4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Bestået 1 gang til køreprøven

Køreskolen ved Eric Grøndahl er en oplevelse af sublim kvalitet både i både i praksis og arbejdet med at teorien.
Jeg har netop bestået min køreprøve i første forsøg hvilket jeg som første gangs erhverver er meget stolt af er sket ved Eric Grøndahl’s køreskole

13. syyskuuta 2022

En god oplevelse

Super sød og tålmodig kørelærer. God til at spotte hvad man har brug for at arbejde med, og så gå det igennem indtil man føler sig selvsikker bag rattet.
Jeg oplevede ikke nogen problemer med betalingen hverken i forbindelse med køretimerne eller køreprøven.
Og så er han ovenikøbet så flink at han henter og bringer!

15. lokakuuta 2020

Eric Grøndahl...

Eric Grøndahl var muligvis tidligere en kompetent kørelærer med en stor køreskole, men det er han ikke mere.

Som beskrevet i de øvrige anmeldelser her på Trustpilot er Eric umiddelbart en jovial og lidt excentrisk/flagrende ældre herre, men desværre viser det joviale element sig hurtigt at dække over trættende gentagelser af de samme jokes, og den excentriske side viser sig ved at han ikke har tilstrækkeligt styr på opdaterede regler og procedurer ifb. med køreundervisningen, plus han kommer med irriterende krav om yderligere betaling trods klare tidligere aftaler om hvad som skal betales.

Så hvis din ønskeprofil til en kørelærer er en herre på 70-plus med tvivlsom humoristisk sans, et kendskab til regler og procedurer som i bedste fald ligger nogle år tilbage, og med et klart ønske om at du skal betale så meget som muligt for dit kørekort, så er Eric Grøndahl et godt valg.
– Hvis dette ikke er en profil du ønsker, så kik et andet sted.

21. heinäkuuta 2019

En sympatisk herre

Jeg havde valgt en anden køreskole i første omgang, men valgte så at skifte til Eric. Og det blev jeg glad for.

Han var super god til at finde de mangler jeg havde i min gamle undervisning og få dem rettet. Derudover er han super sympatisk, så det var altid en god oplevelse at køre med ham.

Han tager erhvervet seriøst, og hvor der var måneders venten på de forskellige prøver på min gamle skole, kunne Eric ordne prøverne hurtigt og fik mig godt og sikkert igennem. En klar anbefalding her fra.

9. tammikuuta 2018

Dygtig og rar kørelærer

Kom fra en anden køreskole hvor min kørelærer og jeg ikke helt var enige om hvordan man taler (råber og skriger) til hinanden (for at sige det på en pæn måde) og fandt via nettet Eric Grøndahl. Jeg forsatte mine kørelektioner hos Eric og det gav virkelig "pote". En super dygtig og venlig lærer der hurtig spotter hvilke ting du skal arbejde lidt med inden en køreprøve og hvilke ting du har godt fat i. Jeg tog 3 køretimer med Eric og gik op og bestod min køreprøve derefter.

Kan varmt anbefales. Eric er en rar gut og super fleksibel iht køretider og henter og bringer dig til din hjemadresse.

5 store stjerner herfra.

15. heinäkuuta 2015

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili