Elgiganten A/S Arvostelua

145 342
TrustScore 3.5/5 tähteä

3,5

Firstly when selling a computer, sell it with a charging lead. Secondly, when I say that I think I have one back home (same USB type, same type of computer), a response by customer services of "We rec... Näytä lisää

Under opsætning af ny computer, gik den i selvsving, så selv om den var købt i Nykøbing F dagen i forvejen, kørte jeg til Sønderborg med den, og her var teknikeren i butikken yderst hjælpsom, så efter... Näytä lisää

LucasKR fra Fields afdelingen - han er guld værd og ved hvad kundeservice er. Hold fast i ham :) Vi har været så uheldige at vi har købt to forskellige kaffemaskiner fra jeres outlet afdeling. D... Näytä lisää

Køber et OLED TV hos Elgiganten som afhentes og faktureres med kr. 5.222,00 den 28. juli 2026. Torsdag aften den 30. juli 2026, altså mindre end 48 timer, senere kører Power en aftenkampagne hvor... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike
  2. Matkapuhelinkauppa
  3. Tietokonekauppa
  4. Keittiötarvikkeet
  5. Pyykinpesukoneet ja kuivausrummut

Tietoja yrityksestä Elgiganten A/S

Uanset om du har spørgsmål om produkterne, din ordre eller andet, kan du altid fange os på Facebook. Vi har et stort hold bag, med specialister fra vores varehuse indenfor alle varegrupper - og ydermere håndplukkede ressourcer fra vores kundecenter - til at klare alle typer spørgsmål!
Så kom ind på Facebook og mød os!

Elgiganten A/S

WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

PRISMATCH, bare en af mange fordele

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket

Vi lever af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et kæmpe udvalg tilbyder vi, det vi mener er, markedets bedste kundefordele, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

145 t. arvostelua

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

(145 342)

11 178 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg havde havde bestilt en pc i outlet

Jeg havde havde bestilt en pc i outlet, som jeg ikke ville købe, da jeg så standen på den. Det var ikke noget problem. Jeg fik i stedet hjælp til køb af en anden pc og den første handel blev annulleret. Rigtig god service fra kassemedarbejder i Elgiganten i Holbæk.

10. elokuuta 2026

Jeg købte en iPhone 17 til min datter i…

Jeg købte en iPhone 17 til min datter i Elgiganten i Køge. Sælgeren spørger om jeg vil tilkøbe panserglas til 399kr, og forklarer at de monterer den og hvis det går i stykker kan vi komme ind og få det skiftet. Jeg siger ja tak og betaler, hvorefter kollegaen tager telefonen med i baglokalet og kommer tilbage med den. 6 uger efter taber min datter sin tlf og vi kører ud med den for at få skiftet panserglasset. Det viser sig der aldrig har været panserglas på og det var skærmen der var knækket . De tilbyder mig at få de 399kr tilbage men så står jeg nu med en regning på en skærm, som medarbejderen oplyser ikke er i orden. Nu er klagen indsendt til Forbrugerklagenævnet.

10. kesäkuuta 2026

Det er godt nok noget rod

okay.. vi er midt i at bygge vores køkken om.. og bliver enige med os selv om at vi faktisk gerne vil have et amerikanerkøleskab.. og hvor kigger jeg self som det første.. hos elgiganten og se nu bare der.. der er kampagne på amerikanerskabe.. fedt nok.. vi finder 6 modeller vi er interesseret i og i stedet for bare sidde og sammenligne på hjemmesider osv bliver vi enige om at køre i elgiganten for så kan vi se forskellen og snakke med en sælger.. ja.. okay.. vi ankommer til Elgiganten i Holstebro og finder hurtigt afdelingen for køleskabe og opdager med det samme at samtlige køleskabe som man kører kampagne på ikke er i varehuset.. okay?? det er sgu da mærkeligt når nu man kører kampagne med store besparelser plus gavekort.. okay.. lad os da snakke med en ekspedient.. 20 mins står vi og glor på ekspedient som er ved at sælge en støvsuger.. da vi har stået der i 20 mins bliver vi enige med os selv om at så kan det være ligemeget vi tager hjem og bestiller på nettet i stedet for når de nu alligevel ikke har så vi kan se dem.. jeg bestiller så det vi endelig har besluttet os for at det skal være.. og jeg undre mig over at der så ikke står noget om det gavekort som i jo ellers reklamere med på nettet og iøvrigt ikke i butikken.. hvilket jeg syntes er lidt mærkværdigt.. så ind og læse på det gavekort.. For at benytte dig af tilbuddet skal du foretage dit køb i en fysisk Elgiganten-butik inden d. 30. august.. OKAY SÅ!!!.. helt ærligt.. hvorfor reklamere man ikke med at der er gavekort ved handel i butikken.. og så har iøvrigt ikke kampagne varene i butikken og derfor reklamere man heller ikke med gavekortene.. amen altså.. kan i ikke selv se det?? og Burde man ikke gøre SYNLIGT opmærksom på at det gavekort KUN er hvis man henvender sig i butikken... det er godt nok en ommer det der.. så jeg har nu aflyst mit køb og så må jeg jo håbe på at jeg kan blive betjent i butikken imorgen i stedet for..

10. elokuuta 2026

Jeg har købt et VOSS komfur i Ringsted…

Jeg har købt et VOSS komfur i Ringsted i dag. Havde i forvejen tjekket, at det jeg ville købe var på lager. Da jeg spurgte efter det, fik jeg besked om, at de ikke havde det, uden at de tjekkede lagerstatus på skærmen.
Jeg ender med at købe et komfur, der er væsentligt dyrere. Jeg blev lovet, at det ville blive udleveret efter 10-13. min. Da jeg havde ventet 25 min. spurgte jeg efter det, da jeg havde en deadline, ellers ville jeg annullere købet. Fik besked, at det var på vej.
Da jeg modtager det ved min bil, er det lemfældigt pakket ind i bobleplast. Da jeg kommer hjem og pakker det ud, kan jeg se, at det er en udstillingsmodel, hvor div. klistermærker er forsøgt fjernet, samt rids og løs bagplade. Det kan jeg ikke en god service, når man tror man har købt og betalt fuld pris for et helt nyt komfur.

Sindssyge lange køer i Gentofte

Vi stod 5-6 personer i kø, der var én person til at ekspedere som var i gang med en stor og kompleks ordre. Jeg var næste i køen. Efter 30(!) minutter smed jeg sedlen og gik hjem. Spild af tid. Gentofte.

Ordre

Hugtigt besvarelse
Fik alle nødvending oplysinger af min odre
Hurtigt tilknytelse med leveringspartner
Hurtigt proces fra køb til levering

6. elokuuta 2026