Yritys on vastannut
In oktober de iPhone 14 pro Max besteld er werd toen in de winkel gezegd wij leveren de iPhone het snelst dus netjes aanbetaald en wat gebeurd er al twee keer verteld over twee weken heeft u hem... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
Yrityksen kirjoittama

Zuivelstraat 25, -, 4611 PE, Bergen Op Zoom, Noord-Holland, Hollanti
Mooi gesprek gehad met de geïnteresseerde medewerkers.

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom
Leuk zo’n inruilactie voor je applewatch, u krijgt 100 euro extra. Echter als je meer dan 3 krassen hebt mag je niet meedoen. Een beetje een fake actie want wie heeft er geen krassen op een oude apple watch

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom
Ik werd gelijk welkom geheten door de medewerkers en ben enorm goed geadviseerd en geholpen. De medewerkers waren enorm vriendelijk en deskundig.

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom
Een vriendelijke jonge dame heeft mij uitstekend aan een nieuw armbandje voor mijn Iwatch geholpen . Wel blijf ik het een gemis vinden dat er geen mogelijkheid is geboden om even te zitten in de winkel als je even moet wachten .

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom
Ik bestelde een iPhone en een Iwatch, maar de broodjes kroket waren belangrijker dan controleren of het product ook in de winkel aanwezig was. Ik was namelijk nog geen 10 minuten weg en kreeg al een bericht dat de iPhone kon worden opgehaald..
Toen ik 1,5 week later terug kwam om de bestelling op te halen kon er van de store manager nog geen goededag vanaf, niet echt een goed voorbeeld voor je medewerkers

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom
Ik werd vandaag geholpen door Wessel. Vriendelijk, geduldig én deskundig. Ik had een probleempje met mijn MacBook Air. Het werd snel, adequaat en naar tevredenheid opgelost waardoor ik met een goed gevoel het weekend in ging! Bedankt Wessel!

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom
Airtag gekocht in de winkel. Verkoper legde uit dat je je voorwerp op zeer korte afstand terug kunt vinden. Thuisgekomen bleek dit bij mij niet het geval te zijn omdat mijn telefoon van een te oude type is en de verkoper heeft hier helaas niet naar gekeken.

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom
Ik heb bij mijn bezoek een halfuur staat wachten terwijl de verkoper uitgebreid stond te kletsen met een klant. De klant voor mij was er ook al voor weggelopen.

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom
Checken NIET je apparaat, IPhone, Ipad of what for apparaat. Bij zien zeggen ze dat het niet te repareren is.
Blijkbaar hebben ze rőntgen ogen.

Goed geholpen.
Het enige dat me verbaasde was dat er geen passende Telefoonhoes aanwezig was in de winkel daar heb ik nog een 8 dagen op moeten wachten.

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom
leuk dat de Mac book in de aanbieding was scheelt toch een paar euro 😉

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom
Betrouwbaar en ben altijd welkom voor een probleempje , wordt ook nog goed geholpen !!

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom
Goede hulp en service. Voldoende tijd om goede keuze te maken. Dank je wel

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom
Omdat mijn artikel op voorraad was, kon ik het dezelfde dag nog ophalen. Heel vriendelijk geholpen door een jongedame die me verderhielp met beschermingsmiddelen en heel geduldig en aardig die voor mij monteerde. Misschien allemaal heel normaal maar té vaak maak je anders mee! Héél blij mee!

Vakbekwaamheid
Klantvriendelijk
Geduldig
Begripvol
En koop je een imac bij Amac €200,duurder is dan bij coolbleu ,maar voor dat bedrag kan ik met een gerust hart altijd naar binnen lopen voor open vragen van apple producten. Dus Alle waarde voor zijn centen!

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom
Was heel vriendelijk personeel, die goede uitleg gaf! Zelfs nog een gratis training gehad, om met mijn nieuwe iphone om te gaan!

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom
Ben heel goed geholpen Hij was beleefd en vriendelijk van mij krijgt hij een dikke 10

Vastaus yritykseltä Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.