2dehands-iPhone-kopen Arvostelua 364

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Saanut 5/5 tähteä

Heb hier 6 jaar gelden een iphone 12 pro gekocht. Hij werkt nog steeds. heb nog nooit problemen gehad of een reparatie. dit jaar tijd voor een nieuwe 16 pro die ik hier gewoon ga bestelen voor de vo... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

De geleverde iPhoneX leek zo goed als nieuw en voldeed geheel aan de omschrijving. De verzending daarentegen heeft bijna een week geduurd, terwijl ik de iPhone natuurlijk binnen 1 à 2 dagen had verwa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super service. iPhone (nieuw ) gekocht. 2dehands-iphone-kopen doet wat het beloofd. Niet tevreden of al betaald. Geld terug de volgende dag. Wachten tot er een nieuwe voorraad binnenkomt en da... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nu al enkele maanden erg tevreden met mijn aankoop. Alles werkt naar behoren. Telefoon zag er zeer goed uit bij levering, geen zichtbare gebruikssporen te zien. Aanrader om bij deze webshop een " n... Näytä lisää

1. Matkapuhelinkauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Al 7 jaar aanbieder van refurbished Apple producten voor de beste prijzen met de beste service!

4,3

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 5/5 tähteä

Ik bestel al jaren refurbished iphones…

Ik bestel al jaren refurbished iphones voor ons hele gezin bij 2dehands-iphone-kopen. Ze hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Doen het altijd perfect en de keer dat er wel iets was werd dit ook zonder problemen perfect afgehandeld.

7. joulukuuta 2021

Snel opgestuurd

Snel opgestuurd, maar ivm levering rondom Sinterklaas wat later dan aangekomen dan oorspronkelijk aangegeven, maar dit ligt aan derden. Snelle reactie op gestelde vragen

7. joulukuuta 2021

Goed

Al een aantal x een iphone hier gekocht. 1x was er iets niet goed aan de telefoon. Contact opgenomen. Ik kon de telefoon terugsturen en kreeg een nieuwe toegestuurd. Hele goede service

9. marraskuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Doordat helaas de iphone 8 met 256 gb…

Doordat helaas de iphone 8 met 256 gb uitverkocht was, is deze omgezet naar een met 64 gb. Het teveel betaalde bedrag is direct na een klein telefoontje teruggestort.
Prima reactie en prima levering en prima klantenbehandeling.
Ik wilde dat elke webshop zo werkt.
Chapeau

5. marraskuuta 2021

Vastaus yritykseltä 2dehands-iPhone-kopen

Excuses dat we door een stock fout u niet van het gewenste model hebben kunnen voorzien maar super blij te zien dat de geboden service zo op prijs wordt gesteld dat we van u toch een 5 sterren review hebben gekregen! Dank!

Zeer goed klantenservice

Zeer goed klantenservice van 2dehands-iphone-kopen - vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon, en e-mails werden ook snel en duidelijk beantwoord! (En een speciaal bedankje dat ze ook voor mij in het Engels spraken / schreven!)

18. lokakuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 4/5 tähteä

Goede service, leveren wat beloofd is en snel en reageren ook goed op vragen.
Toestellen van status "zeer goed" gaan bij heel veel gebruik nog zo'n 3 jaar mee.

15. lokakuuta 2021
Saanut 2/5 tähteä

toestel wordt verkocht als zgan

toestel wordt verkocht als zgan, maar heeft een slecht werkende batterij en een lichtstreep in het display en de letters van vorige webpagina's blijven zichtbaar

13. lokakuuta 2021

Vastaus yritykseltä 2dehands-iPhone-kopen

Zoals u hopelijk heeft kunnen lezen uit de reviews is dat dit ongetwijfeld berust op een fout van onze kant en dat u mag rekenen op een snelle en vlotte oplossing. Hopelijk heeft u ons dan ook via mail of telefoon ons van dit probleem op de hoogte gesteld en ons de kans heeft gegeven dit op te lossen. Zo niet vraag ik u met spoed dit alsnog te melden aan ons en ik kan u verzekeren dat we dit dan snel en correct voor u zullen oplossen.

Saanut 4/5 tähteä

Mooie telefoon snel geleverd👍 Alleen…

Mooie telefoon snel geleverd👍 Alleen de glass pro die ik erbij besteld had was voor een iPhone 6s 7en 8 ! Past niet op een iPhone X verder super tevreden .

13. lokakuuta 2021

Beste Marga,
Bedankt voor uw review! Omtrent de temperd glass, dit is een foutje geweest. Ik ga vandaag je juist naar u toe zenden. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groeten,
Priscilla 2dehands-iphone-kopen.nl

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin