Banner for 1BOX Self Storage - Barendrecht

1BOX Self Storage - Barendrecht Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

De Bergen 6, 2993 LR Barendrecht, Zuid-Holland, NL

Saanut 4/5 tähteä

Virtuele stem was adequaat en verbond ons gelijk door met een medewerker, die was begripvol en heeft ons goed geholpen

Saanut 5/5 tähteä

In het begin ging het een beetje stroef en waren een paar kleine dingetjee. Dit hebben zij achteraf netjes opgelost.

Saanut 5/5 tähteä

Telefonisch super goed geholpen. Ik ben daar nog niet persoonlijk heen geweest daarover kan ik nog Nijs zeggen.

Alles wat we wilde weten kregen we juuste antwoord op en klant vriendelijk

1. Varastotila

Yrityksen kirjoittama

1BOX Self Storage biedt opslagmogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu een paar dozen kwijt wilt of je hele inboedel, bij ons zit je goed. Je spullen staan veilig, schoon en zijn iedere dag makkelijk bereikbaar. Je kiest zelf hoeveel ruimte je nodig hebt – groot of klein.

• De Bergen 6, 2993 LR, Barendrecht, Zuid-Holland, Hollanti

• 0180-203100

Sla jouw spullen veilig op bij 1BOX

Met 29 locaties in Nederland is er altijd wel een bij jou in de buurt.

Hyvä

343 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Let op!

Na boeken opslagruimte voor een mooie lage prijs werd na een aantal maanden de prijs plotseling verhoogd . Na een boos telefoontje wordt dan een maand in mindering gebracht.
Nu net weer bericht gehad dat de prijs na 9 maanden na de vorige verhoging de prijs WEER verhoogd wordt van €96 naar €125 en dit is exclusief de door hun verplichte verzekering! Houd dus rekening met extreme verhogingen die schijnbaar heel normaal zijn voor deze beheerders als je hier een opslagruimte boekt.

30. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage - Barendrecht

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat een prijswijziging nooit prettig is. Onze tarieven worden periodiek aangepast en blijven marktconform. We communiceren eventuele wijzigingen altijd vooraf en streven daarbij naar een goede balans tussen prijs, kwaliteit en service.

Prima keuze

Prima, snelle service en hulp. Uitstekende voorzieningen.

25. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage - Barendrecht

Fijn om te horen, bedankt voor je review!

Saanut 1/5 tähteä

Ik kreeg het slot niet open

Ik kreeg het slot niet open , zat vast .
Gebeld kreeg een virtuele dame , zou het met spoed aan t team doorgeven! 3 keer gebeld 1,5 uur gewacht ! Was er ff klaar mee ! Maar wel in 2 jaar van €129.00 naar €203,00 !! Snel die boel leeghalen maar zodra ik er weer in kan !
Stond wel met een bus klaar om spullen te halen 🤬

17. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage - Barendrecht

Beste, vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We nemen je feedback mee.

Slot zat ontzettend vast

31. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage - Barendrecht

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat het begin niet zo vlekkeloos verliep. Het probleem met de roldeur is bekend en opgelost.

Saanut 5/5 tähteä

Alles wat we wilde weten kregen we…

Alles wat we wilde weten kregen we juuste antwoord op en klant vriendelijk

27. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage - Barendrecht

Fijn om te horen dat je zo blij bent met onze service! Bedankt voor je review.

Goed en betaalbaar

Direct bereikbaar; heldere communicatie en betrouwbaar in de afhandeling van de financiële zaken

27. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage - Barendrecht

Bedankt voor je review, Ton!

Saanut 3/5 tähteä

Verwarring opzegtermijn vw tov website

Na eerst een box toegekend gekregen te hebben die vies achter gelaten was, zonder veel problemen een andere schone gekregen.

Discussie: algemene voorwaarden bij contract melden op 1 plekken opzegtermijn van 15 dagen. Echter geeft website 30 dagen aan. Lijkt mij erg verwarrend en niet correct.

22. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage - Barendrecht

Hi Sjoerd, bedankt voor je review. Jammer dat de opzegtermijn niet helemaal duidelijk voor je is.

Zeg je op vóór de 16e? Dan betaal je alleen tot het einde van die maand. Zeg je op vanaf de 15e? Dan loopt je contract door tot einde van de volgende kalendermaand.

Saanut 3/5 tähteä

Mijn ervaring is met jullie dat ik per…

Mijn ervaring is met jullie dat ik per mail de verkeerde box nr kreeg na 45 minuten zoeken en bellen kreeg eindelijk het goede box nr geen 3500 maar 300.En een goede tip hang bij binnenkomst een plattegrond met de box nummers .

22. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage - Barendrecht

Bedankt voor je feedback!

Boxen zijn prima

Boxen zijn prima. Echter jammer dat de roldeur stuk is.

24. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage - Barendrecht

Bedankt voor je review, het probleem van de roldeur is bekend en wordt z.s.m. opgelost!

Toppie

Toppie toppie

21. kesäkuuta 2026

Dankje dankje!

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, schone opslag.

Telefonisch goed geholpen. Duidelijke afspraken. Schone opslag, goed bereikbaar en beveiligd. Aangenaam verrast.

28. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage - Barendrecht

Fijn om te horen dat je goed bent geholpen. Bedankt voor je review!

Saanut 4/5 tähteä

Het was eerst wel wennen

Het was eerst wel wennen , maar daar loop ik nooit voor weg , als de muziek wat zachter was geweest dan had ik 5 sterren kunnen geven

10. maaliskuuta 2026

Bedankt voor je review!

Geweldig

Netjes,schoon en voldoende ruimte

14. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage - Barendrecht

Bedankt voor je review, Carol!

Saanut 3/5 tähteä

Beste ren eerste was de box wat wij…

Beste ren eerste was de box wat wij moesten krijgen all een slot op .
De volgende dag was wel kuerig opgelost.
Maar toen ik naar de nieuwe box liep om te kijken was di nog vuil met karton op de grond.
Waar zit een vuilnis bak beneden.
Voor de rest prima.

3. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä 1BOX Self Storage - Barendrecht

Jammer om te horen dat jullie eerste ervaring met 1BOX niet vlekkeloos verliep. Gelukkig is het nu opgelost!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin