Købte komfur, køleskab, fryseskab, microovn m.m. Alt til en attraktiv pris. Der var problemer med at gennemføre ordren.... Det viste sig - med hjælp fra kundeservice - at et par småting skulle levere... Näytä lisää
Elgiganten er gudhjælpemig begyndt at sende mig reklame via SMS. Da jeg så klikkede på "Afmeld" linket i sms'en, endte jeg på en webside, hvor jeg først skulle skulle indtaste min email og mit passwo... Näytä lisää
God rådgivning om køb af induktionskogeplade, med identifikation af den model, der passede til pladsen i køkkenet. Priskorrektion dagen efter købet, hvor prisen blev nedsat med 2500 kr. fordi det var... Näytä lisää
Er altid glad for at handle i Elgiganten. Denne gang har jeg købt et computer-spil. levering 1 uge…:( som standard levering, det tager hos jeres konkurrenter 1-2 dage. Og ved en hurtigere levering... Näytä lisää
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
At alt fungerede som det skulle (var forventet): effektiv modtagelse og udlevering (click & collect).
Stort set alle andre firmaer har dag til dag levering, men Elgiganten skal bruge 5 dage til at levere en lagervare og tager sig stadig godt betalt for fragt(endda ved høje beløb).
Jeg havde lovet mig selv at jeg ALDRIG skulle handle i elgiganten igen
Jeg var så naiv at jeg så gjorde det igen
Vi købte en opvaskemaskine hvor jeg på forhånd viste at begge vandslanger var for korte så sælgeren sagde jeg skulle købe 2 ekstra slanger der var længere
Jeg spurgte hvordan man skulle skifte dem det var nemt man kunne nærmest gøre det med bind for øjnene og den ene hånd på ryggen
Men sådan hænger det ikke sammen
Så jeg kørte ned til elgiganten for at få hjælp
Hvis der skulle komme en ud og skifte de 2 slanger skulle jeg betale levering (over 500kr) igen altså selv om der ikke skulle leveres noget og jeg havde betalt levering en gang
Jeg skulle også betale 300kr for at få skiftet de 2 slanger
Så nu er det absolut sidste gang jeg sætter mine ben i elgiganten om så jeg skal vente i 2 måneder med at noget som de har på lager
Har fik mig også overtalt til at købe en maskine der var 2000kr dyrere end den maskine vi havde bestemt os får at købe
Super god service i Nykøbing F, en hurtig ombytning af forkert køleskab og medarbejder gik med helt ud til bilen. Super super go service.
I paid extra for a delivery that should have arrived today but never did. I stayed home all day waiting for it, and it never showed up. Terrible delivery service.
Jeg fik efter et langvarigt garanti forløb med fire rep. på min vaskemaskine siden februar, omsider leveret en ny LG-vaskemaskine på garanti i maj. Efter kun ca. 1½ måneds almindelig brug – udelukkende til almindelig tøjvask – viste maskinen fejlkode E21, hvad jeg oplyste.
Elgiganten oprettede en servicesag og bookede en tekniker. Der blev imidlertid ikke oplyst, hvad en eventuel egenbetaling kunne udgøre, eller hvilke priser der gjaldt.
Teknikeren der kom ud, oplyste intet under besøget, men konkluderede i en rapport, at fejlen var et tilstoppet trevlefilter. Jeg modtog efterfølgende (30 min senere) en regning. Det var uventet! Jeg har vasket maks 10 tøjvaske i den nye maskine, der er fra maj, men fik at vide jeg havde brugt maskinen forkert? Men hvordan forkert, ved jeg ikke.
Jeg har siden bedt Elgiganten redegøre for grundlaget for opkrævningen og for, hvor jeg forud for servicebesøget, blev oplyst om de konkrete omkostninger ifa prissatser. Det har jeg ikke fået et klart svar på. De skriver først nu, at priser kan variere! Regningen udgør halvdelen af maskinens pris som ny hvad jeg aldrig ville betale, hvis jeg var blevet oplyst herom.
Det mest skuffende har været den manglende gennemsigtighed og den lange sagsbehandling uden undskyldninger -eller nogen form kompensation. Efter et forløb, der allerede havde varet flere måneder, og med en vaskemaskine, der kun var 1½ måned gammel, havde jeg forventet en mere klar og kundevenlig håndtering.
Købte 14. Juli en sodastream der skulle leveres til pakkeboks i Hørsholm. Modtager en besked at pakken kan hentes i Valby!!
Ringer til kundeservice der siger de intet kan gøre selv om fejlen ligger hos dem. Skal derfor vente til pakken bliver sendt retur fra pakkeboks i Valby og derefter vente yderligere på en ekspeditionstid på 3-5 hverdage før jeg kan få pakken leveret eller få mine penge tilbage. Jeg annullerer ordren. Der kommer ingen beklagelse eller forklaring over manglende pakke og fleksibilitet.
Nu er der gået 10 dage og jeg
har købt min vare et andet sted, men afventer stadig modregning fra Elgiganten. Varen skulle være tilbageleveret men jeg skal forvente 3-5 hverdage før mine penge er tilbageført.
Elgiganten kan ikke så lang ekspeditionstid når det gælder at trække pengene fra min konto !
Er så træt af få tilfredshedsmail, når man kun har købt for 200 kr
Hurtig klik and collect ordre klar. God service ved kassen.
levering 1 uge…:( som standard levering, det tager hos jeres konkurrenter 1-2 dage. Og ved en hurtigere levering at betale 109,-…jeg bor ikke i nærheden af en fysisk butik, så er afhængig af forsendelsen.
Derfor 3 stjerner denne gang :)
Mega dårligt betjening Service i Glostrup El giganten, Som passer slet ikke for det de reklamer om RETUR AF GAMLE/UBRUGT ELEKTRONIK, ubehalig medarbejde, ingen service bliver send til 4 forskellige afdeling i det samme butikken og ingen viste noget om DET som reklamer om. de modtager kun 5 stk. i alt og ikke nogen defekt varer, men der stå ikke i deres annoncer, de bare for lokke folk ind i deres butikken,