de keer met ons op reis gaan! We wensen jullie dit keer ook een fantastische reis toe!

Fijn contact

Fijn contact, goed bereikbaar

Vastaus yritykseltä 333travel

Beste Eline, bedankt voor je review, we wensen jullie alvast een prachtige reis toe!

Werkelijk alles goed geregeld

Werkelijk alles goed geregeld! Zonder haperingen 2,5 weken door Singapore en Maleisië gereisd.

3. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä 333travel

Beste Remko, bedankt voor je review! Ontzettend fijn om te horen dat jullie een mooie reis hebben gehad. Geniet nog lekker na van alle bijzondere herinneringen, en heel graag tot een volgende reis!

Fijn klantcontact

Fijn klantcontact, snelle reactie op aanvraag en vragen, alles verliep soepel.

Vastaus yritykseltä 333travel

Bedankt voor deze mooie review! We wensen jullie alvast een hele mooie reis toe!

Saanut 5/5 tähteä

Wederom een goede pakketreis geboekt

Wederom een goede pakketreis geboekt. Arnold en collega dank voor het puzzelen naar vliegtickets en hotel.
Zoals altijd geslaagd en voordelig.

Vastaus yritykseltä 333travel

Beste Arjan, hartelijk dank voor je mooie review! We wensen jullie een fantastische reis toe!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin