Nul stjerner havde været mere passende. 2 år gammel MacBook sendt ind med samme fejl for anden gang. Beskeden var 6500,- for reparation denne gang. Nypris 10.499, så ville vi ikke. Fik den retur uden... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg var oppe i Elgiganten i Kolding for at få byttet min soundbar og subwoofer til et nyt sæt, og jeg ville bare sige, at det var en fantastisk service, jeg fik. Personalet var utrolig venligt, h... Näytä lisää
Køb aldrig SAGE kaffemaskine i Elgiganten Min maskine som er 3 år gammel var til service i 2 mdr. ved Elgiganten. Enormt dårlig service og ingen opfølgning. Min maskine blev tilbageleveret uden de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Købte desværre den forkerte router, skulle have været en router til sim kort. Besøgte efterfølgende EL Giganten i Randers hvor jeg fik en meget professionel assistance af Jakob, den købte router blev... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Elektroniikkaliike
- Matkapuhelinkauppa
- Tietokonekauppa
- Keittiötarvikkeet
- Pyykinpesukoneet ja kuivausrummut
Tietoja yrityksestä Elgiganten A/S
Yrityksen kirjoittama
Så kom ind på Facebook og mød os!
Elgiganten A/S
Yrityksen kirjoittama
- WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
- Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.
PRISMATCH, bare en af mange fordele
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Yhteystiedot
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Tanska
- 70 80 70 70
- www.elgiganten.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Reklamation besvares ikke...
Jeg har købt en kontorstol onlinw på deres hjemmside som så er gået i stykker efter et år, jeg skriver til deres mail hello"at"elgiganten.dk hvor de skriver at de svarer indenfor 48timer ad 2 omgange. Jeg har endnu ikke hørt noget. Jeg tager kontakt igennem chatten og får at vide jeg skal tage stolen med ind til nærmeste butik for at finde en løsning. Det er en stor og tung kontorstol man ikke bare lige maser ind i en bil... jeg får at vide af medarbejderen på chatten at der ikke er noget at gøre og at han ikke kan se mailen jeg har sendt. Men jeg har købt den online og derfor er Elgiganten forpligtet sig i at behandle reklamationen online.
Jeg bestilte en sort
Jeg bestilte en sort, da jeg kommer hjem og pakker den op er det en lyserød det var lidt kedeligt, jeg kunne køre ud og bytte den men da jeg stod og skulle bruge den var det ikke muligt
To forgæves forsøg i butikker for en…
To forgæves forsøg i butikker for en bestemt kaffemaskine som de har på lager ifølge deres hjemmeside. Jeg ender så med click & collect, hvor jeg halvanden time efter bliver ringet op og bliver fortalt, at de ikke har den på lager.
Sælgerne i de to butikker forsøgte at sælge mig noget dårligere som er dyrere. Hvis ikke jeg havde læst op på modellerne på forhånd, så havde de snydt mig. De kunne ikke forklare hvorfor jeg skulle købe de andre modeller
Alt i alt en elendig service
Min ærlige oplevelse og anmeldelse er…
Min ærlige oplevelse og anmeldelse er at I sender en mail om jeg vil give jer feedback et par timer efter jeg har bestilt min vare, altså ikke fået den, for jeg har valgt den skal sendes. Så hvad vil i have jeg skal give feedback på? I får en dårlig anmeldelse for at spørge om jeg vil give en anmeldelse inden varen hverken er afsendt eller modtaget/hjembragt
Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse.
Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse.
Da jeg skulle hente min klik og kollekt, ville selfølgelig hente den nede på legeret. Efter 20 minutter kom han gående med to andre pakker en den jeg skulle hente. Jeg spurgte han hvad der foregik, hvorpå han svarede mig, at nu ville han lige gå hen på stativet for at se om den var der.
Dan kom tilbage sagde han at den desværre var blevet solgt. Jeg tilkendegav min utilfredshed med, at han brugt min tid på at hentes andre pakker end min, hvorpå han svare at så meget tid havde han jo heller ikke.
Det er under alt kritik, at man fuldstændig negligerer kundens tid på den måde og tilmed giver sådan et frækt svar!!
Man ringer og kan kun høre en robot der…
Man ringer og kan kun høre en robot der læser up hvorfor kan man ikke snakke med en person
Jeg var oppe i Elgiganten i Kolding for…
Personalet var utrolig venligt, hjælpsomt og imødekommende. De tog sig tid til at høre, hvad problemet var, og hjalp mig med at finde en løsning uden nogen problemer eller besvær. Jeg følte virkelig, at de gjorde en ekstra indsats for at hjælpe mig.
Det er virkelig god kundeservice, og jeg gik derfra med en rigtig god oplevelse. Stor ros til medarbejderne i Elgiganten – sådan skal kundeservice være! ⭐⭐⭐⭐⭐
Varenklappet og klart var parat og betjeningen var…
Varen var parat og betjeningen var særdeles effektiv og venlig.
Pakken lovet klar inden fir en time
Pakken lovet klar inden fir en time, klar efter 30 min. Nem afhentning, nem bestilling👍😀
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Køb aldrig SAGE kaffemaskine i…
Køb aldrig SAGE kaffemaskine i Elgiganten
Min maskine som er 3 år gammel var til service i 2 mdr. ved Elgiganten. Enormt dårlig service og ingen opfølgning. Min maskine blev tilbageleveret uden den blev lavet. En kaffe reparatør i Århus lavede maskinen for 1500kr. og nu virker den perfekt.
Konklusionen må være at Elgiganten ikke prioriterer maskinen, da den er ud over garantien
Elendig service fra en tidligere god kunde.

Vastaus yritykseltä Elgiganten A/S
Uden fungerende fryser i mere end to…
Uden fungerende fryser i mere end to måneder
Jeg købte et LG køle-/fryseskab hos Elgiganten online – mens jeg stod fysisk i butikken og ventede, fordi medarbejderne ikke havde tid til at betjene mig.
Da jeg kom hjem fra ferie, opdagede jeg, at fryseren ikke kunne holde temperaturen stabil. Temperaturen svingede kraftigt op og ned, og flere gange er jeg blevet vækket om natten af temperaturalarmer.
Jeg bestilte service. Der var tre ugers ventetid på en tekniker, som efter cirka 20 sekunders undersøgelse konstaterede, at der skulle bestilles en reservedel, og kørte igen.
Derefter gik der yderligere cirka halvanden uge, før en anden tekniker kom og skiftede en sensor.
Det løste ikke problemet.
Jeg kontaktede derfor Elgigantens kundeservice. Her blev jeg bedt om selv at fremskaffe servicerapporten fra reparatøren og sende den til Elgiganten, før de kunne behandle sagen videre. Efter tavshed i tre dage, har jeg nu ringet til Kundeservice.
Nu vil de så igen bestille en servicetekniker, hvor jeg for tredje gang skal holde en fridag.
Så status er nu, at jeg i mere end to måneder har haft et næsten nyt køle-/fryseskab med en fryser, jeg ikke kan stole på, har ventet i ugevis på to servicebesøg, har fået foretaget en reparation, og nu venter igen.
Hurtig og venlig betjening
hurtig levering
Nem og bekvem bestilling
Som altid god og hurtig service
Forfærdelig oplevelse
Forfærdelig oplevelse. Når man to gange udskyder leveringen af en iphone17 og samtidig sætter prisen ned, mens man ikke kan skaffe varen hjem, så skal jeg ikke handle her. Forventet leveringstid bruges som lokkemiddel, konsekvensløst for Elgiganten. Køb i Bilka, de kunne levere
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.