Elgiganten A/S Arvostelua

144 792
TrustScore 3.5/5 tähteä

3,5

Lavede en bestilling på 3 varer. Den ene, en mikrobølgeovn, hvor der stod på hjemmesiden til at være en enkelt tilbage. Fik annulleret ovnen grundet manglende beholdning. Helt fair. Gik efterfølgen... Näytä lisää

Pakken blev ikke leveret. Postnord påstår pakken er leveret og har sendt en falsk underskrift på modtagelse. Pakken skulle være leveret u Varde kl 9.11, da jeg sad i min bil omkring Odense. Elgiga... Näytä lisää

Skriver sjældent anmeldelser på TP, men gør en undtagelse. Havde fået et par BOSE høretelefoner af min kæreste som IKKE var købt i ELGIGANTEN, hvor nogle små skruer var faldet ud i højre sid... Näytä lisää

Har lige købt en samlet 4 hårde hvidevare pakke. Der blev slået af prisen med pristjek. Der blev korrigeret levering som halverede fragten. Under hele forløbet blev jeg rådgivet om produkterne og dere... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike
  2. Matkapuhelinkauppa
  3. Tietokonekauppa
  4. Keittiötarvikkeet
  5. Pyykinpesukoneet ja kuivausrummut

Tietoja yrityksestä Elgiganten A/S

Uanset om du har spørgsmål om produkterne, din ordre eller andet, kan du altid fange os på Facebook. Vi har et stort hold bag, med specialister fra vores varehuse indenfor alle varegrupper - og ydermere håndplukkede ressourcer fra vores kundecenter - til at klare alle typer spørgsmål!
Så kom ind på Facebook og mød os!

Elgiganten A/S

WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

PRISMATCH, bare en af mange fordele

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket

Vi lever af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et kæmpe udvalg tilbyder vi, det vi mener er, markedets bedste kundefordele, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

Keskitasoinen

(144 792)

11 358 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Nem betaling

Nem betaling, men vil bare gerne have det i hus inden den endelige vurdering. Glæder mig.

17. heinäkuuta 2026

En af mine værste oplevelser med nethandel…

Bestilte en kaffemaskine til afhentning i pakkeshop. Det skulle jeg så åbenbart ikke have gjort. 9 dage leveringstid imod 3 dage hvis jeg havde valgt “prioriteret” pakkeshop levering eller hjemmelevering. Ringede så til Elgiganten efter 2 dage og spurgte hvordan deres leveringstider kunne være så ånds…. når det var lagervare det drejede sig om, fik blot at vide at det var Bring der “syltede” leveringen når ikke jeg havde valgt “prioriteret” pakkeshoplevering. Sjovt nok var den efter 2 dage slet ikke afsendt endnu og jeg bad blot medarbejderen om at slette min ordre. Jeg har aldrig oplevet mage til arrogant opførsel og jeg kommer ALDRIG til at købe noget i Elgiganten fremover.

Desuden fik jeg denne invitation til at skrive en anmeldelse, dagen efter ordreafgivelse hvor varen ikke engang var pakket og sendt.

13. heinäkuuta 2026

Super god og hurtig levering

Super god og hurtig levering

Hej Bent,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det er godt at høre, at din ordre kom hurtigt og nemt efter bestilling på hjemmesiden.

Vi håber, at du bliver glad for dit nye cover.

Gode tilbud og nem afhentning

Gode tilbud og nem afhentning

Hej Jesper,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med både vores tilbud og Klik og Hent-funktion.

Vi håber, at du bliver glad for dit nye fjernsyn.

Overskuelig hjemmeside

Overskuelig hjemmeside, go beskrivelse af produkterne. Og goe priser.

Hej Peter,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Hvor er det godt at høre, at det var overskueligt og nemt at bestille på vores hjemmeside.

Elgigantens Kundecenter

Ordre på click&collect var klar til…

Ordre på click&collect var klar til afhentning på under en time.

Hej Christian,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at læse, at din Klik og Hent-ordre blev klar til afhentning på under 1 time.

super god service

Hej Hans,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du har aft en tilfredsstillende oplevelse hos os.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for dit nye produkt.

Elgigantens Kundecenter

Købte en vaskemaskine med installation

Købte en vaskemaskine med installation, men leveringen var ikke inkluderet i prisen. 500 kr ekstra for levering virker urimeligt når installation alligevel kræver et besøg. Maskinen virker fint.

Hej Lars,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Ved levering af hvidevarer vil fragtomkostningen altid blive opkrævet separat ud over eventuelle tilvalgte services.
Dette fremgår også i forbindelse med bestillingen på vores hjemmeside.

Fragtprisen dækker transporten af produktet, mens de tilvalgte services dækker de ekstra ydelser, som eksempelvis installation af produktet kræver.

Vi håber at dette gav en bedre afklaring af situationen - og så håber jeg, at du bliver glad for din nye vaskemaskine.

Elgigantens Kundecenter

God service og rigtig hurtig levering…

God service og rigtig hurtig levering til døren👌

Hej Linea,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det er godt at læse, at du er tilfreds med din oplevelse, samt at ordren blev leveret lige til døren.

God service og betjening

God service og betjening
Nemt og hurtigt med click & collect, når du ved hvad du vil have

Hej Per,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at det var nemt og hurtigt at benytte vores Klik og Hent-funktion.

Det er netop denne type oplevelse vi ønsker at give, så jeg er glad for at høre at det lykkedes her.

Vi håber, at du bliver glad for din nye højtaler.

Elgigantens Kundecenter

Fin service og levering men mangler en…

Fin service og levering men mangler en forklaring/anvisninger på hvordan man skal bruge følgende produkt

Hej Kristina,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Først og fremmest er det godt at høre, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os.

Da jeg kan se du har købt produktet gennem vores Marketplace-funktion, har jeg netop taget kontakt til den specifikke partner for at efterspørge den manglende brugsanvisning.

Du vil modtage en notifikation i din mail-indbakke, når de er vendt retur. Derudover kan du finde korrespondancen frem under den specifikke ordre på "Min side" på hjemmesiden, hvor du også kan kontakte sælgeren selv.

I tilfælde af yderligere spørgsmål eller behov for assistance er du velkommen til at kontakte os på social.ccc@elgiganten.dk - så hjælper vi dig naturligvis gerne videre.

Elgigantens Kundecenter

Nem at bestille på hjemmesiden og…

Nem at bestille på hjemmesiden og levering lige til tiden. Super

13. heinäkuuta 2026

Hej Helle,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Hvor er det godt at høre, at det var nemt at bestille på hjemmesiden, samt at leveringen forløb som forventet.

Vi håber, at du bliver glad for din nye ventilator.

God service og udmærket produkt

God service og udmærket produkt

Hej Tonny,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det er godt at høre, at du både er tilfreds med vores service og kvaliteten på dit nye produkt.

Vi håber, at du får en masse glæde af din nye el-tandbørste.

Elgigantens Kundecenter

Hvordan kan i overhovedet tænke på at…

Hvordan kan i overhovedet tænke på at tigge om en bedømmelse for varen overhovedet er afsendt ?

Hej Jesper,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Vi sender disse invitationer til Trustpilot ud automatisk. Det kan derfor hænde, at denne sendes ud inden varen er modtaget.

Du er dog meget velkommen til at opdatere anmeldelsen, når varen er modtaget, og du kan give en samlet vurdering af oplevelsen.

Elgigantens Kundecenter

Det var ikke mig der hentede varen min…

Det var ikke mig der hentede varen min sagde de var meget imødekommende

Hej Anna,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at vedkommende der afhentede varen, syntes personalet var imødekommende.

Elgigantens Kundecenter

Jeg kan ikke bedømme på nuværende…

Jeg kan ikke bedømme på nuværende tidspunkt, har ikke fået varen endnu

Hej Dieter,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Du er derfor meget velkommen til at opdatere din anmeldelse, når du har modtaget dit nye produkt og kan give en samlet vurdering af hele oplevelsen.

Hurtig og nem behandling og god service

Hurtig og nem behandling og god service

Hej Martin,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du havde en hurtig, nem og god oplevelse med at benytte vores Klik og Hent-funktion.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for dit nye produkt.