Skriver sjældent anmeldelser på TP, men gør en undtagelse. Havde fået et par BOSE høretelefoner af min kæreste som IKKE var købt i ELGIGANTEN, hvor nogle små skruer var faldet ud i højre sid... Näytä lisää
Har lige købt en samlet 4 hårde hvidevare pakke. Der blev slået af prisen med pristjek. Der blev korrigeret levering som halverede fragten. Under hele forløbet blev jeg rådgivet om produkterne og dere... Näytä lisää
Jeg var ret uheldig med nogle TV jeg købte hos Elgiganten. Men den kundeservice jeg fik i Gentofte var verdensklasse. De fik fikset mit problem, på bedst mulige vis. Hele sagen kunne være endt meget d... Näytä lisää
Pakken blev ikke leveret. Postnord påstår pakken er leveret og har sendt en falsk underskrift på modtagelse. Pakken skulle være leveret u Varde kl 9.11, da jeg sad i min bil omkring Odense. Elgiga... Näytä lisää
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Super god service! De gik udover den “normale” venlighed og gode service, hvilket jeg er meget glad og taknemmelig for! Jeg vil til enhver tid vælge Elgiganten over alle andre konkurrenter, og jeg opfordrer andre til at gøre det samme.
De telefoniske aftaler blev overholdt og produktets stand var som aftalt.
I har mere optimeret købsprocessen for at gøre det lettere for jer, end kunden. Blev sendt rundt flere steder, og skulle stå i kø flere gange for at få udleveret click and collect.

Vastaus yritykseltä Elgiganten A/S
Ok men en smule vrøvl med at få valgt afhentningssted - men med lidt tålmodighed gik det ok

Vastaus yritykseltä Elgiganten A/S
20 dage og stadig intet fjernsyn. Indleverede mit fjernsyn til reparation under garantien den 29. juni og i dag den 19. juli har jeg stadig intet fjernsyn. Følger reparationen på et link og kan se at fjernsynet er reparerer men det der tager tid er transporten fra forretning til værksted og retur...... 7 dage pr. vej. Ved ikke om Elgiganten transporterer deres vare på en 3-hjulet cykel men 7 dage pr. vej for et stort og landsdækkrnde firma er dog utroligt.
Står stadig fast ved at jeg aldrig handler i Elgiganten mere.

Vastaus yritykseltä Elgiganten A/S
Høfligt personale, men 2 nord håndvifter som begge ikke vil lade, trods forsøg med flere forskellige kabler og ladere. Elendigt 🤬

Vastaus yritykseltä Elgiganten A/S
Nem betaling, men vil bare gerne have det i hus inden den endelige vurdering. Glæder mig.

Vastaus yritykseltä Elgiganten A/S
Bestilte en kaffemaskine til afhentning i pakkeshop. Det skulle jeg så åbenbart ikke have gjort. 9 dage leveringstid imod 3 dage hvis jeg havde valgt “prioriteret” pakkeshop levering eller hjemmelevering. Ringede så til Elgiganten efter 2 dage og spurgte hvordan deres leveringstider kunne være så ånds…. når det var lagervare det drejede sig om, fik blot at vide at det var Bring der “syltede” leveringen når ikke jeg havde valgt “prioriteret” pakkeshoplevering. Sjovt nok var den efter 2 dage slet ikke afsendt endnu og jeg bad blot medarbejderen om at slette min ordre. Jeg har aldrig oplevet mage til arrogant opførsel og jeg kommer ALDRIG til at købe noget i Elgiganten fremover.
Desuden fik jeg denne invitation til at skrive en anmeldelse, dagen efter ordreafgivelse hvor varen ikke engang var pakket og sendt.

Vastaus yritykseltä Elgiganten A/S
Gode priser, men mega træls at skulle vente 10 dage på levering, når man køber online fordi butikkerne i nærheden ikke har varen på lager.

Vastaus yritykseltä Elgiganten A/S
Alt for lang leveringstid det kan godt gøres bedre!! Proshop lavere dag til dag!!

Vastaus yritykseltä Elgiganten A/S
Overskuelig hjemmeside, go beskrivelse af produkterne. Og goe priser.

Vastaus yritykseltä Elgiganten A/S
Ordre på click&collect var klar til afhentning på under en time.