Yrityksen kirjoittama
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Wijchenseweg 178, 6538 SX, Nijmegen, Gelderland, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ze hebben het bed goed geplaatst, En het oude bed goed afgevoerd.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Nijmegen
Fijne uitleg gehad over mogelijkheden en opties in de winkel. En een mooie korting gekregen. Levering iets later dan gepland maar de moeite van het wachten waard. Installatie perfect verlopen. Op tijd en alles netjes geïnstalleerd. Slaap sinds een week heerlijk in m'n nieuwe bed!

Vastaus yritykseltä totaalBED - Nijmegen
Het begon allemaal bij de verkoop. Enorm goed geholpen, medewerkster had veel kennis van zaken, nam de tijd, alles kon geprobeerd of gevraagd worden. Echt helemaal geweldig! Alles erna was planning en levering, alles volgens afspraak en prima.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Nijmegen
Duidelijke communicatie, komen afspraken na en erg vriendelijk personeel.
Zowel in de winkel als de monteurs.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Nijmegen
Heel erg leuk en vriendelijk geholpen in de winkel. De verkoopster gaf heel goed advies en de bezorgers waren geweldig. De snelheid hoe alles naar boven werd gebracht en in elkaar gezet. Verpakkingsmateriaal opgeruimd.
Dit was voor ons het tweede bed van dit bedrijf en is weer heel goed bevallen.
Super tevreden.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Nijmegen
Vriendelijk geholpen in de winkel
Vakkundige mannen voor installatie.

Hele vriendelijke mensen.
En hele vriendelijke bezorgers .
Mooi optijd
En het bed en de matrassen slapen super lekker

Vastaus yritykseltä totaalBED - Nijmegen
Duidelijke, transparante manier van verkopen. Gerda in Nijmegen heeft mij zeer deskundig geholpen

Vastaus yritykseltä totaalBED - Nijmegen
Netjes ,,communicatie,,aflevering en opbouw. Bed boxspring mooie kwaliteit.90 dagen proefslapen op topper.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Nijmegen
Uitstekende behandeling door de mevrouw met wie ik de overeenkomst heb gesloten. Heel vriendelijk en informatief. Ook de levering was prina

Vastaus yritykseltä totaalBED - Nijmegen
Goede verkoopsters, ruim aanbod, direkt inzicht in levertijd.
Goede aflevering door aardige mensen.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Nijmegen
Mooi op tijd volgens afspraak, half uur van te voren gebeld dat ze onderweg waren. Harde werkers en vriendelijk.
Top

Vastaus yritykseltä totaalBED - Nijmegen
Mandy in de winkel in Nijmegen, top! Lekker no nonsens en duidelijk. Nam de tijd en niet opdringerig. Alles verliep precies zoals ze heeft uitgelegd. Bezorgservice ook prima! Netjes volgens afspraak 30 minuten vooraf gebeld en ondanks de zware sneeuwval om 7.45 in Wijchen aangekomen vanuit Zwolle. En nog steeds hartstikke vriendelijk.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Nijmegen
Fijne verkoop in de winkel, goeie informatie
Het bed is op tijd geleverd en supersnel in elkaar gezet.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Nijmegen
Top bed, top advies, top levering. Echt helemaal niks op aan te merken. Aanrader!

Vastaus yritykseltä totaalBED - Nijmegen
We hebben in de winkel goed advies gekregen. Niet opdringerig om tot een koop te komen.
Het bed is super mooi, ligt fantastisch.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Nijmegen
Een hele prettige en fijne uitleg zonder druk. Heel leuk geholpen en zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Nijmegen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.