Vriendelijke verkoper die meedacht bij de aanschaf. Bezorgpersoneel kwam binnen de opgegeven tijd en was ook vriendelijk. Wel jammer dat bij vertrek werd verteld dat er transportbalken waren die bewa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vakkundig geholpen in de winkel Leiderdorp. De bezorging van netjes op tijd, vriendelijk monteurs hebben het bed in elkaar gezet en we zijn erg blij met onze nieuwe boxspring.
Yritys on vastannut
6 dagen geleden een bed besteld. Wilde nog even een tel nadenken maar heb me helaas over laten halen toch meteen te bestellen. Nu een korting van €200. Gebeld naar de winkel en klantenservice maar laa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
In de winkel geholpen door een hele lieve vrouw! Ze gaf persoonlijk en eerlijk advies. Snelle levering en goede service. Het bed was in een paar minuten gemonteerd en de verpakking werd netjes opgerui... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Elisabethhof 12, 2353 EZ, Leiderdorp, Zuid-holland, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Goede levering en snel en netjes in elkaar gezet onze boxspring

Goede voorlichting, behulpzaam.
Vriendelijke mannen, harde werkers, die het bed hebben geplaatst en het oude bed meegenomen!

Vastaus yritykseltä totaalBED - Leiderdorp
Heerlijk ouderwetse service, eerst zelf een bwd gekocht en toen ook nog voor mijn zoon. Aanrader dit bedrijf.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Leiderdorp
Wel jammer dat bij vertrek werd verteld dat er transportbalken waren die bewaard moeten blijven voor verhuizing. Ik had graag gezien waar deze bevestigd zaten alvorens ze verwijderd waren.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Leiderdorp
In de winkel geholpen door een hele lieve vrouw! Ze gaf persoonlijk en eerlijk advies. Snelle levering en goede service. Het bed was in een paar minuten gemonteerd en de verpakking werd netjes opgeruimd.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Leiderdorp
Hele fijne service, mooi bed netjes door monteurs in elkaar gezet. En slaapt heerlijk

Vastaus yritykseltä totaalBED - Leiderdorp
Totaalbed zou 5 sterren krijgen, wanneer het vouwbed ook nog was uitgepakt bij afleveren!
Het bed zat in dik karton verpakt.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Leiderdorp
Goed geholpen, duidelijke tekst en uitleg.
Word goed de tijd voor je genomen.
En volgens afspraak geleverd.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Leiderdorp
Goede en vriendelijke uitleg over de bedden,en vriendelijke nette monteurs.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Leiderdorp
Ging heel soepel met leveren en insralleren van het bed. Helemaal tevreden over het bed, ligt heerlijk en is mooi.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Leiderdorp
Goed geholpen in de winkel met de aanschaf.
De levering van de boxspring en het in elkaar zetten is snel en soepel verlopen.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Leiderdorp
Slechte bezorgservice. De bezorger heeft een flinke schade veroorzaakt aan de oprit, waarvoor niemand zijn verantwoordelijkheid neemt. We bleven met de schade achter.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Leiderdorp
Goede hulp en levering ging zoals gepland en was erg snel met in elkaar zetten. Bed ligt heerlijk! Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Leiderdorp
Je wordt goed en vriendelijk geholpen nemen de tijd voor je

Vastaus yritykseltä totaalBED - Leiderdorp
Goed geholpen. Verkoopster luisterde goed naar onze wensen en gaf goed advies.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Leiderdorp
I actually came to Leiderdrop area to buy furniture and bed by another brand. I just happened to pass by Totaalbed to compare, but the service and care of the younger staff at Leiderdrop store was so good that I ended up buying Totaalbed instead of the other brand I originally planned to buy. They are also very accommodating with my late delivery date and the delivery men were efficient and courteous. I slept for full 9 hours during my first night sleeping on the bed! Keep up the good work, Totaalbed.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Leiderdorp
Er werd goed geluisterd naar wat ik nodig had.ze nam de tijd voor mij .heel positief . Heel erg tevreden met bed.

Vastaus yritykseltä totaalBED - Leiderdorp
Super fijn geholpen in de winkel van Leiderdorp. We hadden best specifieke wensen maar dit was geen probleem, er werd gedacht in oplossingen.
Bed inmiddels geleverd en zeer tevreden!

Vastaus yritykseltä totaalBED - Leiderdorp
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.