Ik heb 8 maanden lang twee units gehuurd bij 1Box en ben ontzettend tevreden. De klantenservice is uitstekend bereikbaar en ze staan je altijd vriendelijk te woord. De medewerker op locatie heeft mij... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Goede opslag . Locatie ook prima. Goed geholpen omdat op dezelfde dag van opslag nog van ruimte moest worden verwisseld. 05-02 -2026.Automatische incasso was gestorneerd. Waarom was niet te achterhale... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zeer fijne ervaring, vriendelijk en meedenkend personeel, altijd bereikbaar, moderne opslag. Voorheen een opslagbox gehad in Breda bij dit bedrijf, wat goed beviel. Uiteindelijk mijn spullen moeten ve... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede supportservice. Er werd goed meegekeken naar welke boxen we hadden en ik ben telefonisch duidelijk geholpen en begeleid. Het afsluiten van het contract verliep soepel. Ook de ondersteuning bij h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
1BOX Self Storage biedt opslagmogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu een paar dozen kwijt wilt of je hele inboedel, bij ons zit je goed. Je spullen staan veilig, schoon en zijn iedere dag makkelijk bereikbaar. Je kiest zelf hoeveel ruimte je nodig hebt – groot of klein.
Vliegend Hertlaan 21, 3526KT, Utrecht, Hollanti
Goede uitleg en duidelijke richtlijnen. Geeft vertrouwen dat mijn sulletjes daar prima staan.
De gangen zijn netjes en goed verzorgd. veel keuze in verschillende maten. Ook fijn meegedacht met de hoeveelheid die ik denk op te moeten slaan

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage
Snel contact plezierig geholpen door stephanie rijswijk.

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage
mooi bedrijf die meedenken en altijd snel reageren!!

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage
Fast, flexible booking. Easy-to-use app. Clean, professional storage with good accessibility.

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage
Wij hebben het contact formulier ingevuld, verstuurd en direct ging de telefoon. Alle informatie werd correct en duidelijk uitgelegd. Contract toegezonden zelfs de betaling ging gemakkelijk. Top service, vriendelijk en kundig geholpen.

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage
The best fast reply, extremely sweet and kind Lady at the reception, patient, oh so helpful, a true people’s person. Thank you for such marvelous communication, our dearest compliments!!!

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage
Review: ik heb 25 maanden een box gehuurd bij 1Box Sittard, nette locatie, schone box en hulpmiddelen zoals steekkar enz staan klaar om je goederen naar je box te brengen!
Maar het contract laat zeer te wensen over! Ik wil mensen waarschuwen, lees de kleine letters!!!
Ik kreeg niet de beloofde gratis maand waarmee men adverteert! Ook later niet toen ik reclameerde!
Men kan willekeurig prijsverhogingen doorvoeren, ik kreeg zelfs geen aankondiging vooraf zoals gesteld in het “contract”
Ik begon met een huurprijs van € 128 per maand en eindigde na 2 jaar met een huurprijs van € 187 per maand! Volgens mij is dat een huurstijging van ruim 40%!!!
Mijn bezwaren werden weggewuifd want tenslotte had ik contract getekend met deze bijzondere voorwaarden!
Dus claim je gratis maand en teken geen contract met een dergelijke voorwaarde= flutcontract!

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage
Zeer vriendelijk benaderd nadat ik info had aangevraagd. Heel geïnteresseerd en duidelijkheid. Super vriendelijke medewerkers. Lekker dichtbij en ook niet te vergeten de prijs is zeker de moeite waard lager als eromheen verhuurd wordt.

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage
Vriendelijk geholpen mooie locatie duidelijkheid.

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage
Ik werd warm ontvangen, goed geholpen en de medewerker toonde interesse in mijn persoonlijke situatie. Hij dacht met me mee in het bedenken van een passende oplossing voor mijn vraag.

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage
Fijne opslag, soms moet je wel op elkaar wachten en voor de veiligheid zou ik graag meer camera’s zien in de gangen, daar hangt nu niets waardoor spullen overgeheveld kunnen worden naar andere boxen, AI systemen bij de ingang gaan dit niet oplossen, extra camera’s wel.

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage
Welkomst korting. Daarna wel hoge prijzen. Fijn contact en oplossingen gehad van de medewerkers aan de telefoon.
Al met al was het wel oke. Netjes alle geld terug gehad dat te veel was betaald.

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage
Great service. Patient and kind. Very helpful answering questions. Also a good, fresh and clean facility. Gives you a good feeling when leaving belongings here.

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage
Amazing customer service!!! Paul was super friendly and clear about everything. 5 stars, no doubt.

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.