Alliance Trafikskole Arvostelua

1. Autokoulu
  2. Ajokortit
  3. Moottoripyörä-ajokoulutus

Tietoja yrityksestä Alliance Trafikskole

Alliance trafikskole er Sjællands største køreskole med afdelinger på følgende lokationer:

Albertslund
Rødovre
Søborg
Valby
Østerbro.

Du kan som elev frit tage undervisning på alle køreskolens afdelinger med vores smarte køreskole app. Dermed får du fleksibilitet og bestemmer også selv tempoet for hvor hurtigt det skal gå.

Kom forbi til en gratis og uforpligtende introduktion, som vi afholder hver uge på alle køreskolens afdelinger og hør mere. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, mød blot op.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

6 t. arvostelua

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(5 546)

931 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Jeg havde Erdal fra Lyngby afdelingen som var virkelig god til forberede til køreprøven

15. syyskuuta 2026

God og grundig undervisning

Super godt med mange muligheder for teoriundervisning forskellige steder. Jeg havde Hismet som kørelærer i afdelingen Frederiksberg. Hismet var super god til at være både tålmodig og grundig med at lære mig at køre, så jeg bestod køreprøven i første forsøg.

14. syyskuuta 2026

Excellent and Patient Driving Instructor

I had a great experience learning to drive with Abbas. He is an excellent instructor who is very patient, calm, and supportive throughout the lessons. He explains everything clearly and makes you feel comfortable and confident behind the wheel. I really appreciated his patience and teaching style, which made learning to drive much easier and enjoyable. I highly recommend Abbas to anyone looking for a professional and friendly driving instructor!

Nuri er den bedste

Jeg har idag bestået min køreprøve, det kunne aldrig gøres uden min fantastiske kørerlærer Nuri. Til alle jer der skal tage kørekort, hvis i gerne vil have en god, rolig og utrolig professionel kørelærer så vælg Nuri! Han fik mig igennem forløbet lyn hurtigt, alt i første hug😊👌🤩🥳
Klar anbefaling!

14. syyskuuta 2026

A really nice school

A really nice school. Abbas is the best instructor! I’ve passed the both driving and theory exams on the first attempt. Nice explanation. Really recommend it!

12. syyskuuta 2026

God oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos alliance trafikskole. Min kørelærer Nuri har givet mig en rigtig god og tryg oplevelse gennem hele forløbet😊 Derudover har han også hentet mig fra skole og privat adresse. Kan klart anbefales🙌

Fantastisk kørelære

Fantastisk kørelære, han hedder Erdal (lyngby/gentofte)God oplevelse, god til at lære. Bestod alt i første gang.

God oplevelse og være i alliance

11. syyskuuta 2026

Alliance Trafikskole er virkelig en god…

Alliance Trafikskole er virkelig en god køreskole. Og det er specielt smart at man selv kan booke sine teoritimer - så man i en ellers travl hverdag kan få det til at passe ind.
Jeg havde Zeki som kørerlærer, hvilket jeg også var utrolig glad for.
Kan virkelig anbefale Alliance

11. syyskuuta 2026

Jeg tog mit kørekort hus RH (Anas) og…

Jeg tog mit kørekort hus RH (Anas) og det var nok en af de allerbedste beslutninger jeg har taget, han fik min kørsel til at være fra bund til top og var en af de sødeste mennesker jeg har mødt. KÆMPE STOR ANBEFALING

10. syyskuuta 2026

Det var både billigt og meget fleksibelt, samt en rigtig god oplevelse

Det var både billigt og meget lfeksibelt så man kunne tilpasse forløbet til den dagligdag man havde. Samt var min kørelære Masna Tariq god til at lære fra sig og skabte et hyggeligt rum hvor det var en god oplevelse at lære at køre bil. Jeg tog forløbet hos ham i bagsværd/lyngby afdelingen og kan anbefale den kraftigt!

9. syyskuuta 2026

RAMI

Det var en god oplevelse at have Rami som kørelærer. Han er hård men retfædig. Rigtig god til at læse sine elever og indrette køretimerne, til den inviduelle elev.

10. syyskuuta 2026

Kan klart anbefale rh køreskole

Kan klart anbefale rh køreskole, han gør alt hvad han kan for at man skal blive bedre og han er virkelig tålmodig. Hans måde at lære på er virkelig god og hvis man lytter forstår man det også ret nemt. Takket være ham bestod jeg også min køreprøve første gang🙏🙏

9. syyskuuta 2026