Kunne jeg give flere stjerner end 5 havde jeg gjort det! Kæmpe anbefaling herfra!😍 Jeg har aldrig oplevet SÅ god en service og håndtering af, ikke kun migselv, men også de andre elever - Martin! D... Näytä lisää

Godt intenst og fleksibelt MC forløb, man glider lige igennem teori- og køreprøve uden problemer! Andet kan ikke forventes når underviseren er særligt godkendt... I al beskedenhed!

Tryg, professionel og virkelig god oplevelse hos 1Gear Jeg tog mit motorcykelkørekort hos 1Gear, og jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen igennem. Undervisningen, som Martin stod for, e... Näytä lisää

Vil helt klart anbefale 1gear, og især anbefale min kørelærer Jesper. Jesper gjorde alt hvad han kunne for at hjælpe, og han sørgede for at forløbet gik på den bedste mulige måde. Hans fantastiske... Näytä lisää

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Fantastisk oplevelse hos 1gear

Fantastisk oplevelse hos 1gear – kæmpe ros til Martin!

Jeg har haft den bedste oplevelse hos 1gear Køreskole, især takket være min kørelærer Martin. Hans professionelle tilgang, store tålmodighed og rolige væsen gjorde hele forløbet trygt og effektivt. Han formår virkelig at møde eleven, hvor man er, og hans undervisning er både grundig og motiverende.

Martin er ikke bare fagligt dygtig – han er også en super behagelig person, der skaber en god stemning hver gang. Jeg følte mig i trygge hænder fra start til slut.

Største anbefaling herfra – vælg Martin, hvis du vil have en kørelærer i absolut topklasse!

4. kesäkuuta 2025

En meget støttende køreskole med…

En meget støttende køreskole med kørelærer hvis interesse er at hjælpe dig bedst igennem dit forløb. Det er altid hyggeligt, med tid til spas og sjov, man føler sig meget tryg i kørslen. En virkelig god oplevelse, og et godt sted at få sit kørekort.

4. kesäkuuta 2025

1gear ros

Jeg havde en super god oplevelse hos 1gear! Servicen var i top, de var både professionelle og hjælpsomme hele vejen igennem. Jeg kørte med Jesper igennem hele forløbet, som gik rigtig fint. Han var rigtig dygtig til at hjælpe og meget flink.

3. kesäkuuta 2025

Den bedste køreskole!

Jeg har taget kørekort til både bil og motorcykel med Martin som kørelærer. Martin er et absolut overdådigt menneske, der som kørelærer formår at håndtere nervøsitet inden det når at sætte sig fast. Martin har en masse tålmodighed, han er altid i godt humør og han er fyldt med jokes, der medfører ømme kinder efter en køretime. Det er tydeligt i hans undervisning, at han virkelig brænder for at skabe et trygt rum til at lære i.

Jeg er glad for, at jeg valgte 1gear til mine kørekort - det har været en super god oplevelse!

14. toukokuuta 2025

Klar anbefaling af Jesper som kørelære

Kan virkelig anbefale Jesper som Kørelære, meget nede på jorden og direkte på en konstruktiv måde.

Generelt var hele forløbet m. Teori osv fint dog er det værd at bemærke at det er meget intensivt og går meget hurtigt.

30. toukokuuta 2025

Spændende og sjovt eventyr

Det her forløb med Martin og motorcyklerne er ikke bare et forløb hvor du lære at køre motorcykel, men virkelig også får et virkelig godt forhold med din kørelærer. Martin er jo blevet min anden far. Hvert et minut på køreskolen og køreturene er jo en oplevelse i sig selv. Martin i sig selv er den perfekte og “særlige” godkendte Kørelære samt bedste man kunne ønske sig. Ja hvis det ikke var fruen derhjemme, så var det Martin :D

28. toukokuuta 2025

Alt spillede bare hos 1 Gear

Alt spillede bare hos 1 Gear! Super professionel undervisning, god stemning og dygtige kørelærere der virkelig brænder for det de laver. Hvis du vælger denne køreskole, kommer det til at gå – så længe du selv er med i det. Det var en perfekt oplevelse hele vejen igennem. Kan kun anbefales!

21. toukokuuta 2025

Jeg har lige taget mc-kort hos 1

Jeg har lige taget mc-kort hos 1. Gear.
Jeg bestod både teori og køreprøve i 1. Forsøg, og at jeg er stærkt ordblind har ikke været et problem. Super kompetent kørelærer (Martin) og jeg kan stærkt anbefale at tage sit kørekort her.

15. toukokuuta 2025

Vil anbefale til alle!

Det har været en fornøjelse at tag mc kørekort hos Martin. Meget fleksibel med tider, han er fyldt med skønt humør og går langt for at det lykkes for en! Jeg vil uden tvivl anbefale 1gear, til alle der drømmer om kørekort, hvad end det er til bil eller mc!

7. toukokuuta 2025

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole - Martin er simpelthen verdens bedste kørelærer. Jeg tog MC-kørekort hos 1gear med Martin som kørelærer, og det har virkelig været et godt forløb. Der er fuldstændig styr på tingene, kæmpe fleksibilitet og altid fantastisk stemning. Undervisningen er virkelig grundig, og vi består allesammen både teori og praktisk prøve i første forsøg, takket være Martin. Udover at være super lærerigt og i orden, så er det også et virkelig sjovt og fedt forløb, især fordi Martins humor er skøn. Kæmpe anbefaling herfra, der findes ikke et bedre sted at tage kørekort

17. toukokuuta 2025

Fremragende køreskole

Fremragende køreskole. De har styr på alle ting up-to-date og virker ekstremt professionelle. Kørelærerne er rare, hyggelige og sjove både til teori og ude på vejen. 10/10

16. toukokuuta 2025

Super fed køreskole

Super fed køreskole! Blev hjulpet så godt igennem forløbet og bestod begge prøver i første hug. Jeg var så heldig at have dygtige Allan Hjort som både teori- og kørelærer. Kæmpe anbefaling at tage kørekort her! :)

17. toukokuuta 2025

Tålmodig, rolig og en masse humor!

Jeg har taget kørekort til både kategori A og B, begge gange med Martin som kørelærer. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre kørelærer! Tålmodig, rolig og altid med en god portion humor, det gjorde hele læringsprocessen både tryg og sjov. Jeg følte mig virkelig set og forstået, og selv når jeg var nervøs, formåede han at skabe en rolig stemning. Stor ros og kæmpe tak, jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!
De resterende kørelærer er absolut ligeså skønne og kompetente. En givende oplevelse. Go for it, hvem end der overvejer det!

15. toukokuuta 2025

Den bedste køreskole og bedste…

Den bedste køreskole og bedste kørelærer.
Klart det bedste sted at erhverve MC kørekort
Quick hold ca 4-5 uger fra teoristart til køreprøve 💪👍 Excellent 👌
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️