Vi tog i foråret 2021 Skipper Starter kurset hos Jacob. Teorien var on-Line og resten var over 4 weekender. Vi kom som nybegyndere, men blev klar til at sejle trygt og sikkert, så vi nu kan bygg... Näytä lisää
Alt for kort tid til så meget teoretisk materiale.
Super fint duelighedskursus D. 1/4 - 3/4 - 22. Som jeg varmt og klart kan anbefale til alle, der ønsker solid viden om navigation, søret, brand og sikkerhed. Det, der gør det så super er ikke mindst u... Näytä lisää
A.P. Møllers Allé 55', 2791, Dragør, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Alt for kort tid til så meget teoretisk materiale.

Vastaus yritykseltä Bådkurser.dk
Super fin og fleksibel service. Kan varmt anbefales.
Jeg har senest taget Yachtskipper 3 hos bådkurser.dk, og tidligere VHF og strømlære.
Fælles for alle kurserne var oplevelsen af en yderst kompetent og veloplagt underviser.
Alt spiller, der tages individuelle hensyn til kursisterne, og undervisningen foregik i lækre lokaler.
Varm anbefaling herfra.
Havde forventet praktisk håndtering og øvelser med selve VHF radioen, men kun teori.
Super godt og pædagoisk kursus. Jakob er en fantastisk underviser. Kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä Bådkurser.dk
Jeg bestod og det var ca som at tage en teoriprøve til kørekort… nu er det jo så jeg skal fra teori til praksis.
Jeg føler mig mere sikker på havet selvom jeg har sejlet i over 60 år. De er gode hos bådkurser
…
Har taget Yachtskipper 3 kursus i februar/marts måned hos bådkurser.dk Kursusforløbet er rigtig godt tilrettelagt og starter faktisk allerede efter tilmelding. Her får man en snak med Jacob omkring forløbet og forslag til repetition inden selve kurset starter, baseret på baggrund og niveau. Selve kurset er en god kombination af klasseundervisning, pensum som skal læses og en meget veludviklet onlineskole, med stopprøver, navigationsopgaver mm, suppleret med mange gode video'er som understøtter forståelse og indlæring på en super god måde. Kan klart anbefales!
Fantastisk, Jacob Mauritzen er en kompetent og en suveræn underviser.
Jeg kan varmt anbefale bådkuser.dk for VHF, Y3 og Y1 Yachtskipper.

Super kursus..
Har lige gennemført Yachtskipper 3 hos Bådkurser.dk
Dedikerede og kompetente undervisere, pædagogisk og gennemarbejdet on-Line materiale der understøttende undervisningen rigtig godt.
Klar anbefaling herfra
Vh
Ole W
Jeg kan kun give den bedste anmeldelse! jeg har lige afsluttet Yachtskipper 3 ved bådkurser.dk. Et hammer godt setup med en masse godt materiale og videoer til hjemmetræning, som jeg ikke tror, at man får andre steder. Underviseren er god til at forklarer og har en del erfaring indenfor sejlads, som kan omsættes og forklares ud fra den lærte teori.
Klar anbefaling ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vastaus yritykseltä Bådkurser.dk
Supergodt kursus med fokus på anvendelse og praktik fremfor blot at bestå en eksamen.
Super god undervisning. Kompetent, venlig og hjælpsom underviser. Vil helt sikkert tage flere kurser her!
Godt kursus. Super fint at man mødes en aften og øver lidt VHF/radio snak.
Den flinke instruktør er til at få fat i under hele forløbet. Informativ og hjælpsom.
Deltog på VHF kursus, som var super godt.
Et kursus hvor vi startede med prøven og derefter fokuseret på træning i praktisk brug af radioen, herunder fokus på nødmeldinger.
Helt fantastisk.
Jacob som har disse kursus, levere et meget højt niveau på sin undervisning.
Så jeg vil klart anbefale Bådkursuser.dk
Fantastisk undervisning
Min mand og jeg er total nysejlere og har begge taget både duelighedsbevis og VHF kursus hos Bådkurser.dk.
Jacob er en dygtig, grundig, professionel og tålmodig underviser der vil sine kursister det bedste.
Vi føler os virkelig godt klædt på til at komme ud at sejle og kan varmt anbefale Bådkurser.dk til alle, der ønsker at få en virkelig kvalificeret undervisning i lækre lokaler.

Kun rosende ord!
Jeg deltog i ej af Jacobs hurtig forløb til Y3. Jeg har aldrig oplevet en så engageret underviser som Jacob. Man kunne uden tvivl mærke at han brænder for at få sine elever til at bestå.
Alle på holdet bestod og det kan vi takke Jacob for!