17parts Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb via Bol.com een 2e hands eufy beveiliging camera gekocht en deze moet je opladen met een USB C kabel en zou zo een 120 dagen meegaan maar ik heb hem nog geen maand en nu moet ik hem na 2 dagen... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Producten besteld, was een deel incompleet. Melding gedaan zou geregeld worden en nagezonden. Niks ontvangen meerdere keren contact gezocht maar communicatie is waardeloos en inmiddels nog steed... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Alles ging goed, tot dat ze een paar dagen na dat ik het product gekocht had, ineens hetzelfde product 25% goedkoper aanbieden. Pure oplichting en ze blijven ermee doorgaan.

Saanut 2/5 tähteä

Niet te bereiken zowel per mail als via de telefoon. Je krijgt geen track en trace nr om je pakket te volgen. Ergste vind ik dat ze gewoon op het aangegeven telefoonnummer niet te bereiken. Niet klant... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Mopot ja moottoripyörät

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Welkom op de website van 17parts.nl. Wij zijn aanbieder van Vespa en Piaggio onderdelen. Bij ons heeft uw gegarandeerd een scherpe prijs. Bekijk snel de webshop.

Välttävä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Perfect

Hele snelle levering en lekker goedkoop, perfect!!

8. huhtikuuta 2020

Beste Ayoub,

Bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent. Veel plezier met je producten!

Top service

Top service, snelle levering, denkt mee!!

Beste Fokko,

Oplichters...

Beste Bajazit,

Mag ik je vragen waarom je dat vind? Ik heb even na gezocht en je bestellings netjes verwerkt en volgens DHL optijd thuisbezorgd bij je huisaddres.

Voor de rest heb ik geen berichten over klachten van je met het desbetreffende order nummer binnen gekregen.

Graag contact met ons opnemen als je niet tevreden bent met je product.

alles op tijd super

Beste Rene,

Saanut 5/5 tähteä

Kwam snel binnen en leuk van het gratis…

Kwam snel binnen en leuk van het gratis sleutelhoesje!

Beste Sofian,

Leuk dat je tevreden was. Inderdaad leuk ja! Houd onze Instagram @17parts in de gaten voor meer van dit soort acties!

goed!!!

levering op tijd zat stevig verpakt en product voldeed aan verwachtingen.

Beste Ahmed,

Fijn dat je tevreden was met onze producten! Veel plezier ermee.

goede prijs/kwaliteit

voor een hele goede prijs, top kwaliteit! verzending ook netjes.

Beste Mick,

Bedankt voor u review. Fijn dat je tevreden bent!

Product met schade gekregen

Beste Devin,

Oei dat is niet de bedoeling! Je hebt dit inderdaad aan ons gemeld. We wachten momenteel af totdat we het product van je retour hebben zodat we die kunnen beordelen en een nieuwe op kunnen sturen.

Hopelijk bent u daarna dan alsnog te vreden.

Saanut 4/5 tähteä

Goede service 👌

Beste Ruben,

Fijn dat je tevreden bent over onze service! Horen we graag.

Goeie

Snel in huis, goeie kwaliteit.

Beste Christiaan.

Bedankt voor je revieuw. Fijn dat je tevreden bent.

Alles op tijd

Alles op tijd, goedkoop, goed product

Beste Baris,

We doen ons best om alles zo snel mogelijk te verzenden. Bedankt voor u revieuw.

Saanut 4/5 tähteä

Mooie spullen en snel geleverd !!!!!

Mooie spullen en snel geleverd !!!!!
Thanks

28. maaliskuuta 2020

Beste Rob,

Fijn dat u tevreden was met u bestelling. Dat horen wij graag!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle en goede afhandeling en…

Snelle en goede afhandeling en verzending op tijd

26. maaliskuuta 2020

Beste Ray,

Bedankt voor u review. Fijn dat u tevreden bent!

Goed

Goed, en snel bezorgd

21. maaliskuuta 2020

Beste klant,

Mooi om te horen dat u tevreden was!

Saanut 5/5 tähteä

Top service producten en ook nog binnen…

Top service producten en ook nog binnen 1 werkdag thuis ontvangen en perfect 👌

19. maaliskuuta 2020

Beste Yasir,

Mooi om te horen dat je tevreden was met onze service! We doen altijd ons best bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden.

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende service bij dit bedrijf

Uitstekende service bij dit bedrijf! Ik ontving een power 1 ledje die in de verpakking kapot was. Na contact te hebben gehad, kon het helaas niet verhaald worden op de garantie van power 1. Om mij tegemoet te komen, kon ik het ledje opsturen en hebben ze deze voor mij gemaakt. Vandaag persoonlijk aan de deur teruggestuurd gekregen. Top service!

14. maaliskuuta 2020

Beste Matthew,

Fijn dat uw tevreden was met onze service! We doen het graag! Veel plezier met uw producten.

Goeie service

Goeie service. Netjes optijd geleverd en mooi product voor een hele scherpe prijs! Aanrader

6. maaliskuuta 2020

Beste Gismo

Fijn om te horen dat u tevreden was! Veel plezier met uw product.

17parts.nl

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin