SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Woerden Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Jaap Bijzerweg 15, 3446 CR Woerden, Zuid-Holland, NL

Saanut 5/5 tähteä

Super geholpen in de winkel. Levering van spullen ging soepel, mooie kwaliteit!

1. Kylpyhuonetarvikeliike
  2. Kylpyhuoneen remontointi

Yrityksen kirjoittama

Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.

• Jaap Bijzerweg 15, 3446 CR, Woerden, Zuid-Holland, Hollanti

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, behulpzaam.

14. toukokuuta 2026
SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Woerden-logo

Vastaus yritykseltä SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Woerden

Hi Marco,

Bedankt voor de positieve review!

Meedenkend en oplossingsgericht

Super snel geholpen, erg aardig personeel, zeer meedenkend en oplossingsgericht.

24. huhtikuuta 2026

Hi Elise,

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen.

Saanut 5/5 tähteä

In 2019 volledige badkamer aan geschaft…

In 2019 volledige badkamer aan geschaft waaronder een keramische wastafel met bij behorende plug. Helaas gevallen. Twee weken geleden langs gereden en ze hadden er zo nog een liggen van een klant maar vond de kleur niet mooi. Gelukkig wij wel en aangezien de leverancier had aangegeven doe er iemand plezier mee was ik de gelukkige. Hoefde er niks voor te betalen. Goede service.
Erik Buitenhuis.

10. huhtikuuta 2026

Hi Erik,

Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn dat we u zo goed van dienst konden zijn!

Vriendelijk en Professioneel

Met de hulp van Michel heb ik een mooie badkamer uitgekozen bij Sani Dump Woerden. Ook Giovanni en Jeroen waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik hoefde maar te bellen en alles werd keurig opgelost. Ze denken echt mee en waren niet te beroerd om te helpen met sjouwen. Zeer vriendelijke mannen en ik zal ze zeker aanbevelen aan anderen.

25. maaliskuuta 2026

Hi,

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn dat onze collega's u zo goed hebben kunnen helpen. Hopelijk tot een volgende keer!

Zeer goede ervaring met Sanidump

Wij hebben het hele traject van koop tot levering als zeer goed ervaren. Wij zijn erg goed geholpen met het uitzoeken van het sanitair. Men nam ruim de tijd om uitleg te geven over alles wat wij nodig hadden. Nadat wij de bestelling geplaatst hadden konden wij een paar weken voor levering van de spullen contact opnemen om de exacte datum af te spreken. Wij hebben de spullen thuis laten afleveren en ook dit was netjes op tijd.

30. tammikuuta 2026

Hi Jan,

Bedankt voor de positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.

Groet,

Saanut 5/5 tähteä

Super geholpen in de winkel

Super geholpen in de winkel. Levering van spullen ging soepel, mooie kwaliteit!

5. maaliskuuta 2026

Hi Fleur,

Groet,
Team Sani-Dump

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin