Irriterende: Jeg bestilte to ting, men da jeg kom ind i kassen stod der at de ville blive leveret i to forskellige pakker, men at jeg kun skulle betale for én gang fragt. Det var så løgn, jeg fik al... Näytä lisää
I’ve purchased a few different items from them recently—a portable AC, a clothing iron, and a memory card—and everything has performed well so far. They offer great value for money across a wide range... Näytä lisää
Jeg købte en vare hos Elgiganten, som desværre blev defekt allerede efter et par måneder. Jeg kontaktede kundeservice og kom i kontakt med Maha, som tog sig rigtig godt af min sag og løste mit probl... Näytä lisää
Kan bestemt ikke anbefale at handle i Elgiganten Amager center. Køleskab/komfur bestilt, 4 gange har de rykket aftalen. Så kom dagen hvor de bestilte varer endelig skulle komme, chaufføren vil ri... Näytä lisää
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Jeg fik en god og behagelig ekspedition så jeg kan kun anbefale personalet hos Elgiganten plus det var et godt tilbud så jeg kommer da gerne igen med venlig hilsen John Aanundsen
God oplevelse både i butik, på chat og i deres kundeservice. Vil især fremhæve Malthe fra deres kundeservice, som er dybt professionel og virker til at have styr på det meste! Tak!
Kanske det viktigaste när man köper en vara är att företaget ställer upp när något blir fel - och det har Elgigante gjort på ett föredömligt sätt!
Tack för det!
Virkelig godt tilbud på Lenovo ideapad slim computer. Har ikke arbejdet så meget med den endnu. Men indtil videre fungerer den upåklageligt
Nem betjening og hurtig udlevering
Spøjs oplevelse. De har simpelthen store nok nosser til at sende mig et spørgeskema omkring dem før de overhovedet har sendt min klamme pakke
Varen kom til afhentning, den dato det var lovet.
Det var den sødeste og flinkeste unge mand der udleverede varen og hjalp mig med at få den læsset.

Vastaus yritykseltä Elgiganten A/S
Kan bestemt ikke anbefale at handle i Elgiganten Amager center.
Køleskab/komfur bestilt, 4 gange har de rykket aftalen.
Så kom dagen hvor de bestilte varer endelig skulle komme, chaufføren vil ringe 1/2 time før ankomst. Modtog et opkald for hemmeligt nr, som blev besvaret, men efter få sekunder blev røret lagt på.
Så kom der en SMS lige efter, hvor der stod de havde forsøgt at få kontakt, og man kunne gå ind på deres hjemmeside og bestille en ny tid.
Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan man kan drive forretning på denne måde ?
Tålmodigheden er opbrugt Elgiganten i Amager Centeret!!!!