1. Urakoitsija
  4. Yleismies
  5. Putkimies
  6. Kattourakoitsija

Yrityksen kirjoittama

040 Groep is jóuw aannemer als het gaat om timmerwerkzaamheden, allerhande loodgieterswerk, badkamerrenovaties, het leggen van een nieuwe vloer, schilderwerk van woning en/of bedrijfspand, en bijvoorbeeld het realiseren van een aanbouw. Het brede spectrum aan specialismen binnen onze organisatie zorgt ervoor dat er voor elke klus een oplossing is!

4,0

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Ook voor een kleine klus komt de 040 bus!!…

Onze thermostatische douchekraan werd niet meer warm. De thermostaat was stuk en moest vervangen worden. Ik heb gebeld en binnen 2 dagen was het onderdeel vervangen en konden we weer lekker warm douchen!
Voor 040 een kleine klus maar voor ons een behoorlijk probleem.

17. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä 040groep

Beste familie van Dijk, Natuurlijk komt 'voor iedere klus, de 040 bus'! We zijn blij dat jullie weer lekker warm kunnen douchen en wie weet; tot ziens!

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben door 040 Groep een mooie…

Wij hebben door 040 Groep een mooie aanbouw en trainingsruimte laten realiseren aan onze woning en zijn hier heel erg tevreden over! Het personeel is erg vriendelijk en meedenkend evenals de projectleiders die ons een fijn gevoel geven als klant. We genieten er nogsteeds elke dag van en zijn blij met het prachtige eindresultaat!

18. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä 040groep

Beste familie Van Dommelen, Hartelijk dank voor jullie positieve review.

Het was een ontzettend mooie klus voor ons, blij dat we jullie van dienst mochten zijn. Wellicht, tot ziens!

Woningrenovatie

040 Groep heeft onze woning gerenoveerd. We zijn mega blij met het eindresultaat. Ondanks dat twee keer een afspraak verzet moest worden, zijn we erg blij dat we hebben gekozen voor hun! Hebben verstand van verbouwen en hebben ons goed op weg geholpen betr. de indeling van ons huis.

4. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä 040groep

Hoi Luuk, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn, daar doen we het voor! Geniet van jullie woning & wie weet, tot ziens.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin