4,0

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Top service!

Na velen jaren (10+) was de huidige poster toe aan vervanging. Snel en makkelijk dezelfde nogmaals kunnen bestellen, met vlotte bezorging. Hopelijk kunnen we ook van deze poster weer jaren lang genieten! Ik raad dit bedrijf zeker aan, mocht je wat moois in je tuin willen hangen. De kleuren blijven echt heel lang helder, ook als het veel in de zon hangt. Stuk beter dan onze ervaring met andere posters.

4. lokakuuta 2025

Super tevreden!

Ik heb onlangs een tuinposter besteld bij 123Tuinposter.nl en ben super tevreden! Eerder had ik al bij andere bedrijven besteld, maar ik merk dat de kwaliteit hier echt net dat beetje beter is. Alles verliep vlekkeloos: de betaling ging makkelijk, de communicatie was helder en vriendelijk, en de levering was snel en netjes. Absoluut een aanrader, ik kom hier zeker terug!

14. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Mijn ervaring met 123Tuinposter.nl was…

Mijn ervaring met 123Tuinposter.nl was uitstekend! De tuinposter die ik bestelde is van superieure kwaliteit en het eindresultaat overtrof zelfs mijn verwachtingen. De klantenservice verdient echt een compliment: Harold begeleidde me stap voor stap bij het bestellen en gaf waardevol advies over het gebruik van mijn eigen foto’s. Dankzij zijn professionele hulp verliep alles snel en foutloos. Ik kan 123Tuinposter.nl alleen maar aanraden — de tuinposter is prachtig geworden!

19. elokuuta 2025

Zeer goede service

Zeer goede service. Ze hadden een verkeerde afdruk grstuurd en belden zelf op dat ik een nieuwe kreeg. Daarna kreeg ik ook nog een cadeaubon van €15. Dit kom ik niet vaak meer tegen bij een webshop

18. maaliskuuta 2025

Chapeau!

Je maakt zelden een bedrijf mee dat zóveel geduld heeft en zich zó inspant om tegemoet te komen aan je wensen. En als dit soms niet blijkt te kunnen, dan doet Harold daar ook niet moeilijk over. Gewoon order annuleren. Alleen maar dus: Chapeau!

13. lokakuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Ben er zeer tevreden mee.

De tuinposter die voor mij gemaakt is van een eigen foto ziet er goed uit . ben er zeer tevreden mee. ook is deze keurig verzonden in een goede stevige koker. Bovendien ben ik netjes teruggebeld nadat ik contact had gezocht voor informatie.

12. syyskuuta 2024

Een poster besteld bij 123tuinposter

Een poster besteld bij 123tuinposter. Omdat je van een kleine foto een keuze maakt krijg je bij het aangeven van de gewenste afmetingen een voorbeeld hoe de poster er uit gaat zien. Dit omdat je de lengte en breedtematen in kunt voeren. Dit heeft invloed op de afdruk. Dit is al een pre. Hieruit bleek dat ik de verkeerde maten had doorgegeven. Dit kon zonder problemen worden aangepast. Het teveel betaalde geld werd keurig teruggeboekt. De poster ziet er top uit en een prima service en afhandeling. Echt een bedrijf die zeggen wat doen en doen wat ze zeggen.
We zijn zeer tevreden

3. lokakuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin