Købte online. Blev opkrævet 2xfragt, da varerne skulle komme ad to omgange - selvom det blev klart oplyst i endda fremhævet bjælke på skærmen, at det (trods to forsendelser) kun ville koste en fragt.... Näytä lisää
Jeg købte en outlet ovn hos Elgiganten. Leveringsdatoen blev udskudt 4 gange, hvorefter jeg ringer ind og finder ud af at den er blevet skadet to dage forinden. De sender en ny som tager yderligere e... Näytä lisää
Ordren var i sin fineste stand, da varen var som click & collect var ventetiden også ganske kort, dog forventet da det var en lagervare. Personalet som betjente mig i butikken var høflige og ordentlig... Näytä lisää
- Elektroniikkaliike
- Matkapuhelinkauppa
- Tietokonekauppa
- Keittiötarvikkeet
- Pyykinpesukoneet ja kuivausrummut
Tietoja yrityksestä Elgiganten A/S
Så kom ind på Facebook og mød os!
Elgiganten A/S
- WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
- Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.
PRISMATCH, bare en af mange fordele
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Tanska
- 70 80 70 70
- www.elgiganten.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Det var som det skulle være
Mikrofon stander velegnet til Blue Yeti ikke velegnet til enhver Blue Yeti - vær opmærksom!!!
Købte en NÖRDIC Microphone Stand for tabel montering er også velegnet til Blue Yeti og Blue Snowball 5/8 inch adapter boom. Der står, den virker til en Blue Yeti, men sidder nu her og må forsøge med plastic strips at få microfonen til at sidde fast. Den virker måske til en af slagsen, men ikke den jeg har. Stativet virker ellrs stabilt nok og er let at sætte op.
Super Fantastisk Service I waves!
Uacceptabelt reklamationsforløb hos Elgiganten
Jeg købte en robotstøvsuger hos Elgiganten i november 2025. Desværre måtte den til reparation allerede i juni 2026, da den ikke længere kunne navigere korrekt.
Jeg afleverede derfor produktet i Elgiganten i Hillerød, som sendte den til reparation. Reparationen tog cirka en måned. Da jeg fik robotstøvsugeren tilbage, havde den imidlertid fået en ny fejl, og jeg måtte derfor aflevere den igen. Butikken sendte den endnu en gang til reparation, hvilket igen tog omkring en måned.
Da jeg kom hjem med den efter den anden reparation, viste det sig, at den fortsat havde præcis den samme fejl. Jeg kørte derfor endnu en gang til Elgiganten i Hillerød.
På dette tidspunkt forventede jeg, at Elgiganten ville tilbyde at ombytte produktet eller refundere købsprisen. Til min store frustration fastholdt butikken imidlertid, at robotstøvsugeren skulle sendes til reparation for tredje gang.
Det finder jeg helt uacceptabelt. Jeg har nu været uden mit produkt i mere end to måneder, kørt over 300 km i forbindelse med indlevering og afhentning, og jeg skal nu igen vente omkring en måned på en reparation. Efter to mislykkede reparationsforsøg mener jeg, at det er rimeligt, at produktet ombyttes eller købet ophæves.
Bestilte en hdd til alt for mange…
Bestilte en hdd til alt for mange penge. og der var ikke engang strøm og datakabel med
Køb af Apple Watch
Køb af Apple Watch
Købte uret Click and Collect og der var 4 dages leveringstid. Alt gik som lovet, jeg er glad.
jeg skulle have et usb-A kabel til DC…
jeg skulle have et usb-A kabel til DC 5.5x2.1 fra elgiganten og det har de også på deres hjemmeside så jeg køre ud til elgiganten i slagelse og spørger dem om de kan tage det hjem men til min store overaskelse er det slet ikke elgiganten der sælger dette kabel men et andet firma som må bruge elgigantens navn hvad fuc..... er det for noget lor....falsk reklame og expedienten sagde jeg selv skulle gå hjem og bestille de fra nette
Klage
Har forsøgt at afbestille, hvilket er vanskeligt/umuligt ud fra ordrebekræftelsen. Har derfor sendt afbestilling til firmaet, men ikke modtaget nogen bekræftelse. Nu vil jeg køre til Holbæk (20km hver vej) og kommunikere direkte. Mvh Erich Wederkinch
Under opsætning af ny computer
Under opsætning af ny computer, gik den i selvsving, så selv om den var købt i Nykøbing F dagen i forvejen, kørte jeg til Sønderborg med den, og her var teknikeren i butikken yderst hjælpsom, så efter et kvarter kørte den fint igen, så hvis jeg kunne give 10 stjerner, ville han få dem. Meget, meget fin service.
I skrev på hjemmesiden at i kunne…
I skrev på hjemmesiden at i kunne levere på to dage. I dag fredag er den stadigvæk ikke blevet afhentet af Bring på jeres lager 🙄
Meget kompetent og venlig betjening
jeg fik stor hjælp til opsætning af min nye Lenovo, af en meget venlig og tålmodig ekspedient.
Stor firma, arrogant kundeservice
Skal prøve at gøre det kort selvom der er en lang affære.
Har afleveret min sage kaffemaaskine for 3. gang til rep. Vi snakker en maskine til 19.999 vejl.
1. gang. Et par fejl.
2. gang. Et par andre fejl.
3. gang. En blanding af fejl fra gang 1 og 2.
Efter en lille uge tager jeg fat i kundeservice da jeg er blevet oplyst af nogle der ved mere end mig om købelov at jeg bør bede om handlen annulleret, da dette er mere end man bør acceptere. Tjekker også hvad forbrugDK skriver, og jf. deres side, bør jeg kunne annulere.
Det beder jeg om… men Elgiganten siger den lige først skal tjekkes ved producenten inden. Det er ok skriver jeg, men uagtet hvad producenter siger vil jeg opretholde mig krav.
…… fast forward på mange rykkermails for afgørelse, samt min maskine er videresendt til andet specialværksted, får jeg en mail fra servicestedet at pga af ferietravlhed trækker det ud. Nu er der gået en mdr.
Jeg skriver til Elgiganten at jeg ønsker at tale med en med ansvar for klagesager. Dette er åbenbart ikke muligt, og uanset hvem der får min mail vil det ikke ændre noget som helst.
Jeg besvarer at så må jeg jo gå videre med sagen. Hvad dælen skal man gøre når Elgiganten ikke tager en serøst.
Jeg tropper i mandags så op hos Elgiganten, da jeg vil give varehuset en sidste chance for at løse dette.
Ham ved reklamation elyder faktisk meget forstående, og går ud og snakker med den serviceansvarlige.
Svaret der kom tilbage var opløftende. Service ansvarlige ville tirsdag tage fat i producenten og få et eller andet så de kunne give mig pengene tilbage.
Han ville ringe til mig tirsdag når han havde snakket med dem…. Ihvertfald senest torsdag da han havde fri onsdag.
Jeg sagte at jeg skulle ringes op tirsdag for af erfaring vidste jeg at et eller andet ville ske.. og jeg ville ikke vente mere. Jeg måtte tage næste skridt. De kunne ikke love opkald tirsdag.
Bliver ikke ringet op tirsdag, og havde lovet mig selv at så gik jeg videre med min sag. Men i feriehygge, forbarmede jeg mig alligevel og tænkte. Han ringer torsdag.
Nu er det fredag og jeg har selvfølgelig ikke hørt fra Elgiganten. Det var ellers store ord at nu skulle jeg ikke gennem kundeservice mere, men havde korrespondancen dirkete med den serviceansvarlige i Aalborg city syd.
Jeg er helt rystet over den behandling jeg har fået, og der er jo åbenbart ingen over folkene i kundeservice og butikkerne der går ind i sager. Tænkte da et så stort firma havde folk der tog sig af sager når de var gået helt i hårdknude. Men det gider de åbenbart ikke.
De håber nok folk ikke gider tage sager videre. Men det er så ikke lige min stil. Jo mere de sylter mig, jo mere kampgejst får jeg 😁 😡
Nem bestilling og afhentning via klik…
Nem bestilling og afhentning via klik og hent i pakkeboks
Hurtig og nem bestilling
Hurtig og nem bestilling, med afhentning i nærmeste forhandler. Tip top