totaalBED - Nijmegen Arvostelua 196

5. Patjamyymälä

Tietoja yrityksestä totaalBED - Nijmegen

Yrityksen kirjoittama

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

• Wijchenseweg 178, 6538 SX, Nijmegen, Gelderland, Hollanti

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Saanut 5/5 tähteä

Ze hebben het bed goed geplaatst

Ze hebben het bed goed geplaatst, En het oude bed goed afgevoerd.

27. huhtikuuta 2026

Beste heer/mevrouw Watterhahn,

Hartelijk dank voor de review, wat ontzettend fijn te lezen dat u zo tevreden bent over de plaatsing van uw nieuw bed!

Saanut 5/5 tähteä

Fijne uitleg gehad over mogelijkheden…

Fijne uitleg gehad over mogelijkheden en opties in de winkel. En een mooie korting gekregen. Levering iets later dan gepland maar de moeite van het wachten waard. Installatie perfect verlopen. Op tijd en alles netjes geïnstalleerd. Slaap sinds een week heerlijk in m'n nieuwe bed!

26. huhtikuuta 2026

Hallo Harm,

Bedankt voor jouw fijne review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de uitleg en de korting in de winkel. Fijn dat de installatie perfect is verlopen en je heerlijk slaapt in jouw nieuwe bed, ondanks de latere levering.

Saanut 5/5 tähteä

Het begon allemaal bij de verkoop

Het begon allemaal bij de verkoop. Enorm goed geholpen, medewerkster had veel kennis van zaken, nam de tijd, alles kon geprobeerd of gevraagd worden. Echt helemaal geweldig! Alles erna was planning en levering, alles volgens afspraak en prima.

19. huhtikuuta 2026

Beste Jaap,

Wat een leuke review! Goed om te zien dat alles naar wens is verlopen.

Hartelijk dank voor je review!

Zeer tevreden

Duidelijke communicatie, komen afspraken na en erg vriendelijk personeel.
Zowel in de winkel als de monteurs.

12. huhtikuuta 2026

Beste Bianca,

Super om te zien dat je een goede ervaring met ons hebt gehad 😊
Dank je wel voor je positieve review!

In een woord geweldig.

Heel erg leuk en vriendelijk geholpen in de winkel. De verkoopster gaf heel goed advies en de bezorgers waren geweldig. De snelheid hoe alles naar boven werd gebracht en in elkaar gezet. Verpakkingsmateriaal opgeruimd.
Dit was voor ons het tweede bed van dit bedrijf en is weer heel goed bevallen.
Super tevreden.

12. huhtikuuta 2026

Beste John,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent!
Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in ons.

Vriendelijk geholpen in de winkel

Vriendelijk geholpen in de winkel
Vakkundige mannen voor installatie.

5. huhtikuuta 2026

Beste Jacqueline,

Wat super fijn dat je zo goed geholpen bent in zowel de winkel als bij de aflevering.

Hele vriendelijke mensen.

Hele vriendelijke mensen.
En hele vriendelijke bezorgers .
Mooi optijd
En het bed en de matrassen slapen super lekker

5. huhtikuuta 2026

Beste Irene,

Duidelijke

Duidelijke, transparante manier van verkopen. Gerda in Nijmegen heeft mij zeer deskundig geholpen

16. maaliskuuta 2026

Beste Coen,

Wat super fijn dat je zo goed geholpen bent in de winkel door Gerda!

Netjes ,,communicatie,,aflevering en…

Netjes ,,communicatie,,aflevering en opbouw. Bed boxspring mooie kwaliteit.90 dagen proefslapen op topper.

20. maaliskuuta 2026

Beste meneer/mevrouw Peters,

Wat goed om te zien dat je een fijne ervaring bij ons hebt gehad en dat je bed van mooie kwaliteit is!

Heerlijk bed

Heerlijk bed, voor een eerlijke prijs. Goed en aardig personeel

8. maaliskuuta 2026

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn dat je heerlijk slaapt en dat je een goede ervaring hebt gehad bij totaalBED Nijmegen!

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende behandeling door de mevrouw…

Uitstekende behandeling door de mevrouw met wie ik de overeenkomst heb gesloten. Heel vriendelijk en informatief. Ook de levering was prina

2. maaliskuuta 2026

Beste Ed Vosselman,

Saanut 5/5 tähteä

Fijne winkel, leuke, eerlijke mensen.

Goede verkoopsters, ruim aanbod, direkt inzicht in levertijd.
Goede aflevering door aardige mensen.

5. helmikuuta 2026

Beste Hans,

Hartelijk dank voor je review en beoordeling.

Wij stellen het zeer op prijs dat u onze winkel, het assortiment en de duidelijke communicatie over levertijden zo waardeert. Ook fijn om te horen dat de aflevering naar wens is verlopen.

Saanut 5/5 tähteä

Mooi op tijd volgens afspraak

Mooi op tijd volgens afspraak, half uur van te voren gebeld dat ze onderweg waren. Harde werkers en vriendelijk.
Top

9. helmikuuta 2026

Beste Paul,

Hartelijk dank voor je review en beoordeling.

Wat fijn om te horen dat de levering mooi op tijd volgens afspraak heeft plaatsgevonden. Ook doet het ons goed te lezen dat u onze bezorgers als harde werkers en vriendelijk heeft ervaren.

Saanut 5/5 tähteä

Mandy in de winkel in Nijmegen

Mandy in de winkel in Nijmegen, top! Lekker no nonsens en duidelijk. Nam de tijd en niet opdringerig. Alles verliep precies zoals ze heeft uitgelegd. Bezorgservice ook prima! Netjes volgens afspraak 30 minuten vooraf gebeld en ondanks de zware sneeuwval om 7.45 in Wijchen aangekomen vanuit Zwolle. En nog steeds hartstikke vriendelijk.

31. tammikuuta 2026

Beste Ruben,

Hartelijk dank voor je review en beoordeling.

Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij onze winkel in Nijmegen. Ook goed om te horen dat u tevreden bent met onze bezorgservice.

Saanut 5/5 tähteä

Fijne verkoop in de winkel

Fijne verkoop in de winkel, goeie informatie
Het bed is op tijd geleverd en supersnel in elkaar gezet.

7. helmikuuta 2026

Beste Ellen,

Top bed

Top bed, top advies, top levering. Echt helemaal niks op aan te merken. Aanrader!

19. tammikuuta 2026

Beste Rianne,

Saanut 5/5 tähteä

Een goed advies levert een goed bed op

We hebben in de winkel goed advies gekregen. Niet opdringerig om tot een koop te komen.
Het bed is super mooi, ligt fantastisch.

15. tammikuuta 2026

Beste Esther,

We zijn blij te zien dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad!
Hartelijk dank voor je postieve review en beoordeling.

Super gedaan

Super gedaan . Kwaliteit is prima
Ook de bezorging is prima verlopen

17. tammikuuta 2026

Beste meneer/mevrouw Kooper,

Wat fijn om te zien dat alles goed is gegaan en dat de kwaliteit van je bed prima is.

Saanut 4/5 tähteä

Tevreden

Eerlijke prijs kwaliteit verhouding en niet opdringerig

9. tammikuuta 2026

Beste meneer/mevrouw Verlinden,

Wat fijn om te zien dat je deze ervaring bij ons hebt gekregen!

Saanut 5/5 tähteä

Een hele prettige en fijne uitleg…

Een hele prettige en fijne uitleg zonder druk. Heel leuk geholpen en zeer tevreden.

15. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hallo Adrie,

Hartelijk dank voor de fijne complimenten, we waarderen het enorm!

Klantenservice totaalBED

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin