Elgiganten A/S Arvostelua

145 431
TrustScore 3.5/5 tähteä

3,5

Under opsætning af ny computer, gik den i selvsving, så selv om den var købt i Nykøbing F dagen i forvejen, kørte jeg til Sønderborg med den, og her var teknikeren i butikken yderst hjælpsom, så efter... Näytä lisää

Jeg købte et køleskab på outlet. Der stod "som nyt dog uden originalemballage". Da vi kom med vores trailer (fra Amager til Herlev) havde køleskabet en del ridser og skrammer øverst i venstre side s... Näytä lisää

I får ikke ret mange stjerner herfra På nettet stod der i havde to kameraer hjemme i Kolding Jeres søde unge ekspedient gjorde virkelig hvad hun kunne Men kunne ikke finde dem Ikke godt nok af... Näytä lisää

LucasKR fra Fields afdelingen - han er guld værd og ved hvad kundeservice er. Hold fast i ham :) Vi har været så uheldige at vi har købt to forskellige kaffemaskiner fra jeres outlet afdeling. D... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike
  2. Matkapuhelinkauppa
  3. Tietokonekauppa
  4. Keittiötarvikkeet
  5. Pyykinpesukoneet ja kuivausrummut

Tietoja yrityksestä Elgiganten A/S

Uanset om du har spørgsmål om produkterne, din ordre eller andet, kan du altid fange os på Facebook. Vi har et stort hold bag, med specialister fra vores varehuse indenfor alle varegrupper - og ydermere håndplukkede ressourcer fra vores kundecenter - til at klare alle typer spørgsmål!
Så kom ind på Facebook og mød os!

Elgiganten A/S

WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

PRISMATCH, bare en af mange fordele

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket

Vi lever af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et kæmpe udvalg tilbyder vi, det vi mener er, markedets bedste kundefordele, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

145 t. arvostelua

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

(145 431)

11 245 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ulovlig praksis og falske påstande ved reklamation

Elgiganten Fields

Jeg har sjældent oplevet så dårlig håndtering af en reklamationssag.

Min PS5 blev indleveret hos Elgiganten den 11. juli på grund af overophedning og nedlukning. Efter mere end 1 måned var den stadig ikke repareret, og reparationsstatus havde stået stille siden 28. juli.

Jeg kontaktede kundeservice flere gange. Jeg blev lovet svar inden for 48 timer, det skete ikke. Da jeg endelig fik svar, kunne Elgiganten stadig ikke fortælle mig, hvornår jeg ville få min PS5 tilbage. Jeg fik besked på bare at vente.

Jeg bad om en løsning, men fik at vide, at de hverken ville ombytte eller ophæve købet. Til sidst tog jeg fysisk ned i butikken.

Her fik jeg to muligheder:
1. Få mine penge tilbage.
2. Få en ny PS5, men betale prisforskellen.

Jeg sagde flere gange, at jeg ikke mente, at det kunne være korrekt at kræve en merpris, hvis der var tale om en omlevering i forbindelse med en reklamation. Medarbejderen fastholdt blot, at “det er det, min chef siger.”

Det bliver endnu mere absurd, da jeg efterfølgende fik at vide, at grunden til, at jeg skulle betale prisforskellen, var, at jeg angiveligt havde afvist at få sagen løst som en reklamation.

Det har jeg aldrig gjort.

Han sagde dog at 90% af reparationerne på PS5, endte i en ombytning alligevel, jeg spurgte hvorfor bytter i så ikke min, han sagde vi skulle afvente værkstedet.

Jeg har fra starten forsøgt at få min reklamation løst. Jeg har hverken afvist en reklamationsløsning eller bedt om at købe en ny PS5 til dagens pris.

Jeg endte med at tage imod pengene tilbage, fordi jeg simpelthen ikke orkede mere. Og ja, jeg fik til sidst mine penge tilbage. Men det ændrer ikke på et forløb med over 1 måneds ventetid, manglende information, manglende løsning og modstridende forklaringer fra Elgiganten.

Det værste er næsten, at jeg som kunde selv skulle stå og diskutere mine rettigheder med medarbejderen, mens der stod 10-15 kunder i kø bag mig, og jeg følte mig presset til bare at vælge en løsning og komme videre.

Det her kunne have været løst langt tidligere og langt mere professionelt.

