Under opsætning af ny computer, gik den i selvsving, så selv om den var købt i Nykøbing F dagen i forvejen, kørte jeg til Sønderborg med den, og her var teknikeren i butikken yderst hjælpsom, så efter... Näytä lisää
Købte diverse elektronik i Hillerød afd. Blev betjent af en ung mand ved navn Oliver. Det var en rigtig god oplevelse, normalt påtvinger jeres sælgere køberne alt muligt som tilbehør, forsikringe... Näytä lisää
Købte online. Blev opkrævet 2xfragt, da varerne skulle komme ad to omgange - selvom det blev klart oplyst i endda fremhævet bjælke på skærmen, at det (trods to forsendelser) kun ville koste en fragt.... Näytä lisää
Køber et OLED TV hos Elgiganten som afhentes og faktureres med kr. 5.222,00 den 28. juli 2026. Torsdag aften den 30. juli 2026, altså mindre end 48 timer, senere kører Power en aftenkampagne hvor... Näytä lisää
- Elektroniikkaliike
- Matkapuhelinkauppa
- Tietokonekauppa
- Keittiötarvikkeet
- Pyykinpesukoneet ja kuivausrummut
Tietoja yrityksestä Elgiganten A/S
Så kom ind på Facebook og mød os!
Elgiganten A/S
- WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
- Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.
PRISMATCH, bare en af mange fordele
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Tanska
- 70 80 70 70
- www.elgiganten.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Parkeringspladser i vejle
Der er da noget irriterende at "halvdelen" af parkeringspladserne i Vejle er inddraget til ladestandere og trailer udlejning, så man er nød til at tage Silvans parkering
Bought a Lenovo laptop and really Happy…
Bought a Lenovo laptop and really Happy with products and discount
Fik at vide at levering kunne hentes…
Fik at vide at levering kunne hentes fredag, forsøgte at få at vide hvornår gennem kundeservice men fik at vide den kom så jeg kunne hente fredag. Fik en sms 12 min før lukketid og havde ingen chance for at nå at hente.
Meget dårlig kundeservice,
**Meget frustrerende…
**Meget frustrerende reklamationsforløb**
Jeg købte en Dreame L40 Ultra AE hos Elgiganten, men produktet har haft flere tilbagevendende problemer, bl.a. problemer med dørtrin, docking/opladning, vand fra basestationen, våde tæpper og støvklumper på gulvet.
Jeg har flere gange forsøgt fejlsøgning, nulstilling og rengøring og har også været i kontakt med Elgiganten og forsøgt at få hjælp fra producenten.
Til sidst blev robotten sendt på værksted hos Elgiganten. Værkstedet oplyste, at de ikke kunne genskabe fejlene, og produktet blev sendt retur uden reparation.
Problemerne viste sig igen næsten med det samme efter returneringen. Robotten havde fortsat problemer med dørtrin, efterlod igen støvklumper og havde problemer med at docke korrekt, så den ikke begyndte at oplade. Da jeg modtog den, var den desuden våd på undersiden, og moppekludene lugtede kraftigt.
Jeg har bedt om at få oplyst mere konkret, hvordan fejlene er blevet testet, men Elgiganten vil ikke udlevere nogen arbejdsrapport og henviser alene til, at værkstedet ikke har fundet fejl.
Jeg bad derfor om at få købet ophævet og pengene tilbage. Det har Elgiganten afvist og meddelt, at sagen ikke kan tages videre hos dem, og at det er deres endelige afgørelse.
Det mest frustrerende er, at jeg fortsat står med et produkt til 3.699 kr., som efter min oplevelse ikke fungerer ordentligt, samtidig med at Elgiganten afviser sagen, fordi deres værksted ikke har kunnet genskabe problemerne.
Sagen er derfor nu sendt videre til Mæglingsteamet for Forbrugerklager.
Levering til tiden
Levering til tiden, serviceminded fragtmand, som bar den hel ind uden problemer.
Bestillingen annuleret
Ifølge hjemmesiden var varen på lager, men min ordre blevet annulleret, da den åbenbart ikke var på lager alligevel.
Lidt irriterende spild af tid
Lad være med at købe hos ElGiganten
Hold da op, magen til dårlig service skal der ledes længe efter…
Min espressomaskine er stadig ikke kommet. Hele tre uger er der gået. Jeg har fået alverdens søforklaringer for hvorfor den ikke er konmet endnu- alt fra leverandøren i Italien er skyld i det hele til at maskinen nu er i Norge…og som plaster på såret har de slettet fragten….stort.
Skousen har næsten samme maskine til samme pris- i butikken. Flere af dem!!
ElGiganten, i trænger til en opgradering- BIG TIME!!!😡
I ordered an item for pick up in your…
I ordered an item for pick up in your store. When I arrived to pick up staff could not find the item and said it was not in stock. The only option suggested was wait 7 business days for it to be mailed to me. The item was in stock in other stores.
En perfekt Click og collect
Lavede en Click og collect. Fungerede fint og hurtig og var klar til afhentning hurtigt.
Meget kompliceret med at vælge hvor man…
Meget kompliceret med at vælge hvor man skal hen og laaaaaaang ventetid inden besvarelse 15-20 min
Hurtig betjening.
Det var som det skulle være
Mikrofon stander velegnet til Blue Yeti ikke velegnet til enhver Blue Yeti - vær opmærksom!!!
Købte en NÖRDIC Microphone Stand for tabel montering er også velegnet til Blue Yeti og Blue Snowball 5/8 inch adapter boom. Der står, den virker til en Blue Yeti, men sidder nu her og må forsøge med plastic strips at få microfonen til at sidde fast. Den virker måske til en af slagsen, men ikke den jeg har. Stativet virker ellrs stabilt nok og er let at sætte op.