Elgiganten A/S Arvostelua

145 086
TrustScore 3.5/5 tähteä

3,5

Irriterende: Jeg bestilte to ting, men da jeg kom ind i kassen stod der at de ville blive leveret i to forskellige pakker, men at jeg kun skulle betale for én gang fragt. Det var så løgn, jeg fik al... Näytä lisää

I’ve purchased a few different items from them recently—a portable AC, a clothing iron, and a memory card—and everything has performed well so far. They offer great value for money across a wide range... Näytä lisää

Jeg købte en vare hos Elgiganten, som desværre blev defekt allerede efter et par måneder. Jeg kontaktede kundeservice og kom i kontakt med Maha, som tog sig rigtig godt af min sag og løste mit probl... Näytä lisää

Kan bestemt ikke anbefale at handle i Elgiganten Amager center. Køleskab/komfur bestilt, 4 gange har de rykket aftalen. Så kom dagen hvor de bestilte varer endelig skulle komme, chaufføren vil ri... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike
  2. Matkapuhelinkauppa
  3. Tietokonekauppa
  4. Keittiötarvikkeet
  5. Pyykinpesukoneet ja kuivausrummut

Tietoja yrityksestä Elgiganten A/S

Uanset om du har spørgsmål om produkterne, din ordre eller andet, kan du altid fange os på Facebook. Vi har et stort hold bag, med specialister fra vores varehuse indenfor alle varegrupper - og ydermere håndplukkede ressourcer fra vores kundecenter - til at klare alle typer spørgsmål!
Så kom ind på Facebook og mød os!

Elgiganten A/S

WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

PRISMATCH, bare en af mange fordele

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket

Vi lever af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et kæmpe udvalg tilbyder vi, det vi mener er, markedets bedste kundefordele, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

Keskitasoinen

(145 086)

10 911 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Spøjs oplevelse

Spøjs oplevelse. De har simpelthen store nok nosser til at sende mig et spørgeskema omkring dem før de overhovedet har sendt min klamme pakke

31. heinäkuuta 2026

Overskueligt, enkelt og informativt.

Enkelheden på hjemmesiden i handleprocessen.

Hej,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig, at du synes at vores hjemmeside er overskueligt, enkel og informativ.

Jeg håber, at du bliver glad for dit nye Samsung tv i forbindelse med dit seneste online køb!

Jeg takker for stjernerne og den positive anmeldelse, det er meget værdsat.

Elgigantens Kundecenter

Rigtig god og hurtig service.

30. heinäkuuta 2026

Hej Frank,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er dejligt at læse, at du oplevede rigtig god og hurtig service i forbindelse med din seneste online ordre.

Jeg håber, at du bliver glad for din nye Macbook!

Jeg takker for stjernerne og den positive anmeldelse, det er meget værdsat.

Elgigantens Kundecenter

Kan bestemt ikke anbefale at handle i…

Kan bestemt ikke anbefale at handle i Elgiganten Amager center.
Køleskab/komfur bestilt, 4 gange har de rykket aftalen.
Så kom dagen hvor de bestilte varer endelig skulle komme, chaufføren vil ringe 1/2 time før ankomst. Modtog et opkald for hemmeligt nr, som blev besvaret, men efter få sekunder blev røret lagt på.
Så kom der en SMS lige efter, hvor der stod de havde forsøgt at få kontakt, og man kunne gå ind på deres hjemmeside og bestille en ny tid.
Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan man kan drive forretning på denne måde ?
Tålmodigheden er opbrugt Elgiganten i Amager Centeret!!!!

1. elokuuta 2026

Hej Morten,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Jeg beklager, hvis der har været flere forsinkelser på dit køleskab og komfur, og hvis vi ikke har ringet en halv time før vi var på adressen ved levering.

Det er dog begrænset, hvad jeg kan se om din sag. Du er derfor velkommen til at sende dit ordrenummer, et link til denne anmeldelse, samt en kort beskrivelse til social.ccc@elgiganten.dk , så sørger vi for, at sagen bliver fulgt op.

Jeg sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Quick and easy to use

Quick and easy to use

Hello,

Thanks for taking time out of your day to give us a review on Trustpilot.

It's very nice to read, that the website was quick and easy to use in relation to your latest online order.

I hope, that you will enjoy your new Airpods!

Have a nice weekend!

Best regards
Elgigantens Customer Care Center

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Intet problem

Hej Jamie,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig, at din seneste klik og hent bestilling gik nemt, hurtigt og problemfrit.

Jeg håber, at du bliver glad for din nye Bosch opvaskemaskine!

Din positive feedback er værdsat, og vi sætter stor pris på, at du har valgt at dele den med os.

Hurtigt og 'kontant'

Hurtigt og 'kontant'. Lige i øjet. Ingen problemer.

26. heinäkuuta 2026

Hej Leif Bo,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er skønt at læse, at du oplevede at dit seneste online køb gik hurtigt og uden nogle problemer.

Jeg håber, at du bliver glad for din nye Miele støvsuger!