Mijn partner vind deze broeken heel fijn zitten en aangezien deze in de winkel niet meer te krijgen waren heb ik ze op de site besteld. Super gemakkelijk

Al jaren draag ik 247 jeans. De verkoper was echter zonder voorraad, waardoor ik na enig zoeken zag dat ik rechtstreeks kan bestellen. Daarbij bestelde ik de verkeerde pasvorm. De broeken teruggestuur... Näytä lisää
Een goede ervaring omdat de broek snel verzonden was. UPS bezorger heeft netjes aangebeld, dus ook fijn. Helaas past de broek toch niet en moet hij retour. (Heupen zijn toch te breed…) Maar ik had... Näytä lisää
helaas was de verzending buiten de schuld van 247 Jeans niet helemaal soepel verlopen, 247 Jeans heeft dit zeer correct opgelost. Netjes!! Dan het volgende: ik was al jaren op zoek naar een spijkerbr... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä 247Jeans

Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Prima bedrijf
goede kwaliteit en snelle levering.
Snelle bezorging, betrouwbaar bedrijf
Snelle bezorging. De broeken hebben een mooie kwaliteit, maar voor mij te weinig stretch, waardoor we ze terug hebben gestuurd. Hier kwam een snelle reactie reactie op met een creditfactuur. Betrouwbaar bedrijf. Al met al een goede ervaring.
snelle levering
Alles snel geleverd.
correcte service en goede broek!
Dan het volgende: ik was al jaren op zoek naar een spijkerbroek met steekzakken, en dan niet met een seniorenuitstraling! 247 heeft deze en zit perfect! na mn vakantie ga ik er nog 2 bestellen! aanrader!
heb al een paar van deze jeans in denim…
heb al een paar van deze jeans in denim kleur, maar zwart is in de winkel niet te koop dus online gezocht en gevonden, snelle levering
Goede service met veel vertrouwen in de…
Goede service met veel vertrouwen in de klant
Nu al een 10 voor de service!!
Na verzending bleek dat de pakketbezorger hem had bezorgd gemeld. maar na onderzoek geen pakketje te ontvangen te hebben. Contact gezocht met Rick van 247jeans.com deze heeft opnieuw een pakketje opgestuurd. Hopelijk komt het deze keer wel goed binnen! Dit noem ik nog eens service!! Nog geen broek binnen maar nu al punten voor de service!!!
Ze hebben me heel goed geholpen
Ze hebben me heel goed geholpen
Snel en volgens afspraak geleverd
Snel en volgens afspraak geleverd, broek zit er fijn en is praktisch, ziet er ook nog stoer uit.
snelle levering goede werkbroek
Ups slecht/ broek te lage taille
Ups heeft 1 keer aangebeld en is weggegaan, pakketje is in Bilthoven! Afgeleverd om op te halen. Hilversum is 2 km verderop. Eenmaal opgehaald, zat hij aan de achterzijde al te laag, zodat als je bukt hij halverwege je kont zit. Is retour gegaan ( nu in Hilversum)

Vastaus yritykseltä 247Jeans
snelle levering
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.