Dårlig service. Dårlig kommunikation. Dårlig håndtering af en reklamation.

Jeg handler ikke hos Elgiganten igen.

kun problemer

kun problemer , nu ville jeg have mine penge , men nej så let går det ikke , handler der ikke mere , kun problemer

BAD CUSTOMER SERVICE!

BAD CUSTOMER SERVICE!

being told on the telephone that the delivery company who delivered and damages items that what they say is true believed more than the consumer who pays money for the items! because they are our working partners

We are the Consumers who are paying for the items and we are the consumers that are paying for Competent delivery which has not been upheld!

Elgiganten slettede mine…

Elgiganten slettede mine arbejdsbilleder, uden at fortælle det.
Jeg afleverede min Lenovo pc til reparation 4.6., fordi curseren forsvandt. Da jeg 14 dage efter får min PC tilbage, er PC 'en TOM!!! ikke et regnskab, ikke noget som helst. Jeg er boligstylist, og lever af at sælge billeder. Jeg havde et kæmpearkiv, med omkring 5 års arbejdslivs billeder på PC'en. Jeg kontaktede kundeservice, der mener at det er normalt at slette en hel computer, og at man selv skal vide at man skal lave kopi, inden man afleverer. Jeg er ærlig talt rystet, og tænker at El giganten har kort gang her på jorden. Køb aldrig noget i den butik!!! Mvh Eva-Marie Wilken

4. kesäkuuta 2026

Jeg troede jeg havde købt en ny mobil

Jeg troede jeg havde købt en ny mobil. Den blev ikke leveret inden for den lovede frist på 6 dage. Så rykkede jeg i Kundecenter, som lovede at butikken ville henvende sig til mig. Det skete ikke. I stedet kunne jeg konstatere at min betaling var tilbageført til min konto, og at mit ordrenummer var forsvundet pist væk fra sporingshjemmesiden. Jeg er temmelig forbløffet over denne virkelig dårlige behandling.

5. elokuuta 2026

Vil ikke købe outlet-varer igen

Jeg købte et køleskab på outlet. Der stod "som nyt dog uden originalemballage".
Da vi kom med vores trailer (fra Amager til Herlev) havde køleskabet en del ridser og skrammer øverst i venstre side samt manglede et dæksel ved håndtaget. Det er ikke ok at kalde det "som nyt".
Vi fik dog pengene tilbage med det samme og har efterfølgende valgt at købe et helt nyt (ikke afhentet endnu, så kan ikke anmelde det køb).

11. elokuuta 2026

Meget skuffende levering

Meget skuffende levering

Leveringstiden blev oplyst til 4–5 dage, men efter en hel uge er min ordre endnu ikke engang blevet afleveret til fragtfirmaet. Det er langt over den lovede leveringstid, og der har ikke været nogen reel fremgang med forsendelsen.

Hvis I ikke kan overholde den oplyste leveringstid, bør I ikke reklamere med 4–5 dages levering. Meget skuffende oplevelse.

Leveranceproblemer

Hej
Jeg købte en terrassevarmer gennem jeres hjemmeside, med leveringsadresse Slotsgade 3 i Hillerød.
Varen oplyses forsøgt leveret til pakkeshop på Nybrogaard kollegiet, men at varen er for stor, så den kan hentes hos Silvan i Lyngby. Varen er således aldrig forsøgt leveret til aftalt adresse.
Ved henvendelse til Bring oplyses at afsender har givet anden adresse. Ved henvendelse i Elgiganten oplyses at korrekt adresse i Slotsgade er oplyst. Ingen har ansvar og ingen vil berigtige forløbet ved at bringe varen til Hillerød.

1. elokuuta 2026

Bestilte køleskab og fryser

Bestilte køleskab og fryser, leverandøren skubber til fryseren da jeg er ved at fjerne flammingo under den, og laver en bule i den, hun nægter og elgiganten tager hendes ord fem for mit, og så køre hun afsted med køleskabet, jeg kan ikke få med indbæring af den anden og de vil først sende den ud 5 dage senere

12. elokuuta 2026

Levring til min adr

Levring til min adr. Blev ikke overholdt.
I ville ikke bytte til en kraftigere model.
Jeg bestilte og betalte på jeres hjemmeside, men blev afvist med en påstand om noget andet.
Og nu vil I alligevel have min vurdering…

5. elokuuta 2026