Oplichter
Gevaarlijk mannetje die niet eens kan schrijven, alleen dreigen dat hij gerust een paar jaar de bak in zou gaan, garantie beloven en uiteindelijk dat niet kan geven.
Goede service en altijd mooie acties
Wij bestellen onze gereedschappen via 123 Gereedschappen en krijgen altijd scherpe acties en snelle service!
Zoals onderstaande schreef deze meneer stopte omdat ik aan het werk was , bood me gereedschap aan
Leek een aanbieding
Na een deal gesloten te hebben , wilde ik deze toch herzien, daar ging het mis handtekening was gezet
Als ik niet betaalde was het deurwaarder of advocaat en beslaglegging op mijn eigendom
Kortom hij was niet voor rede vatbaar , en zei dat hij van het woonwagenkamp was, en dat liet hij blijken
Mijn advies koop nooit iets bij deze partij , beter bij Toolnation bestellen
Ik zit langs het water te vissen met mijn auto op grijs kenteken, komt er een vertegenwoordiger langs voor aanbiedingen voor alleen bedrijven. Hij gaf alles weg want hij moest eraf. Weggeven was het niet want ik moest dan wel een duur aggregaat kopen, al met al een leuke aanbieding maar niet als je het niet nodig bent. Toen ik nee zei veranderde zijn verkoop’talent’, hij vond mij direct al een rare snuiter en stapte in zijn auto. Ik wenste hem goede zaken en liep weg waarop hij mij absoluut geen goede zaken wenste. Ik zei daarop dat hij een mafkees was, hij draaide zijn bus en deed zijn raampje open en schold mij uit voor k…kerhond. De aanbieding op zich was niet verkeerd maar als je begint te schelden met k…ker mag je wat mij betreft op de fles
Zeer behulpzaam met advies geven, en dat tegen zeer scherpe prijzen
Wij doen bestellen altijd onze gereedschappen bij dit bedrijf, als er iets stuk ga sturen we t op en dan krijgen we snelle garantie service!
Dit bedrijf stuurt ladingen spam ik heb er nooit wat gekocht !!
123gereedschap.nl kunnen jullie stoppen met porno en phishing mails sturen
Online een bestelling geplaatst, binnen 2 dagen bestelling ontvangen!
123gereedschappen levert snel en vakkundig zeer goed gereedschap. Denkt met de klant mee en is zeker niet te duur.
Stuurt alleen seksueel getinte phishing mails.
Wij zaten op Google op zoek voor een compressor, schrob/zuigmachine en een gereedschapskist voor onze autogarage. Via deze website van 123 gereedschappen had ik een offerte aangevraagd voor de Hyundai Compressor, de grote Kärcher machine op accu en een super gereedschapskist. Meneer nam dezelfde dag nog netjes telefonisch contact met ons op en heeft een hele mooie prijs voor ons gemaakt. De volgende dag is netjes alles bij onze garage afgeleverd, mooi in de verpakking en met de factuur die ik later kon voldoen. Dat gaf ons zeer veel vertrouwen. Dus als we weer wat nodig hebben gaan we als eerst op zijn website kijken want we zijn nog steeds super tevreden over al het top materiaal! Bedankt en tot de volgende keer.
123gereedschap.nl is een fictief bedrijf die mensen bombarderen met fishingmails. De website 123gereedschappen.nl is een andere website.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.